Huopakattoremontti Kyyjärvi

Huopakattoremontti Kyyjärvi – tilaa katon uusiminen huipputaitavilta kattoammattilaisiltamme ja ehkäise koko rakennuksen ajautuminen täysin asuinkelvottomaan kuntoon. Kuluma vesikatteessa tai toimimaton aluskate saattavat nimittäin altistaa yläpohjaa kosteusvaurioille. Homeisista eristevilloista ja lahovaurioisista puurakenteista seuraa usein sisäilmaongelmia, minkä lisäksi katon kestävyyskin kärsii.

Tilanne voi vaikuttaa hyvinkin epätoivoiselta, mutta hanskoja ei silti kannata heittää tiskiin liian sutjakkaan. Kun korjaukset ja paikkaukset eivät enää riitä, meidän ammattilaistemme toteuttamalla huopakattoremontilla loihditaan katto taas uuteen uskoon. Me vaihdamme märät eristeet, uusimme aluskatteen ja paikkaamme lahovauriot, jotta kosteus ei leviä enää laajemmalle rakenteissa. Toki tarjoamme samassa yhteydessä myös monia muita palveluita, joilla katosta luodaan entistäkin käytännöllisempi kokonaisuus.

Mikäli siis kaipaat Kyyjärvellä laadukasta sekä kokonaisvaltaista huopakattoremonttia, käänny meidän tehotiimimme puoleen. Kokeneina kattoalan asiantuntijoina hankalammatkin tilanteet hoituvat mallikkaasti. Uusi kattosi valmistuu sovitussa aikataulussa ja laadukkaana kokonaisuuten. Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Keski-Suomi , joten meiltä uudet katot vanhojen tilalle saavat niin Karstula, Kivijärvi, Kannonkoski, Saarijärvi, Pylkönmäki kuin monet saarikohteetkin. Kilauta siis tarvittaessa pidemmänkin matkan päästä, me saavumme ratkaisemaan kaikenlaiset kattokatastrofit kauemmaskin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kyyjärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kyyjärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kyyjärven alueella!

Palahuopakattoremontti Kyyjärvi – monta syytä uusia vanha katto

Palahuopakattoremontti Kyyjärvi, kannattaa, vaikka kyseessä olisikin jo ikääntyneempi katto, sillä meidän toteuttamanamme se voi jopa maksaa itsensä takaisin. Katon kunnostuksesta seuraa monesti nimittäin paljon rahallistakin hyötyä. Kun vanhasta palahuopakatosta saadaan remontilla jälleen näyttävämpi – ja ennen kaikkea ehjä – nostaa se koko rakennuksen jälleenmyyntiarvoa asuntomarkkinoilla.  Samalla päästään eroon monista varsin kiusallisista ja pidempään piinanneista vaivoista kerralla. Niidenkään paikkailuun ei siis tarvitse investoida enää omaisuuksia. Kun yläpohjasta saadaan vanhat, kosteat eristeet vaihdettua kuiviin, ei lämpökään karkaa enää katon läpi harakoille ja lämmityskulut laskevat samalla. Sähkölaskussa voi taas säästää esimerkiksi asennuttamalla lappeille joukon aurinkopaneeleita. Asumismukavuus kohenee palahuopakattoremontin yhteydessä rakennettavalla kattoikkunalla, jonka toteutus onnistuu meiltä sinun niin toivoessasi. Meillä todella voit kustomoida kattotöistä juuri oman näköisesti, ihan uuden katteen väriä myöten.  

Paljon on siis usein tehtävissä, vaikkei tilanne näyttäisi heikolta. Toteuttamamme palahuopakattoremontin jälkeen et enää vanhaa kattoasi samaksi. Älä siis jätä kattoasi rapistumaan, vaan kutsu siis meidät paikalle analysoimaan tilannetta, ennen kuin teet kohtalokkaita päätöksiä!

Huopakaton uusiminen Kyyjärvi – anna ammattilaisen hoitaa, niin jälki on varmasti laadukasta

Huopakaton uusiminen Kyyjärvi, on syytä jättää aina meidän kokeneiden ammattilaistemme huoleksi, vaikka kokisikin olevansa varsin kätevä käsistään. Rahansäästöyritykset itse tekemällä saattavat jäädä varsin köykäisiksi, sillä kokemattomalle kaverille sattuu tarkkuutta sekä runsasta tietopohjaa vaativissa kattotöissä helposti virheitä, jotka kostautuvat myöhemmin. Valtava kattokatastrofi saattaa saada alkunsa ihan pienestäkin hudista ja pian katto vaatii mittavia korjaustöitä. Harva kattotuotteiden tai rakennusmateriaalienkaan valmistaja tapaa myöntää tuotteilleen takuuta, ellei niitä ole asennettu jonkun alan ammattilaisen toimesta. Älä siis lähde kiipeilemään katolle ja kokeilemaan onneasi, vaan kutsu meidän tiimimme apuun.

