Huopakattoremontti Kemijärvi

Huopakattoremontti Kemijärvi, monipuolista ja laadukasta huopakattourakointia saatavilla kattoremonttipalvelultamme koko Kemijärven seudulla. Meillä voit teettää kaikenlaisia huopakattojen remontteja, ihan ensinnäkin palvelemme sekä rulla- että palahuopakatteisten kattojen parissa. Sen lisäksi voit tilata meiltä huopakattoremontit Kemijärvellä oikeastaan mihin tahansa kattomalleihin, rullahuopakatehan sopii oikein tehtynä kaikille kattomalleille tasakatoista jyrkempiinkin kattoihin. Palahuopakate käy puolestaan kaikille yli 1:5 kattokulmille harjakatosta auma- ja mansardikattoon. Huopakattoremontti Kemijärvellä voi alkaa vaikkapa tarjouspyynnöllä, jonka teet meille. Laadimme aina kattokohtaisen, katon kuntoon ja omiin toiveisiisi perustuvan tarjouksen, jonka lisäksi rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys ovat hyvä pitää mielessä.

Kemijärvi sekä sen naapurikunnat eli Pelkosenniemi, Salla, Posio ja Rovaniemi sijoittuvat kaikki palvelualueemme, jota rajaa Lappi. Jos satut tällä seudulla tarvitsemaan huopakattoremonttia tunturi- tai saarikohteissa niin meillä voit teettää kattosi uusimisen niissä, kuten taajamassa, maaseudulla tai vaikkapa mökkialuilla. Toteutamme huopakattoremontit Kemijärven seudulla mm. kesämökkeihin ja muihinkin mökkeihin sekä omakotitaloihin. Myös saunarakennus, autokatos, autotalli, varasto ja muu piharakennus saa meiltä uuden huopakaton laadukkaasti ja ammattitaidolla toteutetun huopakattoremontin myötä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kemijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kemijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kemijärven alueella!

Palahuopakattoremontti Kemijärvi – uusimme laattakattosi ammattitaidolla!

Palahuopakattoremontti Kemijärvi, kun haluat saada laattakattosi remontin kerralla onnistumaan niin se kannattaa teettää meillä. Huopakattoihin ja varsinkin palahuopakattoihin perehtynyt kattoremonttipalvelumme on valmiina auttamaan niin piha- kuin asuinrakennuksen palahuopakaton uusimisessa. Palahuopakatteet ovat mukavan monipuolisia ja sopivat moniin erilaisiin rakennuksiin ja kattoihin. Oikeastaan ainoa varsinainen rajoite on se, että kattokulman tulee olla riittävän jyrkkä eli 1:5 ja 11 astetta, jotta laattakate toimii kunnolla. Noudatamme tätä ohjasääntöä myös siksi, että katevalmistajan tuotetakuut pysyvät voimassa.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Kemijärvellä voi siis koskettaa lähes mitä tahansa rakennusta ja useimpia kattomalleja. Meillä kokeneet kattoasentajat huolehtivat kattoremontin toteutuksesta, jonka tekninen asiantuntijamme suunnittelee perustuen kattosi kuntoon sekä omiin toiveisiisi. Jo näillä lähtökohdilla palahuopakattoremontti, kuten muutkin huopakattoremontit Kemijärvellä sujuvat mainiosti. Tarvittaessa voimme kuitenkin tarjota myös mm. kirvesmiehen ja kattopeltisepän työpanosta kattoremonttiin, sillä toisinaan heidän erityisosaamisestaan on paljon hyötyä tietyissä töissä. Parasta laatua meillä on kuitenkin aina tavoitteissa ja osaavat tekijät ovat nykyaikaisten kattomateriaalien ohessa hyvin keskeinen tekijä kattoasioissa.

Huopakaton uusiminen Kemijärvi – kaikki huopakatot tulevat kuntoon osaavissa käsissämme!

Huopakaton uusiminen Kemijärvi, uusimme kattosi taidolla ja kokemuksella katon lähtökunnosta riippumatta. Kattoremontin teettäminenhän on mahdollista hyvissä ajoin, ennen kuin remontti on kovin mittava toimenpide. Ennakointi voi olla mainio tapa säästyä stressiltä ja vanhan katon korjauskierteeltä, rahaa voi säästyä myös siksi, ettei kattoremontissa välttämättä ole muuta tehtävää kuin vesikatteen uusiminen. Huopakattoremontti voi totta kai tulla tehtäväksi myös paljon myöhemmin, sillä aina ei vain ole mahdollista ennakoida ja remontti tehdään, kun kattoa ei oikeastaan kannata enää korjata tai huoltaa. Työtä voi olla enemmän ja remontti on näin mittavampi. Saat kuitenkin kattosi kuntoon riippumatta siitä, onko se esimerkiksi vuotanut ja kärsii kosteus- ja lahovaurioista, kun teetät huopakattoremonttisi Kemijärvellä kattoremonttipalvelullamme.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kemijärvellä vaatii aina omat suunnittelu- ja valmistelutyönsä. Katolla työt alkavat kuitenkin vanhan katon purkutöillä, eli vesikate ja kattotuotteet puretaan yleensä heti alkuun. Niiden jälkeen toteutamme mahdolliset alusrakennetyöt, kuten huonokuntoisten aluslaudoitusten tai -levytysten sekä muidenkin katon puurakenteiden korjauksen ja uusimisen. Tässä vaiheessa huopakaton uusimisessa huomioimme myös katon eristeet.

