Huopakattoremontti Liminka

Huopakattoremontti Liminka, mitä paikkailu ei pelasta, sen remontti ratkaisee – tilaa meidät apuun huopakaton kunnon heiketessä. Kun huopakattoa ei siis saada enää muilla keinoin kuntoon, on huopakattoremontti paras ratkaisu. Varhaisessa vaiheessa, ennen vaurioiden leviämistä toteutettu huopakattoremontti tulee usein edullisemmaksi kuin tulipalojen sammuttelu. Mikäli alushuopa (eli aluskate tai aluskermi) on pysäyttänyt kosteuden kulun, ei eristeitä tai aluslaudoitusta tarvitse vaihtaa. Riittää, kun uusitaan pintahuopa ja alushuopa. Tämä on tietysti edullisempi ratkaisu kuin kattavampi huopakattoremontti, joskin sellaisenkin saat kyllä meidän kattoremonttipalvelultamme Limingassa.

Ota asiantuntevaan tiimiimme yhteyttä viimeistään silloin, kun löydät rakenteista hometta, villaeristeistä kosteutta, sisäkatosta märän läntin, räystäslaudoista vuotojälkiä tai havaitset huoneilman haisevan tunkkaiselle. Nämä ovat nimittäin kaikki usein merkkejä siitä, että katto vuotaa. Ja kattovuoto, jota ei saada hallintaan, voi vaikuttaa niin asumismukavuuteen kuin rakennuksen arvoonkin. Kastuneet eristeet kun päästävät lämmön lävitseen harakoille ja sisäilmaongelmat syövät kotona oleilun mielekkyyttä.

Meidän kattoremonttipalvelumme remontoi huopakatot myös Limingan lähipaikkakunnilla. Lumijoki, Tyrnävä, Kempele, Tupos, Oulu ja Taimela saavat kaikki avun huopakaton vaivoihin meiltä. Toiminta-alueeseemme kuuluu oikeastaan ihan koko Pohjois-Pohjanmaa – jokaista pientä metsikköä, saarikohdetta ja peltotietä myöten. Älä siis epäile ottaa yhteyttä pidemmänkään matkan päästä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Limingassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Limingassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Limingan alueella!

Palahuopakattoremontti Liminka – olipa remonttitarpeen taustalla myrskyvaurio, asennusvirhe tai kuluma, me autamme

Palahuopakattoremontti Liminka, meiltä saat selvyyden palahuopakaton ongelmiin. Aina vuotojen syyn selvittäminen ei nimittäin ole kovin helppoa. Mutta se on silti tärkeä tehdä, jotta vastaavilta vaurioilta voi välttyä jatkossa.

Meillä on pitkä kokemus palahuopakattotöistä ja voimmekin sen pohjalta todeta, että usein syy palahuopakattoremonttiin johtaviin vaurioihin piilee aikanaan tehdyssä asennusvirheessä. Palahuopakate on kenties kiinnitetty liian lyhyillä huopanauloilla tai niiteillä, jotka ovat nousseet irti katosta. Toisinaan katteen ylösnostot ovat jääneet tekemättä, jonka seurauksena läpiviennistä ei ole tullut tiivistä. Ehkä aluskate on jäänyt uupumaan kokonaan ja kaikki pintahuovan läpi valuva kosteus pääsee suoraan rakenteisiin? Vastaavat vauriot voi onneksi välttää jatkossa palkkaamalla palahuopakattoremonttia varten osaavan ammattilaisen.

Se, mihin kukaan ei voi kuitenkaan vaikuttaa, on luonto. Kova tuuli tai Limingassa riehuva myrsky saattaa joskus kaataa puun palahuopakattoa vasten niin voimalla, ettei syntyneitä vaurioita korjatakaan enää myrskyvauriokorjauksin. Toki ihan vain pitkään sään armoilla ollut, jo käyttöikänsä ylittänyt katto on alttiimpi vaurioille menetettyään joustavuutensa sekä sirotepinnoitteensa.

Mutta olipa syy palahuopakaton vaurioon mikä tahansa, me puutumme peliin. Palahuopakattoremonttimme myötä saat pääsi päälle taas uuden, Limingan haasteellisemmatkin sääilmiöt sietävän katon!