Meidän kattoremonttipalvelumme hoitaa huopakaton uusimisen aina avaimet käteen -palveluna. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asiakkaanamme liikauttaa evääsikään kattoasioiden takia. Kutsut vain tiimimme toteuttamaan katon kuntotarkastuksen. Kun se homma on hoidettu ja tarjous kattotöistä hyväksytty, voit konkreettisesti jättää avaimesi meille paeten itse remonttimelua muihin maisemiin. Palata voit vasta, kun kaikki huopakaton uusimiseen liittyvät työt on tehty, purkujätteet kuljetettu pois paikalta ja loppusiivous hoidettu huolella. Mikäli siis laatupalvelu Kyyjärvellä kiinnostaa, käänny meidän puoleemme!

Palahuopakaton uusiminen Kyyjärvi, meiltä, niin et maksa siitä ylihintaa

Palahuopakaton uusiminen Kyyjärvi, hoituu meidän kattoremonttipalvelultamme aina reiluun sekä kilpailukykyiseen hintaan. Me nimittäin kustomoimme kaikkien tarjoamiemme kattotöiden hinnan aina kunkin katon yksilölliset ominaisuudet huomioiden. Katon kuntotarkastuksen yhteydessä arvioimme katon kokoa, kuntoa sekä muita ominaisuuksia, joiden perusteella varaamme tarpeeksi niin materiaaleja kuin työvoimaakin. Meidän sivuiltamme et siis löydä valmiita pakettihintoja palahuopakaton uusimistöihin, joten mikäli tarjous kiinnostaa, pyydä sitä meiltä suoraan.

Ja jos budjetti ei tunnu venyvän tarpeeksi, voit asiakkaanamme hakea rahoitusta palahuopakaton uusimiseen helposti nettisivujemme kautta. Näin saat kunnollisen katon pääsi päälle, vaikkei takataskustasi löytyisikään siihen suoraan tarvittavia käteisiä. Muistathan hakea toteuttamistamme kattotöistä myös kotitalousvähennystä.

Palahuopakaton uusimisen lisäksi voit tilata meiltä myös kaikki kattohuollot sekä vuotopaikkaukset. Riennämme apuun silloinkin, kun ongelmia katolla aiheuttaa lapetta vasten myrskyssä kaatunut puu – myrskyvauriokorjaukset pelastavat onneksi hankalankin tilanteen.

Kyyjärvellä kaikenlaiset huopakatot ja niiden kunnostustyöt meiltä  

Kyyjärvellä kaikki huopa- ja palahuopakattojen kunnostuspalvelut saat siis meiltä – vieläpä kaikenlaisille katoille. Meidän taitomme eivät siis rajoitu pelkästään asuinrakennusten huopakattoremontteihin, vaan omakotitalojen, paritalojen sekä esimerkiksi kesämökkien lisäksi kunnostamme myös erilaisten piharakennusten katot. Onko siis autotallisi, pihasaunasi, varastosi tai grillikatoksesi kate vailla paikkausta? Vuotaako läpiviennin tiiviste tai palahuovan sauma? Me hoidamme homman.

Huopa ja palahuopa eivät ole mitenkään harvinainen näky piharakennusten katoilla. Ne ovat nimittäin varsin monipuolisia katemateriaaleja, jotka sopivat monenlaiseen rakentamiseen. Niistä saa rakennettua hiljaisen ja kestävän katon varsin edullisesti niin modernille kuin klassisemmallekin rakennukselle. Keveytensä ansiosta huopa- ja palahuopakatot eivät vaadi esimerkiksi tiilikaton kaltaisia tukipilareita. Niistä saa myös vesitiiviin, joten niistä voi tarvittaessa rakentaa vaikka tasakaton. Oli haaveissasi siis minkä muotoinen katto tahansa – mansardi-, pulpetti-, satula- tai harjakatto – huopa on oiva valinta. Me asennamme sen Kyyjärvellä minkä kokoiselle tai ikäiselle katolle tahansa!