Huopakattoremontti Koli

Huopakattoremontti Koli, meidän tarjoamamme apu katolle, jonka kunnostukseen ei riitä enää edes itsepintaisin paikkailu. Jos katon vauriot ovat ehtineet levitä pikkuruisestakin reiästä varsin laajalle alueelle, aluskate ei toimi tarkoituksen mukaisesti, tällöin voi huopakattoremontti olla se järkevin ratkaisu. Pelkkä paikkailu todetaan usein riittämättömäksi, eikä ongelmilla ole myöskään tapana korjaantua itsestään. Päinvastoin. Yläpohjaan muhimaan jäänyt kosteus tapaa aiheuttaa eristevillojen homehtumista ja puuosien lahovaurioita, jotka johtavat edelleen sisäilmaongelmiin. Pahimmillaan koko rakennus saattaa ajautua täysin asuinkelvottomaan kuntoon, jolloin kunnostustoimet vaativat jo paljon enemmän kuin pelkän vuotavan katon päivityksen.

Älä siis päästä uskollisesti palvellutta kattoasi rapistumaan, vaan kutsu ammattilaisemme pistämään huopakattoremontin avulla uusiksi kaiken yläpohjan homeisista rakenteista ja rikkinäisestä aluskatteesta alkaen. Näin pinnan alle ei jää kytemään ikäviä yllätyksiä ja kosteudelle alttiit rakenteet ovat jälleen suojassa ympäristön koettelemuksilta. Panostamme työssämme aina laatuun sekä asiakastyytyväisyyteen, joten ei siis ihme, että koko Pohjois-Karjala tuntee meidät erinomaisista kattopalveluistamme. Toimimme myös Kolin lähipaikkakunnilla, joten oli kotipaikkakuntasi sitten Kontiolahti, Juuka, Nurmes, Joensuu, Lieksa tai jokin saaristokohde, voit kääntyä kaikissa kattoasioissa meidän puoleemme!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kolilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kolilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kolin alueella!

Palahuopakattoremontti Koli – kustomoitu kattoremontti meiltä

Palahuopakattoremontti Koli, meidän asiakkaanamme tarjoaa mahdollisuuden kustomoida kattoremontista juuri oman näköisen. Me siis emme hoida vain välttämättömiä toimenpiteitä, vaan tarjoamme aina mahdollisuuden tilata meiltä pelkkien kunnostustöiden lisäksi kaikenlaisia muitakin lisävarusteluita sekä muutostöitä katolle. Yhden palahuopakattoremontin yhteydessä voidaan siis paitsi uusia rikkinäinen kate, myös asentaa sille monenlaisia kattotuotteita aina lumiesteistä kattotikkaisiin sekä rakentaa vaikkapa kattoikkuna tai jokin muu läpivienti. Saat myös vaikuttaa niin erilaisten kattotuotteiden kuin itse huovankin väriin.

Palahuopakattoremontti kohentaa vanhan rakennuksen ulkonäköä ja usein myös näin nostaa sen jälleenmyyntiarvoa asuntomarkkinoilla. Kun homevaurioista päästään eroon, kohenee samalla myös asumismukavuus. Turvallisuudestakaan ei tarvitse enää kantaa huolta. Ja kun lämpö ei karkaa jatkossa enää kosteiden eristeiden läpi yläilmoihin, on lämmityskuluillakin tapana laskea. Mikäli mielii säästää sähkölaskuissa jatkossa, voi ottaa askeleen kohti omavaraisuutta asentamalla lappeille esimerkiksi aurinkopaneeleita. Kaikki nämä sekä monet muut palvelut hoituvat helposti osana palahuopakattoremonttia Kolilla meidän kokeneiden ammattilaistemme toimesta.

Huopakaton uusiminen Koli, suojaa kotia rajuilmoilta

Huopakaton uusiminen Koli, on paras tapa tarjota vanhalle katolle lisää elinaikaa ja se onnistuu helposti meidän tehotiimiltämme. Me päivitämme vuotavan katteen sellaiseen kuntoon, että se kestää jatkossa Suomen ajoittain hankaliakin sääolosuhteita – aina lumisista talvista sateisiin syksyihin ja loskaisiin kevätkausiin. Sillä vain ehjä katto suojaa rakenteita kosteudelta sekä kovilta rajuilmoilta. Joskin toisinaan voimakas myrsky saattaa yllättää ja paiskata esimerkiksi puun katosta läpi. Tällöinkin onneksi meidän moniosaajamme tietävät, miten toimia ja toteuttavat vaurioituneen katteen myrskyvauriokorjaukset varmoin ottein.

Ja kun huopakatto on uusittu, on siitä syytä pitää huolta jatkossakin. Säännölliset huopakaton huollot ehkäisevät vuodoille sekä muille ongelmille otollisten olosuhteiden syntymistä. Kun katolta lakaistaan säännöllisesti alas kosteutta keräävät roskat, huolehditaan läpivientien tiiveydestä ja tarkistetaan kattotuotteiden kiinnitys sekä yläpohjan kunto, voidaan alkaviin ongelmiin puuttua ennen kuin ne ehtivät eskaloitua. Investoi siis kattosi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja tilaa niin huopakaton uusiminen kuin huollotkin Kolilla meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Koli meiltä, niin et maksa ylihintaa

Palahuopakaton uusiminen Koli, hinnoitellaan meillä aina kattokohtaisesti, jotta asiakas ei joudu kustantamaan ylihintaa tarvitsemistaan kattotöistä. Eli kun toivot tarjousta juuri sinun kattosi kunnostuksesta, kutsu meidät ensin käymään Kolilla arvioimassa sen kuntoa, kokoa sekä muita ominaisuuksia, jotka luonnollisestikin vaikuttavat siihen, minkä laajuisesta projektista on kyse. Vasta kiivettyämme katolle ja kurkistettuamme yläpohjaan voimme arvioida palahuopakaton uusimistöiden vaatimien kulujen suuruuden. Kerrothan meille myös omista toiveistasi uutta kattoasi kohtaan.

Mikäli budjetti on kutienkin tiukalla, eikä kattotöihin vaadittuja varoja ole suoraan käsillä, voit hakea verkkosivujemme kautta rahoitusta palahuopakaton uusimiseen. Näin et joudu kompensoimaan asumismukavuudesta, vaan saat kriittiset kattotyöt kuntoon – muistathan hakea niistä myös kotitalousvähennystä.

Ja vaikka rahansäästö houkuttelisikin, ei katolle kannata kiivetä itse kunnostuspuuhiin. Palahuopakaton uusiminen vaatii nimittäin runsaasti tietoa, tarkkuutta sekä aiempaa kokemusta. Hyvin todennäköisesti kokemattomalle kaverille sattuu jokin huolimattomuusvirhe, joka voi osoittautua varsin kohtalokkaaksi jopa koko rakennuksen kannalta. Luota siis kattosi mieluummin meidän ammattilaistemme käsiin, niin saat palahuopakaton uusittua Kolilla ammattityönä.

Jotta piharakennuksetkaan eivät jäisi ilman laadukasta huopakattoa

Kun omakotitalon, kesäasunnon tai mummonmökin huopakatto on laitettu kuntoon, on aika kääntyä erilaisten piharakennusten puoleen. Kolilla niidenkin kattojen paikkailu, korjailu ja remontointi hoituu meidän erilaisiin huopakattohommiin tottuneilta kattoalan asiantuntijoiltamme. Meiltä uudet huopakatot voi tilata niin autotallille, pihasaunalle, varastolle kuin grillikatoksellekin – vaikkapa yhdistettynä asuinrakennuksen katon kunnostustöihin Kolilla.

Huopa on paitsi hiljainen, edullinen että kestävä, myös varsin monipuolinen katemateriaali. Toisin kuin esimerkiksi raskasta tiilikattoa, huopaa ei tarvitse kannatella jykevillä rakenteilla. Se on myös niin vesitiivis, ettei vaadi minimikaltevuutta. Näin ollen huopakatosta voidaan rakentaa niin harjakattoja, satulakattoja, pulpettikattoja, mansardikattoja kuin tasakattojakin. Huopaa löytyy myös useassa eri värissä sekä kuvioinnissa, joten se sopii katoksi niin modernimpaan kuin klassisempaankin kohteeseen.

Ota siis myös piharakennusten mahdolliset vauriot sekä vaivat vakavasti ja välty ikäviltä seurauksilta kunnostamalla niiden katot ajoissa. Meidän kattomme alta Kolilla löydät kaikki ne palvelut, joita kattosi kaipaavat – vain yhden yhteydenoton päästä!