Huopakattoremontti Levi

Huopakattoremontti Levi, meiltä saat sen paljon kehuttuna ”avaimet käteen”-pakettina. Tämä hulppea ja huoleton palvelupaketti sisältää kaiken, mitä talosi, mökkisi tai piharakennuksen (esim. autotallin, varaston, pihasaunan tai liiterin) huopakattoremontti Levillä ikinä vaatiikaan!

  • Työt suunnittelusta loppusiivoukseen.
  • Kattohuovat, kattotuotteet, eristevillat, puutavara jne. kuljetuksineen.
  • Kalusto ja työkalut. Sisältäen kuljetuksen remonttikohteeseen ja -kohteesta.

Toisaalta voimme kuitenkin luvata, että pakettiimme ei taatusti lipsahda turhaa työtä tai tarpeettomia materiaaleja. Koostamme ”avaimet käteen”-paketin sisällön aina täysin projektikohtaisesti, kuunnellen korvat höröllä sekä katon tarpeita että asiakkaan omia toiveita.

Toteutamme huopakattoremontin sen vaatimassa laajuudessaan. Kattoremontti voi sisältää vanhan katon purun, kastuneiden tai muutoin huonokuntoisten katon alla olevien laudoituksien ja villojen uusimisen, uuden aluskatteen (eli alushuovan/aluskermin) sekä huopakatteen asennuksen, läpivientien asennukset ja ylösnostot, kattotuotteiden asennuksen, sekä muut tarvittavat kattotyöt.

Joko pian aloitetaan? Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Levillä sijaitsevassa kohteessasi, niin ryhdytään suunnittelemaan uutta kattoa vanhan tilalle vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!

Olemme valmiit palvelukseesi missä vain Levillä, ja tarvittaessa voimme karauttaa avuksesi myös Levin lähipaikkakunnille (esim. Kittilä, Muonio, Kolari, Sodankylä, Enontekiö, Rovaniemi ja Inari). Käytännössä koko Lappi on osa toimialuettamme.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Levillä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Levillä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Levin alueella!

Palahuopakattoremontti Levi – näin rakentuu uusi huopa- tai palahuopakatto vanhan tilalle!

Palahuopakattoremontti Levi, alkaa huolellisella suunnittelulla. Suunnittelu on avainasemassa onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Suunnitteluvaiheessa asiantuntijamme tutustuvat kohteeseesi ja kartoittavat vanhan katon kunnon. Samalla kuulostelemme omat toiveesi käsillä olevaa urakkaa ja uutta kattoa koskien. Tämän jälkeen meillä on selkeä visio, kuinka huopa- tai palahuopakattoremontti Levillä sijaitsevassa kohteessasi tulee toteuttaa.

Kun kaikki on selvillä, teemme tarvittavat materiaalihankinnat ja valmistelemme kohteesi remonttia varten. Ennen kuin huopa- tai palahuopakattoremontti Levillä sijaitsevassa kohteessasi polkaistaan kunnolla käyntiin, ostamme sopivan määrän tilauksesi mukaisia kattohuopia, kattotuotteita, eristevilloja jne. sekä pystytämme rakennustelineet ja suojaamme rakennuksen ympäristöä remontin aiheuttamilta rasitteilta.

Sitten päästään käsiksi purkuvaiheeseen. Irrotamme aikansa eläneet kattotuotteet, ja puramme pois vanhan katon.

Mikäli vesikatteen kätköistä paljastuu jotain korjattavaa, ennen uuden katon asennusta suoritamme tarvittavat korjaustyöt välikaton rakenteisiin. Korkea ammattiylpeytemme ei salli jättää kattosi väliin esimeriksi lahovaurioita tai kastuneita eristeitä.

Projektin loppuhuipennuksena seuraa tietenkin uuden vesikatteen asennus. Asennamme uuden katon varusteineen viimeisen päälle siististi ja tiiviisti, siivoamme paikat ja kurvaamme rinta rottingilla kohti seuraavaa remonttiprojektia!

Huopakaton uusiminen Levi, voidaan joskus toteuttaa osittain

Huopakaton uusiminen Levi, paras taktiikka valikoituu tilanteen mukaan. Vaikka isot linjat ovatkin suunnilleen samat projektista toiseen, voidaan huopakaton uusiminen Levillä toteuttaa melkeinpä miljoonalla eri tavalla. Yksikään kattoremonttiprojekti ei ole täysin samanlainen naapurinsa kanssa, vaikka katot näyttäisivätkin ulkoisesti likimain identtisiltä.

