Huopakattoremontti Kurikka

Huopakattoremontti Kurikka, heitä avullamme hyvästit huopakaton ongelmille Etelä-Pohjanmaalla. Olipa kyse sitten kattohuopien vaihdosta, tai katon kattavammasta saneerauksesta yläpohjaa myöten, saat meiltä osaavat henkilöt apuun.

Huopakattoremontin tarve voi olla seurausta pitkään jatkuneesta vuodosta, jonka seurauksena yläpohjan eristeet ovat kastuneet tai puurakenteet alkaneet homehtua. Toisaalta, vaikkei huopakatto vielä vuotaisikaan, voi se olla jo kauttaaltaan niin kulut tai vain yksinkertaisesti jo niin ikääntynyt, että ikävien yllätysten riski kasvaa päivä päivältä. Joskus huopakatto jää rajumman myrskytuulen kaataman puun alle ja tuho on niin massiivinen, ettei tilannetta pelasteta enää pelkillä myrskyvauriokorjauksilla. 

Olipa syy mikä tahansa, Kurikassa saat huopakattoremontit meidän huopakattoihin erikoistuneilta, raudanlujilta ammattilaisiltamme, kun tarve on ilmeinen. Toimimme myös Kurikan lähipaikkakunnilla – oikeastaan koko muukin Etelä-Pohjanmaa saa kaipaamansa kattoavun meiltä. Olipa kotipaikkakuntasi siis Jurva, Jalasjärvi, Koskenkorva, Kauhajoki, Ilmajoki tai Pälkäne, voit olla varma, että apu löytää luoksesi. Niin syvälle metsään, saarikohteeseen, pikkutien päähän kuin muutoinkin kauas asutuksesta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kurikassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kurikassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kurikan alueella!

Palahuopakattoremontti Kurikka – ennen kuin tilanne äityy liian pahaksi

Palahuopakattoremontti Kurikka, kutsu meidät apuun ennen kuin katon lämmöneristys heikkenee, asumismukavuus kärsii ja koko talon arvo kärsii katon ongelmien seurauksena. Kun palahuopakattoremontti toteutetaan ennen kosteuden leviämistä eristeisiin tai aluslaudoitukseen, riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan eli aluskermin tai aluskatteen vaihto. Tämä säästää niin rahaa kuin aikaakin. Älä siis jää odottelemaan ihmeitä, vaan kutsu meidät tekemään niitä.

Selviä merkkejä palahuopakattoremontin ajankohtaisuudesta ovat esimerkiksi räystäslaudoituksen on home, yläpohjan eristeistä löytynyt kosteus, sisäkattoon ilmestyneet märät läikät ja sisätilojen tunkkainen haju. Meidän kattoremonttipalvelumme asiantuntijat voivat tulla myös vain rutiininomaisesti tarkistamaan palahuopakattosi nykytilan ja remonttitarpeen. Mikäli jotain kytevää havaitaan, voidaan siihen puuttua nopeasti.

Emme tyydy myöskään vain toteamaan, että palahuopakatto vuotaa, vaan ennen palahuopakattoremonttia myös selvitämme vuodon syyn. Monesti kyse on aikanaan sattuneesta asennusvirheestä. Toisinaan palahuovat on kiinnitetty liian lyhyillä, sittemmin irronneilla huopanauloilla tai hakasilla, joiden jälkeensä jättämistä rei’istä vesi pääsee pintahuovan ja alushuovan alle. Läpivientien vuodot voivat puolestaan olla seurausta esimerkiksi piipun pellityksen puutteesta tai kattoikkunan asennuksessa käytetystä väärästä asennussarjasta.

Kun jätät palahuopakattoremontin meille, voit olla varma, ettei asennusvirheitä satu. Panosta siis todelliseen laatuun ja kutsu meidät kattotöihin Kurikkaan!

Meiltä löydät kokeneet ammattilaiset, jotka hoitavat kaikki tarvittavat työvaiheet alusta loppuun. Puramme vanhan katon, korjaamme ja uusimme alusrakenteet, vaihdamme kastuneet eristevillat ja suoritamme muut eristystyöt tarvittaessa. Lisäksi meiltä löytyy osaaminen kattohuopien asennukseen, peltisepäntöihin kuten reunapellityksiin ja piipunpellityksiin sekä erilaisten kattotuotteiden asennukseen, kuten vesikourujen, lumiesteiden ja kattotikkaiden. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa katon remontissa!

