Huopakattoremontti Kruunupyy

Huopakattoremontti Kruunupyy, meiltä kokeneilta kattoalan ammattilaisilta. Koska runsaasti tarkkuutta vaativissa huopakattoremonteissa sattuu tottumattomille kavereille helposti asennusvirheitä. Ja asennusvirheillä voi olla kohtalokkaat seuraukset. Esimerkiksi ihan jo pienikin huopakatteen reikä, joka on syntynyt liian lyhyiden huopanaulojen käytöstä voi altistaa koko rakennuksen mittavalle kosteusvauriolle. Samaten vaikkapa huopakatteen ylösnostojen tekemättä jättäminen voi olla syy läpivientien kohdan vuodoille. Ja mikäli aluskate eli alushuopa tai aluskermi vielä puuttuu, on pintahuovan läpäisseellä kosteudella suora pääsy eristeisiin.

Kosteus tapaa tehdä ikävää jälkeä niin yläpohjassa kuin asuintiloissakin, mikäli se ehtii levitä laajalle. Yläpohjan eristeet menettävät eristyskykyään kastuessaan, puuosat alkavat homehtua ja sisäilma haista tunkkaiselta. Tätä seuraa lämmönhukka ja jopa koko rakennuksen arvon aleneminen.

Mikäli siis huopakatto alkaa oireilla Kruunupyyssä, jätä suosiolla huopakattoremontti kokeneemmalle konkarille. Meidän kattoremonttipalvelumme hoitaa homman luotettavasti ja ajallaan Kruunupyyn lisäksi myös muilla lähipaikkakunnilla – oikeastaan toiminta-alueeseemme kuuluu koko Pohjanmaa. Olipa remonttia kaipaavan huopakaton sijainti sitten Alaveteli, Pietarsaari, Purmo, Uusikaarlepyy tai Teerijärvi, me saavumme apuun. Niin saaristoon, pikkutien päähän kuin keskelle metsääkin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kruunupyyssä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kruunupyyssä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kruunupyyn alueella!

Palahuopakattoremontti Kruunupyy – huopakatot ja palahuopakatot sopivat monenlaisiin kohteisiin

Palahuopakattoremontti Kruunupyy, kun haluat päivittää vanhan kattosi uuteen uskoon, pyydä meidät apuun. Me rakennamme sinulle Kruunupyyn olosuhteisiin sopivan palahuopakaton. Eli siis palahuopakaton, joka tapansa mukaan kestää länsirannikon myrskyt, helleaallot ja runsaslumiset talvet. Ken ties edellinen palahuopakatto on remontin tarpeessa juuri siksi, että Kruunupyyssä riehunut myrskytuuli repi vanhat huovat irti tai kaatoi puun sitä vasten. Toki syy voi olla ihan vain jo katon korkea ikä, joka on johtanut vaikeisiin kulumiin.

Palahuopakattoremonttiin on syytä ryhtyä mahdollisimman ripeästi ongelmien ilmestyttyä. Tällöin säästää usein niin rahaa kuin vaivaakin. Jos kosteus ei ole ehtinyt vielä aluslaudoitukseen tai eristeisiin, riittää monesti pelkkä pintahuovan ja alushuovan vaihto.

Palahuopakattoremontin myötä pääset nauttimaan palahuopakaton hyvistä ominaisuuksista. Palahuopa on huopakaton tavoin ruostumaton, helppohoitoinen, kestävä sekä pitkäikäinen katto. Sen muita hyviä ominaisuuksia ovat katteen kimmoisuudesta johtuva hiljaisuus. Se ei siis ropise sateella. Vaikka palahuopakatosta ei saakaan huovan tavoin täysin tiivistä tasakattoa, voi siitä rakentaa erilaisia mansardikattoja, pulpettikattoja, harjakattoja ja satulakattoja. Eli siis toisin sanoen palahuopakatto sopii niin perinteiseen kuin modernimpaankin tyyliin. Tilaa siis Kruunupyyssä palahuopakattoremontti meiltä, niin pääset eroon pitkään päänvaivaa aiheuttaneista ongelmista ja saat pääsi päälle näyttävän sekä lujan katon mahdollisesti vuosikymmeniksi!

Huopakaton uusiminen Kruunupyy aina asiakastyytyväisyydestä tinkimättä

Huopakaton uusiminen Kruunupyy meidän kattoremonttipalvelultamme aina asiakastyytyväisyydestä tinkimättä. Meille on tärkeintä, että sinä olet tyytyväinen ja voit kokea nauttivasi olostasi uuden katon alla. Siksi teemmekin aina kaikkemme, että niin palvelumme kuin työn lopputuloskin olisi mieleen. Huopakaton uusiminen sekä kaikki muut kattotyöt toteutetaan meillä aina avaimet käteen -palveluna. Eli et siis joudu juoksemaan perässämme siivoamassa pihaa roskista tai huolehtia itse uuden huopakattosi kaipaamien kattotuotteiden hankinnasta.

