Huopakattoremontti Luosto

Huopakattoremontti Luosto, meidän asiantuntijoidemme käsissä onnistuu aina. Kokeneiden konkariemme avulla rakennettu uusi ja kestävä huopakatto suojaa kotiasi jopa vuosikymenien ajan. Pitkäiäinen huopa ei nimittäin ruostu ja sietää haasteellisempiakin olosuhteita. Joustava pinta vaimentaa ympäristön melua, joten sateella ei kuulu ropinaa. Luoston paukkupakkaset, kesähelteet ja syysmyräkät eivät siis pahemmin haittaa.

Tosin joskus huopakattoremontin tarpeen taustalla saattaa kyllä olla vakavampi myrskyvaurio. Jos kova tuuli esimerkiksi kaataa puun voimalla lapetta vasten, ei tilanteesta selvitäkään enää ihan pelkällä paikkailulla.

Säänkestävän huopakatteen ehto on oikeaoppinen asennus. Jos huovat on kiinnitetty aikanaan liian lyhyillä ja sittemmin irronneilla huopakattonauloilla, ei ihmekään, että katteessa on nyt reikiä. Tai mikäli huopakaton ylösnostot ovat jääneet tekemättä, on hyvin todennäköistä, että läpiviennin kohdalle syntyy vuoto.

Vältä siis asennusvirheet ja tilaa huopakattoremonttihommiin todellinen rautaisista ammattilaisista koostettu tiimimme. Meidän kattoremonttipalvelumme toteuttaa laadukkaan huopakattoremontin, oli syynä katon ränsistymiseen sitten sen altistuminen kovalle kulutukselle tai ikääntymisen myötä hiljalleen tapahtunut elastisuuden katoaminen. Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Lappi, joten olipa huopakattoremonttia kaipaavan katon sijainti Luoston sijaan esimerkiksi Kemijärvi, Sodankylä, Savukoski, Rovaniemi tai Salla, voit olla varma siitä, että saavumme kyllä apuun. Jopa kauas tunturin laelle, keskelle metsää tai etäiseen saarikohteeseen!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Luostolla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Luostolla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Luoston alueella!

Palahuopakattoremontti Luosto – mikset laittaisi kattoasi kerralla kuntoon?

Palahuopakattoremontti Luosto, meidän avullamme voit ratkaista jokaisen ja viime aikoina harmaita hiuksia aiheuttaneen ongelman kerralla. Kokeneet konkarimme saavat laadukkaan palahuopakattoremontin avulla aisoihin isommatkin vuodot ja epätoivoiseltakin vaikuttavat tilanteet. Jos siis palahuopakaton jatkuvasta korjailusta on tullut jo tapa, anna meidän auttaa.

Mitä ripeämmin ryhdyt tuumasta toimeen palahuopakattosi kunnostamiseksi, sitä parempi niin rahallisesti kuin ajankäytöllisesti. Mikäli kosteus ei ole ehtinyt tunkeutua vielä aluslaudoitukseen ja eristeisiin saakka, riittää usein kokonaisvaltaisen palahuopakattoremontin sijaan pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) vaihto.  

Tarkkaile siis vuodon merkkejä ja kutsu meidät Luostoon, jos jotain huolta herättävää ilmaantuu. Tai vaihtoehtoisesti vain tarkastamaan katon kunto ihan noin varmuuden varalta. Voimme etsiä puolestasi homepilkkuja yläpohjasta, villaeristeitä kosteutta ja räystäslaudoista vuodon merkkejä sekä arvioida, haiseeko sisäilma tunkkaiselta. Mikäli jotain huomiotamme kaipaavaa palahuopakaton kuntotarkastuksen yhteydessä löydämme, voimme ryhtyä korjaus ja paikkaustoimiin heti. Ja mikäli paikkaukset todettaisiin riittämättömiksi, saat Luostolla palahuopakattoremontitkin meidän kauttamme!

Huopakaton uusiminen Luosto lisävarusteluineen päivineen

Huopakaton uusiminen Luosto, kun kerran katollasi jo kiipeilemme, voimme tehdä myös monenlaisia muista toimenpiteitä. Meidän ammattilaisiltamme luonnistuvat niin kirvesmiehen, puusepän kuin peltisepänkin työt. Voimme siis esimerkiksi pellittää sen pelittämättä jääneen piipun. Ja asentaa vielä hormin suojaksi piipunhatun. Huopakattosi yläpohjan lisäeristyskin hoituu siinä samalla. Tai vaikkapa TV-antennin paikan vaihtaminen.

