Huopakattoremontti Keminmaa

Huopakattoremontti Keminmaa, teetä meillä huopakattosi uusiminen ja saat parhaan mahdollisen katon käyttöösi. Ammattitaitoinen kattoremonttipalvelumme on hyvä valinta katon uusimiseen, sillä osaamista ja kaikkea muutakin tarvittavaa meiltä löytyy: tekninen asiantuntija katon kuntokartoitukseen, suunnitteluun ja kattokohtaisen tarjouksen laatimiseen. Kattoasentajat remontin toteuttamiseen sekä erityisosaajat kuten kattopeltiseppä ja kirvesmies huolehtimaan oman erikoistumisalueensa asioista huopakattoremontin toteutuksessa. Totta kai myös kaikki kattoremontin työkalut ja -koneet meiltä löytyvät sinunkin katoremonttisi toteutusta varten. Sinullehan huopakattoremontin teettäminen Keminmaan seudulla kattoremonttipalvelullamme on hyvin yksinkertaista, koska me huolehdimme kutakuinkin kaikesta. Pyydä meiltä alkuun tarjousta kattoremontista. Tarjouspyynnön lisäksi muistutamme myös kotitalousvähennyksestä ja rahoitusmahdollisuudesta.

Lappi ja varsinkin sen lounaisosa, jossa sijaitsevat Keminmaa ja sen naapurikunnat eli Kemi, Simo, Tervola ja Tornio muodostavat seudulla palvelualueemme. Teemme kattoremontit tällä alueella myös saarikohteissa. Meiltä voit tilata huopakattoremontit Keminmaalla erilaisiin kotitaloutesi rakennuksiin, remontoimme pala- ja rullahuopakattoja niin kesämökeistä kuin muistakin mökeistä sekä omakotitaloista. Voit teettää meillä myös mm. saunarakennusten, varastojen, autokatosten ja -tallien sekä muiden piharakennusten huopakattoremontit Keminmaalla kaikille kattomalleille.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Keminmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Keminmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Keminmaan alueella!

Palahuopakattoremontti Keminmaa – hyödynnä ammattitaitomme laattakattojen remonteissa

Palahuopakattoremontti Keminmaa, upea uusi palahuopakatto odottaa sinua! Voit teettää kattosi uusimisen meillä, toteutamme palahuopakattoremontit kuten kaikki muutkin huopakattoremontit takuutyönä. Kun työtä tekevät osaavat ja kokeneet tekijät, tämä on helppo luvata. Eihän huopakattojen remontointi sinällään vaikeaa työtä ole, mutta vaikkapa palahuopakattoremontti vaatii suunnittelua ja kattoremontissa on aina useita työvaiheita. Hyvä rutiini vaikkapa palahuopakatteen purkutyöstä helpottaa usein työlään tuntuista purkuvaihetta mukavasti. Myös palahuopakatteen asennus sujuu mutkattomasti, kun työhön on hyvä tuntuma, kuten meidän kattoasentajillamme.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Keminmaalla vaati suunnittelun, menekkilaskelmien ja työmaansuojausten eli erilaisten valmistelutöiden lisäksi ainakin purku- ja asennustöiden toteuttamista. Vanha kate puretaan tyypillisesti katolta pois, varsinkin palahuopakatteen tapauksessa se on välttämätöntä niin katon kunnon varmistamisen kuin uuden katteen asentamisenkin vuoksi. Monessakaan asiassa palahuopakattoremontti ei eroa muista huopakattoremonteista Keminmaalla. Suurin eroavaisuus on pintahuopakerroksen asennustapa, mutta näissä noudatamme tarkasti joka tapauksessa katetuotteen valmistajan suosituksia ja yleisesti hyviä työtapoja riippumatta siitä, mikä vesikate lopulta on kyseessä. Tällä tavalla toimivan katon lisäksi myös tuotetakuut pysyvät voimassa.

Huopakaton uusiminen Keminmaa – uusittu katto palvelee sinua pitkään ja vähällä vaivalla

Huopakaton uusiminen Keminmaa, katon uusiminen on kannattava investointi, kun remontissa paneudutaan kaikkien vanhan katon pulmien ratkomiseen kestävillä tavoilla, kuten meillä toimitaan aina. Esimerkiksi uuden vesikatteen alta ei löytyy huonokuntoista eristettä tai kattorakennetta, jotka heikentävät uuden katon toimintavarmuutta. Tässä on jo yksi hyvä syy sille, että jokainen huopakattoremontti alkaa purkutöillä, kun kaikki tarvittavat valmistelut on tietysti hoidettu ensin pois alta.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Keminmaalla sisältää siis aina vanhan katon purkuun liittyviä töitä. Ensin poistamme yleensä kaikki remontin tiellä olevat kattotuotteet ja vesikate puretaan oikeastaan aina tavallisissa kattoremonteissa. Katteen jälkeen vuorossa ovat mahdollisesti tarvittavat alusrakennetyöt kuten vaikkapa kosteus- ja lahovaurioisten katon puuosien sekä eristeiden uusiminen tarpeen vaatimassa mittakaavassa. Huopakaton uusiminen harvemmin vaatii lähtökohtaisesti esimerkiksi koko katon eristeiden uusimista mutta halutessasi voit tietysti teettää meillä koko katon eristeremontinkin parantaaksesi rakennuksesi energiatehokkuutta. Huopakattoremontti Keminmaalla jatkuu uuden katon asennukseen, työmaan siivoukseen sekä remonttijätteen kierrättämiseen, jotka kaikki hoidamme valmistelu- ja purkutöiden tavoin sujuvana jatkumona, kunnes kaikki on valmista.