Joskus huopakaton uusiminen Levillä voidaan esimerkiksi toteuttaa osittain. Yleensä on kannattavaa laittaa katto uusiksi kerralla kauttaaltaan, mutta välillä myös osittainen huopakattoremontti voi olla yksi optio muiden joukossa.

Esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaaminen saattaa olla järkevää toteuttaa uusimalla kate osittain. Jos vaikkapa puu kaatui katon päälle ja katto on vaurioitunut vain pieneltä alalta, kenties osittainen huopakattoremontti riittää korjaamaan kattoparan vammat.

Täältä ruudun toiselta puolen emme kuitenkaan voi sanoa mitään varmaa kattosi tarpeista. Ota yhteyttä ja kutsu meidät kurkkaamaan kattoasi, niin paras menetelmä huopakaton uusimiseksi Levillä sijaitsevassa kohteessasi selviää tuota pikaa! Luvallasi voimme käväistä kartoittamassa kattosi kunnostustarpeet myös poissa ollessasi.

Palahuopakaton uusiminen Levi, samalla kannattaa kunnostaa myös räystään laudoitukset ja päivittää kattotuotteet

Palahuopakaton uusiminen Levi, eihän jätetä urakkaa puolitiehen? Vaikka joskus huopa- tai palahuopakaton uusimiseksi Levillä ei vaadita muuta kuin uudet kattohuovat, usein katolta on järkevää uusia myös muita rakenteita.

Esimerkiksi räystään laudoitukset on hyvä käydä samalla läpi. Otsa- ja tuulilaudat sekä räystään alapinnalla olevat laudoitukset tuppaavat lahoamaan ajan myötä, minkä vuoksi nekin kaipaavat uusimista aika ajoin.

Useimmiten suosittelemme myös päivittämään vanhat kattotuotteet. Esimerkiksi lumiesteet, lapetikkaat, kattosillat, sadevesijärjestelmä, kattoluukut, kattoikkunat, pieneläinesteet, piipunpellitys ja piipunhattu voi olla hyvä päivittää uusiin malleihin, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Levillä sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla. Kattotuotteetkaan eivät ole ikuisia.

Älä pihistele kattoremontin sisällössä edes taloudellisilla perusteilla. Sekä räystäslautojen kunnostus että kattotuotteiden uusimien on harvinaisen helppoa ja edullista tehdä huopakattoremontin yhteydessä. Laskun voit maksaa tarvittaessa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, jos urakan budjetti jostain syystä ahdistaa!

Pohditko hintaa? Huopakattoremontin hinta selviää nopeasti vain parilla klikkauksella!

Leviläinen, pohditko kenties omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontin hintaa? Huopakattoremontin hinta on mielenkiintoinen kysymys, sillä se vaihtelee paljon kohteesta toiseen.

Esimerkiksi nämä asiat vaikuttavat siihen, paljonko huopakaton uusiminen maksaa: katon koko, kunto, varustelu, läpiviennit sekä saumojen, jiirien ja lappeiden määrä.

Lisäksi huopakaton remontoinnista koituviin kustannuksiin voi vaikuttaa kohteen sijainti. Vaikka olemmekin käytettävissäsi kaikkialla Levin seudulla ja muualla Lapissa, taajamakohteisiin kattoremonttia varten tarvittavat materiaalit, työvoima ja kalusto on pääsääntöisesti helpompi tuoda kuin vaikkapa saareen tiettömän taipaleen päähän.

Kun talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontin hinta alkaa kiinnostaa, kannattaakin ottaa meihin rohkeasti yhteyttä ja pyytää urakasta tarjous. Kunhan olemme tutustuneet kohteeseesi ja kuunnelleet omat toiveesi uuden katon suhteen, annamme mielellämme loistotarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Levillä sijaitsevassa kohteessasi!

Tavoitat meidät näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Sähköisen tarjouspyyntölomakkeemme täyttämiseen menee vain pari hassua minuuttia, joten homma hoituu nopsaan vaikkapa kahvitauolla töiden lomassa.

Muistathan, että tarjoukseemme sisältyvä työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua.