Huopakattoremontti Kinnula

Huopakattoremontti Kinnula, kaikkien huopakattojen asialla oleva kattoremonttipalvelu hoitaa sinunkin huopakattosi uusimisen laadukkaasti ja sujuvasti. Kattoremontin toteutuksen ei todellakaan tarvitse olla vaikeaa, voit pyytää meiltä alkuun tarjousta ja siitä eteenpäin toteutuksen voikin jättää meidän huoleksemme. Muistathan tarjouksemme lisäksi myös rahoitusmahdollisuuden sekä verotuksessa haettavat kotitalousvähennykset.

Kinnulan seudulla voit teettää meillä huopakattoremontin mm. omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon kuten huvilaan, kesämökkiin ja muidenkin mökkien huopakattoja uusimme seudulla. Oikeastaan kaikki kotitalouksien rakennukset sopivat meille remonttikohteiksi, joten voit aivan yhtä hyvin teettää meillä huopakattoremontit myös mm. autokatoksiin, autotalleihin, varastoihin tai vaikkapa saunarakennuksiin, kuten piha- ja rantasaunoihin. Huopakattoremontti Kinnulassa on mahdollista toteuttaa kattoremonttipalvelumme töinä kaikille kattomalleille harjakatosta pulpetti- ja tasakattoon. Remontoimme tasapuolisesti sekä pala- että rullahuopakattoja.

Palvelualueemme on Keski-Suomi, eli tarkemmin Kinnula ja naapurikunnat Lestijärvi, Perho, Pihtipudas, Reisjärvi ja Viitasaari. Remontoimme tällä seudulla huopakattoja ihan kaikenlaisissa sijainneissa, myös saarikohteissa erilaisten asutuskeskusten, maaseudun sekä syrjäisempienkin sijaintien ohessa. Ota siis yhteyttä niin ryhdymme tutkimaan, millaisen remontin kattoi tarvitsee tullakseen jälleen loistokuntoon!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kinnulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kinnulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kinnulan alueella!

Palahuopakattoremontti Kinnula – laattakatokin kaipaa uusimista ja laadukkaan toteutuksen saat meiltä

Palahuopakattoremontti Kinnula, lattakatto eli palahuopakatto on yleinen hieman jyrkempien kattomallien valinta. Palahuopakate ei sovi teknisessä mielessä esimerkiksi tasakatoille tai ihan loivimmille harjakatoillekaan, sillä kattokulman tulee ylittää 1:5. käytännössä siis 11 astetta. Tämä on yksi tärkeimmistä laattakattojen kohdalla huomioitavista asioista, me tarkistamme kattokulman aina kun siihen voi olla mitään perusteita, vaikka vanhalla katolla olisikin palahuopakatetta. Ensinnäkin katto toimii kunnolla ja kestää myös niin pitkään, kuin sen kuuluukin kestää, kun tällainen seikka on huomioitu. Kattokulman tulee olla kyllin jyrkkä, jotta vesi poistuu tehokkaasti katolta eikä jää muhimaan katteen saumakohtiin, joita palahuopakatolla on runsaasti. Toinen syy ovat tuotevalmistajien tuotetakuut, jotka pysyvät aktiivisina, kun mm. katon jyrkkyyssuositusta noudatetaan.

Kun teetät huopakattoremontin, kuten palahuopakattoremontin Kinnulassa meillä, pidämme tarkan huolen siitä, että katossasi on kaikki oleellinen otettu huomioon. Palahuopakattoremontti tuo katolle aina uuden vesikatteen, palahuopakate toimii pintakerroksena ja asennamme jokaiseen kattoon pohjahuovan rullahuovasta, kun toteutamme huopakattoremontteja Kinnulassa. Jokainen yksityiskohta katenaulojen valintaa myöten mietitään ja toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Huopakaton uusiminen Kinnula – kustannustehokkaasti kattokohtaista suunnittelua ja remontointia

Huopakaton uusiminen Kinnula, laitetaan katossa uusiksi kaikki, mikä uusiksi täyty laittaa, jotta se saadaan taas kuntoon! Kattoremonttihan on meillä aina kattokohtainen toimenpide, jokaisen katon kuntoa kartoitetaan jo alkuvaiheessa katon kunnon varmistamiseksi. Samalla tietysti kartoitamme myös toiveitasi ja nämä kaksi ohjaavat niin remontin suunnittelua kuin tarjouksen laskemistakin. Huopakattoremontti, joka vastaa tarkasti katon korjaustarpeisiin on ekologinen mutta myös kustannustehokas ratkaisu, kattoa uusitaan sen verran kuin sen kunto vaatii.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kinnulassa alkaa vanhan katon purkutöillä. Kattotuotteita irrotamme yleensä jo siksikin, että ne ovat tiellä, kun vesikatetta ryhdytään purkamaan. Huopakaton uusiminen voi vaatia myös alusrakennetöitä, joihin pureudumme tarpeen vaatimassa mittakaavassa, kun vanha vesikate on purettu katolta pois. Tällöin työ voi sisältää mm. heikkokuntoisten aluslaudoitusten, kattorakenteiden sekä eristeiden purkamista ja uusien ehjien materiaalien asennusta purettujen tilalle, näin huopakattoremontti Kinnulassa kääntyykin vanhan katon purkuvaiheesta uuden katon asennukseen ja katto alkaa pikkuhiljaa valmistua. Kate uusitaan aina mutta kaikki muu uusittava riippuu pitkälle katon kunnosta.