Meidän kauttamme voit tilata huopakaton uusimisen yhteydessä myös erilaisia kattotuotteita uudelle huopakatollesi. Me asennamme niin uuden kattotikkaat kuin kattosillatkin lappeilla liikkumista turvaamaan ja lumiesteet suojaamaan räystäiden ympäristöä äkillisiltä kinosten vyörymiltä. Auringosta voit ottaa kaiken irti asennuttamalla katollesi uudet aurinkopaneelit. Pieneläimet taas saa pidettyä loitolla pieneläinesteillä. Ja rankkasateisiin valmistautua päivittämällä vanhat ja ruosteiset rännit uusiin – tai tilaamalla kattoremonttipalvelumme kautta vaikkapa täysin uuden sadevesijärjestelmän. Yläpohjan tuuletusta voimme lisätä uusin tuuletusventtiilein. Muitakin läpivientejä on tarjolla. Esimerkiksi kattoikkuna tai kattovalokupu luo ihanasti valoa hämäriin huoneisiin.

Tilaa siis meiltä huopakaton uusimisen yhteydessä myös kaikki haluamasi kattotuotteet ja läpiviennit Luostolla. Me asennamme ne oikeaoppisesti ja teemme näin uudesta huopakatostasi paitsi näyttävämmän myös käytännöllisemmän!

Palahuopakaton uusiminen Luosto – Lapin säihin sopiva katto avaimet käteen -palveluna

Palahuopakaton uusiminen Luosto – meidän kattoremonttipalvelultamme Lapin olosuhteisiin sopiva katto avaimet käteen -palveluna. Eli siis toimintaperiaatteella, joka mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse puuttua remonttiprosessiin millään tavalla. Ammattilaisemme hoitavat sen jokaista työvaihetta ja yksityiskohtaa myöten.  

Palahuopakaton uusiminen aloitetaan tarvittavien materiaalien hankinnasta sekä työvälineiden ja työskentelytelineiden paikalle kuljetuksesta. Tämän jälkeen suojaamme pihan suojapressulla ja alamme hommiin. Puramme pressun päälle vanhat huopakerrokset sekä esimerkiksi mahdollisesti kastuneet eristeet. Sitten aloitamme uuden palahuopakaton ja sille tilaamiesi kattotuotteiden asennuksen. Huolehdimme, että jokainen läpivienti on asianmukaisesti tiivistetty ja katto on muutoinkin Lapin sääolosuhteisiin sopiva – oikeaa huopamateriaalia myöten. Lopuksi vielä siivoamme paikat ja hävitämme purkujätteet.

Ja näin pääset nauttimaan uudesta, näyttävästä, kestävästä sekä pitkäikäisestä palahuopakatostasi. Muistathan jatkossa myös huoltaa sitä hyvin, jotta siitä riittäisi riemua vielä mahdollisimman moneksi vuosikymmeneksi. Luostolla saat meiltä palahuopakaton uusimisen lisäksi myös sen huollot, vuotopaikkaukset ja myrskyvauriokorjaukset!

Piharakennusten katot kuntoon huopakattoremonteilla ja palahuopakattojen kunnostustoimenpiteillä

Huovan ja palahuovan parhaisiin ominaisuuksiin lukeutuu ehdottomasti niiden monipuolisuus, helppohoitoisuus ja ruostumattomuus. Näistä varsin elastisista katemateriaaleista saa rakennettua toinen toistaan näyttävämpiä mansardikattoja, harjakattoja, satulakattoja, pulpettikattoja ja jopa tasakattoja – toki palahuopakatetta ei voi huopakaton tavoin asentaa aivan tasaiselle katolle, vaan se vaatii enemmän kulmaa pysyäkseen vesitiiviinä. Tämä samainen elastisuus ja monipuolisuus mahdollistaa myös sen, että huopaa ja palahuopaa voidaan käyttää myös erilaisten piharakennusten katemateriaaleina. Ehkä sinunkin pihapiiristäsi Luostolla löytyy autotalli, pihasauna, huussi, varasto tai grillikatos, jonka lappeet ovat huopaa?

Mikäli tämä samainen piharakennuksen huopa- tai palahuopakatto kaipaa kunnostusta, voit tilata senkin Luostolla meiltä. Rautaisille ammattilaisillemme katon koko, kunto, muoto tai käyttötarkoituskaan ei ole este huopakattoremontille. Toki kaikki nämä kuitenkin vaikuttavat hintaan. Pienemmän palahuopakaton uusiminen on usein edullisempaa kuin suuremman. Ja vaikeasti vaurioituneen huopakaton remontti vie usein useampia työtunteja sekä enemmän materiaalia kuin vain paikallisemmista ongelmista kärsineen. Mikäli siis minkä tahansa pihapiirisi huopakaton remontin hinta kiinnostaa, käänny meidän puoleemme ja pyydä tarjousta. Muodostamme sen kattokohtaisesti. Ja jos budjetin riittävyys epäilyttää, voit hakea rahoitusta nopeasti verkkosivujemme kautta. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennystä!