Huopakattoremontti Lumijoki

Huopakattoremontti Lumijoki, me vastaamme katon remonttitarpeisiin. Kattoremonttipalvelumme on erikoistunut huopakattoihin, niiden ongelmiin sekä ongelmanratkaisuun. Me paikkaamme sen, mikä paikattavissa on ja remontoimme loput. Jos siis olet todennut, että kuluneen huopakaton korjailusta on tullut lähinnä kallis tapa, joka ei johda edes mielekkäisiin tuloksiin, tilaa meiltä huopakattoremontti.

Merkkejä huopakattoremontin tarpeellisuudesta ovat esimerkiksi sisäkattoon syntyneet valumajäljet, sisäilman tunkkainen haju, yläpohjan kastuneet eristeet sekä laudoituksen homepilkut. Toki jo kauttaaltaankin kulunut huopakatto on syytä uusia kerralla, sillä kulumat altistavat koko rakennuksen kosteusvauriolle.

Jos huopakattoremontti toteutetaan ajoissa – ennen kuin kosteus ehtii tehdä tietään syvälle rakenteisiin – riittää usein esimerkiksi pelkkä pintahuovan ja alushuovan eli aluskermin tai aluskatteen vaihto. Jos villaeristeet ja aluslaudoitukset ovat pysyneet kuivina ja ehjinä, ei niitä tarvitse päivittää uusiin. Tämä säästää paitsi työtä myös rahaa.

Tilaa siis huopakattoremontti Lumikoskella tai muilla lähipaikkakunnilla ennen kuin tilanne ehtii eskaloitua. Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Pohjois-Pohjanmaa sen jokaista saarikohdetta, metsikköä ja peltotietä myöten. Meiltä saavat siis kaipaamansa kattoavun ja laadukkaat huopakattoremontit niin Liminka, Tyrnävä, Ruukki, Kempele kuin Oulu. Ota yhteys tiimiimme jo tänään!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lumijoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lumijoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lumijoen alueella!

Palahuopakattoremontti Lumijoki – osaavilta ja sitoutuneilta tekijöiltä aina laadukasta jälkeä

Palahuopakattoremontti Lumijoki, tarvitsee onnistuakseen osaavan, kokeneista kattoalan ammattilaisista koostetun tiimin, jonka löytää meidän kattomme alta. Kokemattomille kavereille sattuu nimittäin todennäköisesti huolimattomuusvirheitä. Valitettavasti ihan pienelläkin asennusvirheellä voi olla kohtalokkaat seuraukset koko rakennuksen kannalta. Liian lyhyiden huopanaulojen tai väärän kattoikkunan asennussarjan käyttö saattaa kostautua vuodon merkeissä. Samoin ylösnostojen huolimaton toteutus tai jopa tekemättä jättäminen. Kaiken lisäksi katolla kiipeily ilman asianmukaisia, ammattitason turvavarusteita on vieläpä vaarallista.

Toki palahuopakattoremonttiin johtavat vauriot ovat voineet saada alkunsa äkistikin – esimerkiksi rajuilman seurauksena. Myrsky saattaa kaataa puun lapetta vasten niin kovalla voimalla, etteivät myrskyvauriokorjaukset enää riitä taltuttamaan syntynyttä tuhoa. Suomen ilmaston koettelemukset voivat toki myös kuluttaa palahuopakattoa pidemmällä aikatähtäimellä. Eroosio ja esimerkiksi sammalkasvusto syövät sirotepintaa, minkä lisäksi kuluvat vuodet vievät katolta elastisuutta. Ikääntynyt palahuopakatto ei siis enää kestä vaikeita olosuhteita uuden tavoin.

Meidän sitoutuneista ja rautaisista kattoalan ammattilaisista koostettu tiimimme selvittää vaurion syyn sekä toteuttaa palahuopakattoremontit aina ajallaan. Kun tilaat siis palahuopakattoremontin Lumijoella meiltä, voit olla varma siitä, että saat asianmukaista palvelua sekä todellista vastinetta rahoillesi!

Huopakaton uusiminen Lumijoki – vaihdamme myös kuluneet kattotuotteet ja läpiviennit uusiin

Huopakaton uusiminen Lumijoki, sekä kaikki lisäpalvelut, joista kattosi hyötyy, meidän kattomme alta. Me nimittäin paitsi päivitämme kulahtaneen huopakatteen näyttävämpään sekä vedenpitävämpään versioon, myös uusimme kaikki sitä kaipaavat kattotuotteet ja läpiviennit. Jos siis rännisi ovat ruostuneet puhki, anna meidän huopakaton uusimisen yhteydessä asentaa kokonaan uusi sadevesijärjestelmä. Tai vahvemmat lumiesteet viime talvena kinoksen mukana lappeilta irronneiden tilalle. Jos kattoikkunasi on alkanut näyttää merkkejä homehtumisesta, voi senkin vaihto olla ajankohtainen toteuttaa samalla. Kattoikkunan voi halutessaan toki korvata vaikkapa kattovalokuvulla.