Kun kutsut meidät huopakaton uusimishommiin Kruunupyyhyn, me saavumme paikalle tarvittavien rakennusmateriaalien, työkalujen, henkilönostimien sekä tietysti koko Suomen osaavimpien kattoalan ammattilaisten kera. Toteutamme koko projektin jokaista työvaihetta myöten. Ensin levitämme pihan suojaksi suojapressun ja kiipeämme sitten lappeille purkamaan vanhaa huopaa pois remontin tieltä. Kun purkujätteet kerätään suojapressulle, eivät ne leviä pitkin pihoja.

Kun vanha huopakatto on purettu siltä osin, kuin on tarkoitus, toteutamme pohjatyöt ja siirrymme sitten uuden huopakaton sekä kattotuotteiden asennukseen. Palveluumme kuuluu vielä kohteen loppusiivous ja purkujätteiden oikeaoppinen hävittäminen. Lopputuloksena on siis uusi huopakatto ja siisti pihamaa. Mikäli vastaava palvelu Kruunupyyssä kiinnostaa, tilaa huopakaton uusiminen meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Kruunupyy – katto valmiiksi varusteltuna  

Palahuopakaton uusiminen Kruunupyy, on siitäkin syystä hyvä tilata meidän kattopalvelultamme, että me asennamme katon uusimisen yhteydessä sille myös kaikenlaisia kattotuotteita ja läpivientejä. Sekä toteutamme tarvittaessa muita lisätoimenpiteitä, kuten piipun pellityksen tai yläpohjan lisäeristyksen. Jos siis olet aina haaveillut esimerkiksi kattoikkunasta tai kattovalokuvusta, saat sen meiltä oikeaoppisesti asennettuna. Mikäli taas yläpohjan ilmanvaihto todetaan vajaaksi, voit pyytää meitä rakentamaan tuuletusventtiilit. Läpivientien tiivistäminen on kattoremonttipalvelumme moniosaajille tuttua puuhaa ja uudet läpiviennit tapaavat lisätä asumismukavuutta, kun luonnonvaloa tulvii sisään sekä raikas ilma kiertää vapaasti.

Siinä missä kattoikkunat tuovat mukavasti lisävaloa, kattotuotteet tekevät katosta monella tapaa toimivamman kokonaisuuden. Asennamme uudelle katollesi niin lumiesteitä, kattosiltoja, kattotikkaita, pieneläinesteitä, aurinkopaneeleita kuin vaikkapa uuden sadevesijärjestelmän. Meidän asiakkaanamme saat vaikuttaa uusitun palahuopakaton varustelun lisäksi myös sen väriin ja kuviointiin. Tilaa siis Kruunupyyssä kattoremonttipalvelultamme haluamasi värinen palahuopakatto – tarjolla on niin maanläheisiä kuin kirkkaampiakin sävyjä. Palahuopakaton uusiminen sujuu meiltä, myös kirvesmiehen ja puusepän työt taitavilta ammattilaisilta varmakätisesti sekä vakaalla ammattitaidolla!

Projektikohtainen hinta huopakaton uusimiselle, palahuopakattoremontille ja muille tarjoamillemme kattotöille

Toteutamme Kruunupyyssä myös muita kattotöitä. Ammattilaisiltamme luonnistuvat niin myrskyvauriokorjaukset, vuotopaikkaukset kuin kattohuollotkin – aina lumenpudotuksista katon putsauksiin ja sammaleentuhokäsittelyyn. Hinta kattotöille määräytyy aina sen mukaan, mitä tehdään ja millaiselle katolle. Onko kyseessä pienen piharakennuksen huopakaton uusiminen vai valtavamman kartanon palahuopakattoremontti? Vai kenties pelkkä yksittäisen vuotokohdan paikkaus? Pyydä meiltä tarjousta niin autotallin, grillikatoksen, pihasaunan, varaston, kesämökin kuin omakotitalonkin huopa- ja palahuopakattotöistä, niin saat paremman käsityksen todellisista kustannuksista.

Projektin alussa kiipeämme siis apuamme kaipaavalle katolle toteuttamaan sen yleiskunnon arviota ja tekemään sen perusteella muodostamaamme tarjousta. Kartoitamme esimerkiksi katon koon, kaltevuuden, kunnon, läpivientien määrän sekä muut olennaiset tekijät, jotka vaikuttavat suoraan esimerkiksi siihen, paljonko rakennusmateriaaleja tai aikaa huopakaton uusimiseen kuluu. Jos kaipaat joustoa huopa- ja palahuopakattotöiden budjetointiin, voit hakea verkkosivujemme kautta rahoitusta. Ja muistathan myös kotitalousvähennyksen mahdollisuuden. Meidän asiakkaanamme sinun ei siis tarvitse huolehtia piilokuluista tai henkilökohtaisesta vararikosta. Kutsu meidät kunnostamaan kaikki pihapiirisi huopakatot reiluun hintaan Kruunupyyssä!