Palahuopakaton uusiminen Kemijärvi, uusimme huopakattosi oikeaoppisia menetelmiä ja laadukkaita materiaaleja suosien

Palahuopakaton uusiminen Kemijärvi, jokaisessa kattoremontissa vesikatteen uusiminen on yksi remontin keskeisimmistä asioista. Palahuopakaton uusiminen ei ole tässä asiassa poikkeus. Vaikka jokaisella katolla laitetaan kaikki kuntoon niin vesikatteen uusiminen on jokaisen kattoremontin asia, siinä missä muut korjaus- ja uusimistarpeet pääosin riippuvatkin katon kunnosta sekä hieman myös siitä, mitä itse katoltasi haluat.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kemijärvellä sisältää vanhan palahuopakatteen, miksi ei muunkin katteen purkutyön ja uuden asennuksen. Mikäli katolla on aiemmin ollut muuta katetta, huomioimme tietysti palahuopakatteen tekniset vaatimukset mm. sopivasta alusrakenteesta. Kattojen muutostyöt on hyvin mahdollista teettää meillä kattoremontin yhteydessä mutta kaikki perusremontitkin onnistuvat. Palahuopakaton uusiminen jatkuu purkutöiden jälkeen uuden palahuopakatteen asennukseen, tällöin huomiomme kohteena on katteen asennussuunta kohti harjaa edeten. Myös kiinnittimet, eli kunnolliset katenaulat ovat tärkeitä yksityiskohtia, samoin katepalojen limittäminen keskenään siistin ja vesitiiviin katepinnan muodostamiseksi. Pohja- eli alushuopa kuuluu ihan jokaiseen toteuttamaamme huopakattoremonttiin Kemijärvellä tai missä tahansa muuallakin. Myös palahuopakatossa pohjahuopa tukee katon toimintaa ja ehkäisee kattovuotoja.

Huopakaton asennus Kemijärvi, kattoremontti vaatii aina uuden katon asennustyötä

Huopakaton asennus Kemijärvi, uuden katon laadukas asennustyö takaa parhaat edellytykset toimivalle ja pitkäikäiselle katolle. Meille huopakattojen asennukset ovat tuttua työtä, hyvän työkokemuksen ansioista asennustyöt sujuvat asianmukaisesti.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Kemijärvellä sisältää kaiken kyseisellä katolla tarvittavan materiaalin asentamisen. Remonttien laajuudet voivat vaihdella aika paljon, mutta esimerkiksi katosta heikon kunnon vuoksi puretut eristeet asennamme uusiksi. Toiveestasi voimme huopakattoremontissa Kemijärvellä uusia totta kai myös koko katon eristeet. Katon puiset rakenteet ja varsinkin alusrakenne kuuluvat asennustyöhön silloin, kun vanhat osat ovat mm. kosteus- ja lahovaurioiden vuoksi olleet purkulistalla. Kun olemme saaneet kaiken katteen alle jäävän kuntoon, on vuorossa vesikatteen asennus. Huopakaton asennus sisältää suppeimmissakin kattoremonteissa kattohuopien asennuksen pohja- ja pintahuopien osalta, sekä ylösnosto- ja läpivientityöt.

Kun varsinainen katto on valmis, eli kaikki eristeet, rakenteet ja kate yksityiskohtineen on valmis, ovat vuorossa katon pellitystyöt ja kattotuotteiden asennukset. Katon reunapellitykset tulevat suojaamaan mm. lappeiden päätyjä, piipunpellitys ja -hattu puolestaan mahdollista savupiippua. Kattotuotteisiin lukeutuvat mm. kattotikkaat, vesikourut ja lumiesteet.

Toteuta rakennuksesi huopakattosaneeraus kattoammattilaistemme voimin

Huopakaton saneeraus eli huopakattoremontti Kemijärvellä on turvallista teettää ammatikseen kattoja remontoivan kattoremonttipalvelumme töinä. Me toteutamme huopakattoremontit Kemijärven seudulla takuutyönä, sillä hyvä suunnittelu, kokeneet kattoammattilaiset ja ymmärrys huopakatojen toiminnasta sekä remontoinnista antavat parhaat valmiudet onnistua töissä.

Meillä voit teettää huopakattoremontit Kemijärvellä ja sen lähiseuduilla mm. asuinkäytössä oleviin rakennuksiin eli huviloihin, kesämökkeihin ja muihin mökkeihin ja omakotitaloihin. Remontoimme myös saunarakennusten eli mm. piha- ja rantasaunojen huopakattoja. Niin ikään piharakennusten kattoremontit voi tilata meiltä, sillä palvelemme monipuolisesti mm. autotallien, autokatosten, pihavarastojen ja muiden piharakennustenkin huopakattoremonteissa riippumatta siitä onko katto toteutettu rulla- vai palahuopakatteesta. Huopakattoremontti Kemijärvellä sujuu meillä teettäen myös kaikille kattomalleille. Tasakatot saavat hyvän ja toimivan ratkaisun hitsattavasta bitumikermistä, yli 1:5 kattokulmille voit teettää meillä sekä pala- että rullahuopakatot, oli kattomalli harjakatto, aumakatto, pulpettikatto tai jokin muu. Monessakin mielessä huopakate on hyvin monipuolinen, se sopii lukuisiin erilaisiin rakennuksiin ja jossain muodossa se sopii ihan jokaiselle kattomallille ja -kulmalle. Kun huopakattosi kaipaa uusimista, käänny puoleemme.