Huopakaton uusiminen Kurikka ja uuden huopakaton varustelu valitsemillasi kattotuotteilla sekä läpivienneillä

Huopakaton uusiminen Kurikka, kirvesmiehentyöt, puusepäntyöt, peltisepäntyöt sekä kattotuottein ja läpivientien oikeaoppinen asennus meiltä. Kattoremonttipalvelumme moniosaajat todella kykenevät vastaamaan kaikkiin kattosi tarpeisiin huopakaton uusimisen yhteydessä. Saatkin siis meiltä paljon muutakin kuin vain uuden, entistä tyylikkäämmän katon. Me kiinnitämme lappeillesi erilaiset kattotuotteet, jotka helpottavat elämää ja tekevät katosta turvallisemman. Esimerkiksi lumiesteet ehkäisevät kinoksia syöksymästä räystäiden alla oleskelevien niskaan ja kattosillat sekä kattotikkaat mahdollistavat katolla kiipeilyn. Jos toivot kuitenkin jyrsijöiden karkotusta, kannattaa sinun tilata kauttamme pieneläinesteet. Sähkökuluissa säästöä havitteleva voi taas pyytää aurinkopaneelien asennusta.

Läpivientivalikoimastamme löytyy esimerkiksi kattoikkunat ja kattovalokuvut, joiden kautta sisälle tulvii ihanasti luonnonvaloa. Sekä tietysti erilaiset tuuletusventtiilit, liesituulettimien hormit ja ilmanvaihtoputket, jotka ehkäisevät kosteutta kertymästä rakenteisiin. Tokihan taidamme näppärinä kavereina myös esimerkiksi yläpohjan lisäeristykset, piipun pellitykset kuin monet muutkin toimenpiteet, joista kattosi hyötyisi. Tilaa meiltä siis huopakaton uusiminen kaikilla mausteilla Kurikassa!

Palahuopakaton uusiminen Kurikka – ammattilaisten käsissä syntyy aina näyttävää jälkeä

Palahuopakaton uusiminen Kurikka, meiltä, sillä ammattilaisen toteuttamaan työhön on syytä panostaa. Konkareidemme käsistä uudesta palahuopakatostasi tulee varmasti hintansa väärti kokonaisuus, kun taas kokemattomalle kaverille sattuu usein huolimattomuusvirheitä. Ja ne huolimattomuusvirheethän saattavat kostautua. Älä siis koita säästää työn hinnasta, vaan panosta laatuun. Eikä meidän asiakkaanamme tarvitse edes hintoja juuri murehtiakaan. Kustomoidaanhan ne aina kattokohtaisesti – eli katon koko, kunto, kaltevuus, läpivientien määrä sekä muut yksilölliset ominaisuudet huomioiden. Ja voithan aina hakea kauttamme palahuopakaton uusimiselle sekä muille kattotöille rahoitusta. Kotitalousvähennystä tietysti unohtamatta!

Rahoillesi saat vastineeksi kunnollisen palahuopakaton, joka kestää kovemmatkin olosuhteet ja näyttää tyylikkäältä vuodesta toiseen. Ovathan palahuopakatot pitkäikäisiä, ruostumattomia, helppohoitoisia, hiljaisia ja moniin ympäristöihin sopivia kattoja, jotka erottuvat edukseen. Valikoimassamme on tarjolla myös lukuisia eri väri- sekä kuviovaihtoehtoja, joiden avulla katto voidaan sovittaa esimerkiksi osaksi pelkistetympää tai huomiota herättävämpää rakennusta. Tilaa siis meiltä palahuopakaton uusiminen, niin koko julkisivu saa uudenlaisen ilmeen ja kääntää taatusti ohikulkijoiden katseita Kurikassa!

Me remontoimme ja kunnostamme Kurikassa myös piharakennusten katot

Me paitsi uusimme huopakatot ja remontoimme palahuopakatot, toteutamme myös Kurikassa monenlaiset muut kattotyöt. Vieläpä varsin monenlaisille katoille. Kutsu meidät tarkastamaan autotallin, pihasaunan, varaston tai grillikatoksen palahuopakaton tiiveys ja toteuttamaan tarvittavat muutostyöt. Piharakennuksetkin kun kohtaavat ne samat haasteet, joille asuinrakennukset altistuvat päivästä toiseen. On ihan tyypillistä, että niiden lappeilta löytyy kulumia, repeämiä tai reikiä, jotka jäävät monilta huomaamatta rakennusten vähäisemmän käytön takia. Välttääkseen kattokatastrofeja syntymästä, ei piharakennustenkaan vaikeuksia kannata katsoa läpi sormien, vaan ryhtyä kunnostustoimiin aina ripeästi.

Ja kun huopakatto on uusittu, remontoitu tai paikattu, on siitä jatkossa hyvä pitää huolta. Voit siis tilata meiltä vaikkapa erilaisten piharakennusten huopakattojen remontit. Tai vaikka kartanon palahuopakaton puolivuosittaisen huollot. Miksei myrskyvauriokorjauksiakin? Kurikassa kaikki kattosi kaipaamat palvelut saat kätevästi meidän kattomme alta. Ota siis reippaasti yhteyttä, niin me tulemme pistämään kaikki pihapiirin huopa- ja palahuopakatot kuntoon vaikkapa kerralla!