Voimme myös asentaa katollesi täysin uusia kattotuotteita, kuten vaikkapa katolla työskentelevien liikkumista turvaavat kattotikkaat ja kattosillat. Sekä pieneläinten liikkumista estävät pieneläinesteet. Kodistaan saa energiatehokkaamman esimerkiksi yläpohjan lisäeristyksillä ja lappeelle asennettavilla aurinkopaneeleilla. Ja kosteuden kertymistä voidaan ennaltaehkäistä parantamalla yläpohjan tuuletusta uusilla tuuletusventtiileillä.

Moniosaajiemme käsissä luonnistuvat myös monenlaiset peltisepän, puusepän sekä kirvesmiehen työt, joten piipun pellityksen tai muurauksenkin voit jättää meille. Oikeastaan, kaikki ne palvelut, joita Lumijoella katollesi toivot, saat meidän kattoremonttipalvelultamme. Älä siis turhaan pistä asialle useampaa tahoa, vaan anna meidän toteuttaa tarvittavat lisäpalvelut huopakaton uusimisen yhteydessä!

Palahuopakaton uusiminen Lumijoki, millaiselle katolle tahansa

Palahuopakaton uusiminen Lumijoki, meiltä, oli kyseessä sitten asuinrakennuksen tai piharakennuksen katto. Monipuolista ja kestävää palahuopaa nähdään nimittäin monissa eri kohteissa. Näyttävä, pitkäikäinen, ruostumaton ja helppohoitoinen palahuopa sopii eri muotoisten ja eri kokoisten rakennusten katoksi. Näin ollen siitä rakennetaankin niin pulpettikattoja, harjakattoja, satulakattoja kuin mansardikattojakin. Sekä autotalleille, pihasaunoille, pyörävarastoille, liitereille että grillikatoksillekin.

Meidän kattoremonttipalvelumme hoitaa palahuopakaton uusimisen varmasti ja luotettavasti katon koosta tai rakennuksen käyttötarkoituksesta huolimatta. Jokainen projekti toteutetaan myös aina avaimet käteen -palveluna, jotta homma sujuisi mahdollisimman jouhevasti. Me saavumme paikan päälle Lumijoelle mukanamme tarvittavat rakennusmateriaali, tilaamasi kattotuotteet sekä Suomen osaavimmat kattoalan asiantuntijat. Ennen kuin ryhdymme purkamaan vanhaa kattoa, suojaamme pihamaan suojapressulla, jotta ympäristö säästyisi vaurioilta ja siivoaminen sujuisi helpommin. Ja kun vanhat huopakerrokset on purettu, toteutamme tarvittavat pohjatyöt, kuten esimerkiksi kastuneiden eristeiden vaihdon kuiviin ja vasta sitten aloitamme uuden palahuopakaton asennuksen. Lopuksi varmistamme vielä, että jokainen kattotuote on tiukasti kiinni lappeessa ja läpivienti tiivis. Kun homma alkaa olla purkissa, siivoamme kohteen ja hävitämme purkujätteet asianmukaisesti, ennen kuin palautamme avaimet. Jätä siis kattosi meidän osaaviin käsiimme Lumijoella, niin pääset nauttimaan todellisesta laatupalvelusta!

Hinta palahuopakattoremontille, huopakaton saneeraukselle tai myrskyvauriokorjauksille määritellään aina tapauskohtaisesti

Lumijoella toteuttamamme palahuopakattoremontit, huopakaton saneeraukset, myrskyvauriokorjaukset, vuotopaikkaukset sekä kattohuollot hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Onhan se ihan selvääkin, että hintaan vaikuttaa aina niin käytettyjen materiaalien kuin työtuntienkin määrä. Ja siksi emme tarjoa asiakkaillemme mitään kiinteitä hintoja, jotka eivät olisi reiluja kenenkään kannalta, vaan teemme tarjouksen aika vasta kunnostusta kaipaavan katon nähtyämme.

Kutsu siis tiimimme käymään Lumijoelle arvioimaan katon kokoa, kuntoa, kaltevuutta, läpivientien määrää, tarpeita sekä muita merkityksellisiä tekijöitä. Kattotarkastuksemme yhteydessä saattaa ilmetä aina myös jotain yllättävää, jonka voimme hoitaa samalla kertaa pois päiväjärjestyksestä.

Ja vaikka huopakaton saneeraukset, palahuopakattoremontit ja kattavammat myrskyvauriokorjaukset harvemmin lukeutuvat niihin kotitalouden edullisimpiin investointeihin, meidän hintamme ovat kilpailukykyisiä. Voit myös hakea jokaista toteuttamaamme kattotyötä varten rahoitusta vaivattomasti verkkosivujemme kautta. Sekä jälkikäteen vielä kotitalousvähennystä. Älä siis jää asumaan vuotavan tai muutoin huonokuntoisen katon alle vain kustannussyistä, vaan anna meidän tarjota apuamme!