Palahuopakaton uusiminen Kinnula, takuutyönä parhaat laattakattoratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Palahuopakaton uusiminen Kinnula, uusimme laattakattosi vakaalla ammattitaidolla toiveitasi kuunnellen ja teemme sen takuutyönä kuten muutkin huopakattoremontit Kinnulan seudulla.

Palahuopakaton uusiminen ei periaatteessa moniltakaan osin eroa muista huopakattoremonteista Kinnulassa, jokainen kato kohdataan meillä yksilönä, joka kunto selvitetään töiden suunnittelun pohjaksi. Huopakatoissa ylipäätään on keskenään aika samantyyppiset rakenteet, pois lukien tasakaton. Eniten rulla- ja palahuopakattojen remontointi eroaa toisistaan katteen pintakerroksen asennuksen kohdalla, mutta kaikki katteet täytyy joka tapauksessa asentaa juuri kyseisen katetuotteen asennussuositusten mukaan, Palahuopakate asennetaan aina räystäältä kohti harjaa etenevässä suunnassa, katepalat limitetään aina edellisten palojen kiinnityskohtien yli ja kiinnitetään katenauloilla alusrakenteeseen, naulat valitsemme huolellisesti aina kyseiselle katteelle. Niittejä tai hakasia emme käytä, sillä haluamme että kate pysyy kiinni katossa kuten kuuluukin pysyä.

Palahuopakaton uusiminen sisältää tietysti katteen uusimisen ohessa kaikki tarvittavat katon korjaus- ja uusimistyöt, kuten jokainen muukin toteuttamamme kattoremontti. Töiden määrä riippuu pitkälle siitä, missä kunnossa kyseinen katto remontin koittaessa on. Voit teettää samalla myös mm. kattoikkunan asennuksen, jos sellainen on toiveissasi.

Huopakaton asennus Kinnula – kattoasentajamme ovat huopakattojen päteviä ammattilaisia

Huopakaton asennus Kinnula, hyvin toteutettu asennus yhdistettynä laadukkaisiin ja nykyaikaisiin kattomateriaaleihin toimii perustana pitkäikäiselle ja helppohoitoiselle katolle. Huopakattohan tarvitsee lähinnä puhtaanapitoa, katolle kertyy irtoroskaa, jonka poistaminen hidastaa katteen kulumista ja sen myötä myös sammaloitumista. Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Kinnulassa siis kannattaa, sillä se tuo mukanaan huolettomia vuosia siistin ja toimivan katon suojissa.

Huopakattoremontti Kinnulassa alkaa vanhan katon purkutöillä, kun kaikki oleelliset valmistelut on tietysti ensin hoidettu pois alta. Huopakaton asennus kattaa kaikki kyseisen katon tarvitsemat asennustyöt: alusrakenteen, eristevillojen, kattohuopien sekä pellitysten ja kattotuotteiden asennukset. Asennus lähtee siitä mihin purku päättyy, eristevilloja uusimme tarpeen ja joskus omien toiveidesi mukaan. Katon kunto, kuten kosteusvauriot määrittävät myös kattorakenteiden uusimista ja asennusta. Kun kaikki katteen alle jäävä on kunnossa, asennamme pohja- ja pintahuovat, läpiviennit ja ylösnostot, joiden myötä katteen asennus valmistuukin. Katon reunapellitykset viimeistelevät katteen ja samalla kattopeltiseppämme voi asentaa myös mahdollisen savupiipun pellityksen sekä piipunhatun. Lopuksi vielä kattotuotteet, kuten kattotikkaat, lumiesteet sekä vesikourut paikoilleen.

Huopakattosaneeraus Kinnulan seudulla on helppo teettää kattoremonttipalvelullamme

Huopakaton saneeraus Kinnulan seudulla käy kätevimmin, kun teetät sen meillä. Kattoremonttipalvelumme on erikoistunut mm. huopakattojen remontointiin ja palvelumme kattavat monipuolisesti erilaiset pala- ja rullahuopakatot tasakatosta harja- ja pulpettikattoihin unohtamatta mansardikattoja tai mitään muitakaan kattomalleja.

Huopakattosaneeraus eli huopakattoremontti Kinnulassa onnistuu meillä teettäen mitä erilaisimpiin rakennuksiin, huopakatteethan ovat hyvin suosittuja katteita niin asuinkäytössä olevissa kuin muissakin kotitalouksien rakennuksissa. Remontoimme katot mm. omakotitaloista ja mökeistä, kuten kesämökeistä. Myös saunarakennukset ja piharakennukset varastoista autokatoksiin ja autotalleihin sopivat meille vallan mainiosti, lopultahan sillä ei juuri ole merkitystä, mikä rakennus on kyseessä sillä huopakatteiden valikoimista löytyvät sopivat vaihtoehdot ihan joka lähtöön, oli kyse teknisestä tai esteettisestä valinnasta. Tasakattoisille rakennuksille ei edes löydy mitään muuta sopivaa ja takuulla toimivaa katetta, kuin hitsattava bitumikermi, joka vaatii siis asennuksessa tulityöosaamista ja kattokin pari pohjahuopakerrosta. Huopakattoremontti Kinnulassa on turvallista teettää osaavalla kattoremonttipalvelullamme myös silloin, kun kyseessä on tasakatto. Tai silloin kun katto on huonokuntoinen, yhtä vakaalla osaamisella uusimme pelkän vesikatteenkin, ellei katto muuta tarvitse.