Huopakattoremontti Kempele

Huopakattoremontti Kempele, teetä meillä huippulaadukas kattoremontti mihin tahansa kotitaloutesi rakennukseen. Remontoimme niin pala- kuin rullahuopakattojakin mm. omakotitaloista, huviloista, kesämökeistä kuin muistakin mökeistä. Myös saunarakennukset ja autotallit sekä autokatokset, varastorakennukset ja muutkin piharakennukset sopivat meille huopakattoremonttien kohteiksi Kempeleen seudulla. Tasa- ja harjakatto, pulpettikatto, mansardikatto sekä kaikki muutkin kattomallit voi uusia huopakatteiden osalta kattoremonttipalvelumme avulla. Emme varsinaisesti nirsoile vaan remontoimme reippaasti kaikkia mahdollisia huopakattoja, monipuolisuus huopakattoremonttien parissa onkin yksi valttikorteistamme.

Pohjois-Pohjanmaa ja Kempele, sen naapurikunnat eli Liminka, Oulu ja Tyrnävä ja muutkin lähiseudun paikat kuten Raahe, Ruukki ja Tyrnävä kuuluvat huopakattoremonttipalveluidemme piiriin. Tällä palvelualueella toteutamme huopakattoremontit myös saarikohteissa kuten kaikissa muissakin paikoissa, joissa huopakattoisia rakennuksia on. Eli niin taajamat, kaupungit kuin maaseutu ja syrjäisemmätkin seudut sopii meille työympäristöksi vallan mainiosti.

Kun huopakattoremontti Kempeleessä alkaa tulla ajankohtaiseksi niin pyydä meiltä ensin tarjous, laadimme sen kattokohtaisesti kuntokartoituksen ja toiveidesi selvittämisen pohjalta. Tarjouksen lisäksi muistutamme huomioimaan myös rahoitusmahdollisuuden ja kotitalousvähennyksen, jota voi hakea verotuksessa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kempeleessä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kempeleessä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kempeleen alueella!

Palahuopakattoremontti Kempele – tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua kattoremonteissa

Palahuopakattoremontti Kempele, kattoremonttiasioissa ammattilaisen puoleen kääntyminen kannattaa ainakin siinä, että saat meiltä ensiluokkaisen katon kerralla. Voit myös päästää itsesi helpolla teettämällä kattoremonttisi meillä, koska onhan katon uusiminen aina oma työmaansa. Meillä on runsaasti kokemusta mm. palahuopakatoremonteista Kempeleen seudulla, työkokemuksen ja yleisen osaamisen takaavat kattoasentajamme, tekninen asiantuntijamme sekä tarvittaessa erityisosaajat kattopeltisepästä kirvesmieheen. Meiltä siis järjestyvät tekijät kaikille kattoremonttien töille automaattisesti kunkin kattoremontin tarpeiden mukaan.

Kaikki kattoremontin työvaiheet kuuluvat totta kai myös asiaan, kun meillä teettää huopakattoremontin, oli se sitten palahuopakattoremontti tai muu huopakattoremontti Kempeleessä. Kartoitamme, laskemme, suunnittelemme ja valmistelemme kaikkien valmiiksi, kunnes on aika tehdä työmaansuojaus, purkaa vanhaa kattoa ja asentaa uutta tilalle. Palveluumme lukeutuu myös työmaan siivous ja remonttijätteen kierrättäminen. Palahuopakattoremontti on toki monilta osin samanlainen työ, kuin muutkin huopakattoremontit Kempeleessä ja katon kunto määrittää kattoremontin laajuutta ja kulkua enemmän kuin esimerkiksi se, mikä pintahuopa katolla on. Eniten vesikatteen tarkka tyyppi näkyy pintahuopakerroksen asennusvaiheessa, jossa noudatamme tarkasti kunkin katteen omaa asennussuositusta.

Huopakaton uusiminen Kempele – tarpeisiin ja toiveisiin vastaava kattoremontti

Huopakaton uusiminen Kempele, katon uusiminen on usein tarpeen sanelema toimenpide mutta siinä ohessa voimme toteuttaa myös monia toiveita kattosi suhteen. Toteutamme kattoremontin siis tyypillisesti siksi, että vanha katto on kulunut, jopa loppuun käytetty, sen käyttöikä on lopussa tai katto on jollain tavalla niin vaurioitunut, että sen uusiminen on taloudellisempaa kuin korjaaminen ja huoltaminen. Lopultahan tulee vastaan se piste, kun kattoremontti on kannattavampi investointi, kuin vanhan katon vikojen korjaaminen alati kiihtyvällä tahdilla

Aina huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kempeleessä vaatii vanhan katon purkua, kaikkia kattoja ei kuitenkaan tarvitse purkaa yhtä paljon. Aloitamme poistamalla kattotuotteet ja purkamalla vesikatteen, tämän jälkeen katon tilanne määrittää sen, mitä katosta kulloinkin puretaan. Vesikate uusitaan aina mutta mm. alusrakenteet, katon tukirakenteet ja eristeet vaativat uusimista vain silloin, kun niissä on esimerkiksi eriasteisia kosteusvaurioita. Teemme kaiken kulloinkin tarvittavan myös alusrakenteiden osalta, ennen kuin huopakaton uusiminen etenee uuden katon asennustöihin. Kattoammattilaisillamme teetetty huopakattoremontti Kempeleessä onnistuu aina ja vastaa kunkin katon korjaustarpeisiin.