Palahuopakaton uusiminen Keminmaa, uusimme kattoremontissa laattakattosi toiveidesi mukaan

Palahuopakaton uusiminen Keminmaa, kun kattoremontti koittaa, on sen yhteydessä mahdollisuus miettiä, mitä uudelta katolta haluaa. Palahuopakatteissa on esimerkiksi loistava tuotevalikoima, josta voit valita uuden katteesi. Eri kokoisia, muotoisia ja sävyisiä katepaloja löytyy joka lähtöön ja niillä voi vaikuttaa katon ja koko rakennuksen ulkonäköön. Ei ole väärin ajatella palahuopakaton uusimista myös esteettisesti, vaikka usein kattoremontti onkin enemmän tai vähemmän katon teknisen toimivuuden sanelemaa, kattoa siis usein remontoidaan sen toimivuus edellä mutta kyllähän uusi vesikate näyttää hyvältä ja siistiltä. Esimerkiksi katon sammaloituminen muuttaa katon ulkonäköä ja uusi vesikate pysyy sammaleettomana pitkään, näyttäen siistiltä. Uutta katetta on myös helppo huoltaa pitämällä sitä puhtaana irtoroskasta, jota katolle kertyy varsinkin tuulen mukana, se hidastaa katteen kulumista ja sammaloitumista.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Keminmaalla sisältääkin aina vesikatteen uusimisen. Se, mitä kaikkea muuta katolle tehdään, riippuu aika paljon katon kunnosta sekä siitä, mitä itse haluat. Meillä teetetty Huopakattoremontti Keminmaalla on hyvä tilaisuus asennuttaa vaikkapa kattoikkuna katolle!

Huopakaton asennus Keminmaa – kattohuovat, läpiviennit, kattotuotteet ja kaikki muukin tarvittava paikoilleen

Huopakaton asennus Keminmaa, kattoremontissa ensin puretaan vanhaa ja sitten asennetaan uutta. Tämä periaate säilyy, riippumatta siitä kuinka paljon ja mitä katosta uusitaan. Aloitamme asennustyön esimerkiksi eristeiden asennuksesta, jos niitä on katolta jouduttu purkamaan mm. kosteus- ja mikrobivaurioiden tai vaikkapa pieneläintuhojen vuoksi. Asennamme uudet osat katon tukirakenteisiin sekä aluslaudoituksiin tai -levytyksiin, mikäli niitä on purettu mm. kosteus- ja lahovaurioiden takia.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Keminmaalla tarkoittaa aina uusien kattohuopien asennusta. Tyypillisimmin ne asennetaankin alusta loppuun pohja- ja pintahuopineen täysin purettujen vanhojen katteiden tilalle. Vain joskus harvoissa tapauksissa uusi pintahuopakerros tasoitetun ja puhdistetun vanhan katteen päälle onnistuu, tällöin katon on kuitenkin oltava erinomaisessa kunnossa muuten ja ongelmana on ennen aikojaan kulunut pintahuopa. Huopakattoremontti Keminmaalla jatkuu kattohuopien jälkeen vielä ylösnosto- ja läpivientitöihin, jotka ovat oleellinen osa jokaista huopakaton asennusta. Katteen valmistumisen jälkeen toteutamme vielä peltisepäntyöt, eli piipunpellityksen ja -hatun jos rakennuksessa on piippu. Sekä tietysti katon reunapellitykset, Kattotuotteiden, eli lumiesteiden, vesikourujen, ja kattotikkaiden asennukset viimeistelevät katon.

Huopakaton saneeraus Keminmaan seudulla helposti ja turvallisesti kattoremonttipalvelultamme

Huopakaton saneeraus on toimenpide, jota ei lopulta voi jättää välistä. Kattoammattilaisen näkökulmasta hieman ennakoiden tehty kattoremontti on rakennuksen omistajan kannalta jopa taloudellisin ja kannattavin ratkaisu, kuin kattoremontin lykkääminen niin pitkälle, kuin se on rakennuksen käytön kannalta mahdollista. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa katto voi kaivata jo melkoisen täyssaneerauksen, joka meiltä toki onnistuu. Tällöin työtä sekä uutta materiaalia tarvitaan paljon enemmän, joten kattoremontille tulee myös enemmän hintaa. Katto saadaan kyllä kuntoon riippumatta siitä, onko ennakointi mahdollista vai ei. Heikkokuntoisemmalla katolla osaavien ammattilaisten apu on jopa välttämätöntä, jotta huopakattoremontti onnistuu turvallisesti

Huopakattoremontti Keminmaalla on mahdollista tilata meiltä harjakatolle, pulpettikatolle tai vaikkapa tasakatolle, remontoimme ammattitaidolla kaikkia mahdollisia kattomalleja. Rullahuopakatto tai palahuopakatto onnistuvat myös, kattokulmaa pidämme silmällä varsinkin palahuopakatteiden osalta, jotka vaativat ainakin 1:5 eli 11 asteen kattokulmaa. Rullahuopa sopii oikein asennettuna ihan kaikille kattomalleille. Me toteutamme huopakattoremontit Keminmaalla kesämökkeihin, mummonmökkeihin sekä muihin mökkeihin. Samoin saunarakennuksiin, piharakennuksiin kuten varastoihin ja autotalleihin sekä -katoksiin tai vaikkapa omakotitaloihin.