Huopakaton uusiminen Liminka – avullamme kuntoon samalla myös kattotuotteet ja läpiviennit

Huopakaton uusiminen Liminka, sitoutuneelta kattoremonttipalvelulta, joka toteuttaa monenlaiset temput katollasi. Avullamme saat kuntoon itse katon rakenteiden ja pinnan lisäksi myös sen varustelun. Kauttamme voit nimittäin tilata huopakaton uusimisen yhteydessä myös erilaiset läpiviennit ja kattotuotteet. Mikset siis tekisi uudesta huopakatostasi turvallisempaa kokonaisuutta, jolla voi liikkua horjumatta kattotikkaita sekä kattosiltoja pitkin, ja jonka ympäristössä ei tarvitse pelätä saavansa lumikinosta niskaan lappeille asennettujen lumiesteiden ansiosta? Tai energiatehokkaampaa yläpohjan lisäeristyksillä ja aurinkopaneeleilla? Saatpa kauttamme myös kattoikkunat ja kattovalokuvut, joiden kautta sisälle tulvii ihanasti luonnonvaloa. Sekä pieneläinesteet, joiden avulla jyrsijät pysyvät poissa rakenteista.

Kattoremonttipalvelumme moniosaajat ovat taitavia peltiseppiä, puuseppiä sekä kirvesmiehiä, joten voit todella pyytää meitä apuun monessakin tilanteessa. Me voimme vaikka pellittää piippusi, jotta piipunjuureen ei syntyisi vuotoa. Ja suojata hormin piipunhatulla. Tarvittaessa vaihdamme myös TV-antennin paikan ja parannamme yläpohjan ilmastointia uusilla tuuletusventtiileillä. Meiltä saat siis Limingassa huopakaton uusimisen lisäksi oikeastaan kaiken, mitä katollesi osaatkaan toivoa!

Palahuopakaton uusiminen Liminka, kun haluat sijoittaa varasi viisaasti

Palahuopakaton uusiminen Liminka, meiltä saat uuden palahuopakaton reiluun hintaan. Meillä palahuopakaton uusiminen hinnoitellaan nimittäin aina projektikohtaisesti – katon koon, kaltevuuden, kunnon, läpiviennin, remontin yhteydessä tehtyjen muutosten mukaan.  Jos siis toivot meiltä tarjousta, kutsu meidät ensin Liminkaan toteuttamaan kattosi kokonaisvaltainen yleisarvio ja kerro uutta palahuopakattoasi koskevista toiveista.

Kuluneen, rapistuneen ja koko rakennusta kosteudelle altistavan palahuopakaton uusiminen kannattaa ihan rahallisestikin. Sen myötä voit unohtaa jatkuvat, jo tavaksi muuttuneet vuotopaikkailut, jotka eivät nekään ilmaisia ole. Koko kohde saa uuden, raikkaan ilmeen, joka kääntää ohikulkijoiden päitä ja nostaa sen arvoa asuntomarkkinoilla. Palahuopakaton uusimisen myötä kotona on myös mukavampi asustella jälleen. Se on siis viisas investointi ihan omaankin hyvinvointiin.

Jotta jokaisella olisi mahdollisuus lompakkonsa lihavuudesta riippumatta asustella kunnollisen katon alla, asiakkaanamme voit hakea palahuopakaton uusimista sekä kaikkia muitakin kattotöitä varten rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Muistathan myös, että kaikki, mitä katollasi teemme, on kotitalousvähennyskelpoista!

Uusi palahuopakatto tai huopakaton saneeraus myös piharakennusten katoille

Huovan ja palahuovan hyvät ominaisuudet ovat kiistattomia. Niistä saa rakennettua mitä näyttävämpiä kattoja sekä klassisiin että moderneihin kohteisiin. Huovasta saa tehtyä niin sanotulla tulityöllä jopa täysin vesitiiviin tasakaton. Palahuopa taas vaatii hieman enemmän kaltevuuskulmaa, mutta siitä voi muotoilla erilaisia pulpettikattoja, harjakattoja, satulakattoja sekä mansardikattoja. Molempia katemateriaaleja suositaan niin asuinrakennusten kuin piharakennustenkin kattojen rakentamiseen. Ja näin ollen, jos sinunkin pihapiiristäsi Limingasta löytyy autotalli, pihasauna, grillikatos, varasto tai muu piharakennus, jonka huopakatto tai palahuopakatto kaipaa ehostusta, älä jätä asiaa roikkumaan. Myös piharakennusten kohdalla kannattaa toimia ripeästi, jotta vauriot eivät ehdi ajaa tilannetta katastrofaaliseksi.

Kauttamme saat Limingassa paitsi piharakennusten palahuopakattoremontit ja huopakattojen saneeraukset, myös kaikenlaiset huoltotoimet, myrskyvauriokorjaukset ja vuotopaikkaukset, joista kattosi voisi hyötyä. Kun jokaisesta huopa- ja palahuopakatosta pidetään hyvää huolta, kiittävät ne pitkällä iällään. Tartu siis toimeen ja kutsu kattoremonttipalvelumme apuun kaikissa katto-ongelmissa!