Palahuopakaton uusiminen Kempele, mainio palahuopakatto sopii lähes mihin tahansa rakennukseen

Palahuopakaton uusiminen Kempele, kun kattosi kaipaa uusimista, ovat nykyaikaiset palahuopakatteet mitä mainioin valinta vesikatteeksi uudellekin katolle. Modernit bitumikermikatteet kestävät edeltäjiään paremmin mm. UV-säteilyä ja muita kuluttavia luonnonvoimia, joten kevyellä huollollakin ne ovat mukavan pitkäikäisiä ja helppoja katteita. Palahuopakatto esimerkiksi hyvin harvoin kaipaa lumitöitä ja tarpeen mukaan tehtävä kevyt puhdistus riittää jo pitkälle. Huopakattoremontti on kuitenkin käytännöllinen nollaus kaikille katon pulmille.

Katteen uusiminen on aina osa palahuopakaton uusimista eli huopakattoremonttia Kempeleessä. Puramme vanhan katteen pois, se on yleinen käytäntö ihan kaikissa kattoremonteissa mutta palahuopakattoa uusittaessa se on pakollinen toimenpide myös siksi, ettei palahuopaa pysty asentamaan vanhan katteen päälle. Samoin koko lappeen kate on uusittava vähintään kerralla, koska palakatteen asennustapa ja -suunta sitä vaativat. Palahuopakaton uusiminen tuokin aina kokonaan uuden vesikatteen pohja- ja pintahuopineen katolle. Palahuopakatteet tarvitsevat ainakin 1:5 eli 11 asteen kattokulmaa toimiakseen asianmukaisesti, joten siitä olemme tarkkoja, kuten tietysti muistakin katon tekniseen toimivuuteen liittyvistä yksityiskohdista kaikissa huopakattoremonteissa, joita Kempeleen seudulla toteutamme.

Huopakaton asennus Kempele – asennustöissä kattoammattilaisemme erottuvat edukseen työn laadussa ja sujuvuudessa

Huopakaton asennus Kempele, jokaiseen kattoremonttiin kuuluva asennustyö pitää sisällään katosta riippuen joitain asioita. Vesikate on näistä ainakin jokaisella katolla työlistalla, koska sen uusiminen kuuluu aina kattoremonttiin. Tavallisimmin niin, että puramme vanhan katteen kokonaan pois ja vastaavasti asennamme ihan uuden pohja- ja pintahuopineen, joista jälkimmäinen voi olla niin rulla- kuin palahuopakatettakin. Katteen asennukseen liittyvät ylösnostopalojen asennukset, joissa käytämme apuna kolmiorimoja, näiden avulla kaikki seinäliitoskohdat ja läpiviennit saadaan kunnolla vesitiiviiksi. Läpivientien asennukset ovat osa huopakaton asennusta muutenkin. Yhdessä kate, ylösnostot ja läpiviennit muodostavatkin toimivan kokonaisuuden, kun asennustyö tehdään huolella, kuten meidän kattoasentajamme asian hoitavat aina.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Kempeleessä usein sisältää muitakin töitä, kuin vesikatteen asennuksen kaikkineen, vaikka tämä keskeinen työ kattoremontissa onkin. Asennamme kattoon tarvittaessa uudet alusponttilaudoitukset tai -levytykset sekä muutkin puurakenteet, mikäli vanha katto on kärsinyt kosteusvaurioista mm. kattovuodon vuoksi.

Huopakattoremontti Kempeleessä on tilaisuus teettää myös katolle eristeremonttia, mikäli rakennuksen energiatehokkuuden parantaminen on mielessä. Muutoin uusimme eristeitä vain huonokuntoisten eristevillojen osalta.

Toteuta paras huopakattosaneeraus kustannustehokkaasti kattoremonttipalvelullamme

Kun huopakattosaneeraus on tullut tehtäväksi niin meiltä saat toteutuksen työlle! Aina laadukkaasti ja ammattitaidolla toteutetut kattoremontit ovat jo itsessään taloudellisia, sillä kattoremontissa huomioimme kaikki vanhan katon viat ja vaivat eikä uusitun katteen alta löydy yllätyksiä meidän remontoimassamme katossa. Meillä jokainen katto suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti hyviä työtapoja noudattaen ja jokaisen katon sekä katteen tekniset ominaisuudet huomioiden. Jokaiseen kattoon tulee mm. pohjahuopa, kaikki läpiviennit ja muut katon yksityiskohdat toteutetaan erityisellä huolella ja katteiden asennussuositukset huomioidaan tarkasti. Me voimme tehdä huopakattoremontit Kempeleessä hyvillä mielin takuutyönä.

Voit teettää kattoremonttipalvelullamme huopakattoremontin Kempeleessä ja sen lähiseuduilla niin piharakennuksiin kuin asuinkäytössä oleviin rakennuksiinkin. Remontoimmekin käytännössä kaikenlaisten kotitalouksien rakennusten huopakattoja seudulla, riippumatta siitä, onko kyseessä rullahuopakatto vai palahuopakatto. Huopakattoremontti Kempeleessä onnistuu meillä teettäen myös kaikille kattomalleille harja- ja tasakatoista vaikkapa aumakattoihin. Remontoimme Kempeleen seudulla katot kesämökeistä ja muista mökeistä sekä omakotitaloista tai vaikkapa huviloista. Myös saunarakennus, varasto, autotalli tai autokatos sekä mikä tahansa muukin piharakennus saavat meiltä laadukkaasti toteutetut kattojen uusimiset.