Huopakattoremontti Keitele

Huopakattoremontti Keitele, takuuvarmalla osaamisella kaikille kotitalouksiesi rakennuksille. Uusittu huopakatto on ehjä ja toimiva, eikä sen ylläpitoon kulu juurikaan rahaa tai aikaa. Uudenkarhea huopakate näyttää hyvältä ja pääasiallinen huoltotyö kaikkien muiden uusien ja vanhojenkin kattojen tapaan on puhtaanapito. Kevytrakenteinen ja karheapintainen katto on varsin huoleton runsaslumisinakin talvina. Teetä meillä huopakattoremontti Keiteleellä omakotitalon tai vaikkapa kesämökin tai muun mökin katolle, toteutamme katon kuntoa ja omia toiveitasi vastaavan kattosaneerauksen niin rulla- kuin palahuopakattoiseenkin rakennukseen. Voit teettää meillä Keiteleellä huopakattoremontit myös varastoihin, autotalleihin ja -katoksiin tai vaikkapa saunarakennuksiin muiden piharakennusten ohessa.

Pohjois-Savo, Keitele sekä tietysti sen naapurikunnat eli Pielavesi, Pihtipudas, Tervo, Vesanto ja Viitasaari muodostavat palvelualueemme seudulla. Mehän toteutamme kaikenlaisia huopakattoremontteja tällä alueella myös saarikohteissa, rakennuksen sijainnilla ei lopulta ole suurta merkitystä, me pääsemme kyllä paikalle!

Huopakattoremontti Keiteleen seudulla käynnistyy kätevästi niinkin yksinkertaisesti, että teet meille tarjouspyynnön. Muistutamme tarjouksemme ohessa huomioimaan myös rahoitusmahdollisuuden sekä verotuksessa haettavan kotitalousvähennyksen. Sitten tiedätkin jo kattoremontin taloudesta paljon enemmän!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Keiteleellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Keiteleellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Keiteleen alueella!

Palahuopakattoremontti Keitele – olisiko aika ryhtyä toimeen palahuopakaton uusimiseksi?

Palahuopakattoremontti Keitele, kattoremonttipalvelumme toteuttaa ammattitaidolla uuden palahuopakaton vanhaan rakennukseesi, olipa kyseessä sitten pelkän vesikatteen uusiminen tai laajempikin katon saneeraus. Omien toiveidesi lisäksi yksi kattoremonttiin vaikuttavista seikoista on tietysti se, missä kunnossa katto remontin koittaessa on. Jos ennakointi onnistuu, katto kaipaa ehkä pelkkää uutta huopakatetta ja tällöin työ ja kulutkin ovat pienemmät kuin myöhemmin ehkä jo vuotaneen tai muuten hajonneen katon kanssa on. Meillä voit teettää kaikki huopakattoremontit, sillä ei ole väliä pystytkö ennakoimaan vai remontoidaanko katto vasta kun on viimeinen pakko. Asiantunteva kattoremonttipalvelumme toteuttaa huopakattoremonttisi Keiteleellä kuten katon kannalta on tarpeen. Katon ehjät osat ja materiaalit säästetään ja kattoa korjataan sekä uusitaan sen mukaan, mitä katto todellisuudessa kaipaa.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Keiteleellä on kustannustehokkain juuri silloin, kun kattoa remontoidaan sen tarpeiden perusteella. Toinen kustannustehokkuutta parantava tekijä on se, että kattoremontti toteutetaan hyvin, työt suoritetaan oikeaoppisesti ja katolle käytetään laadukkaita, nykyaikaisia materiaaleja käyttäen. Meiltä saat ammattitaidolla toteutetut palahuopakattoremontit ja kaikki muutkin huopakattoremontti Keiteleellä.

Huopakaton uusiminen Keitele – purkamalla vanhaa päästään kohti uutta, toimivampaa kattoa!

Huopakaton uusiminen Keitele, vanhan katon purkaminen on osa huopakattoremontin toteutusta. Kaikkia kattoja ei tarvitse purkaa välipohjaan saakka tai itse asiassa hyvin harvoja kattoja tarvitsee purkaa alkutekijöihinsä perus kattoremontissa. Suurempi työmaa on silloin, kun haluat teettää meillä kattoremontin yhteydessä mm. katon mallinmuutoksen. Tällainen työ totta kai onnistuu mutta ei yleisesti kuulu tavalliseen kattoremonttiin, jossa purkutyön kohteeksi päätyy lähinnä kattotuotteet, vesikate ja mahdollisesti vaurioituneita kattorakenteita ja eristeitäkin.

Huopakaton uusimisen eli huopakattoremontin yhteydessä Keiteleellä vanhan katon purkutyö on yleensä välttämätön osa huopakaton uusimista, jotta vanhan heikkokuntoiset materiaalit saadaan pois katolta. Esimerkiksi katteen purkaminen on pakollinen työvaihe monissa kattoremonteissa, jotta meidän on mahdollista kunnostaa myös katteen alta löytyviä rakenteita, uusia läpiviennit tehokkaasti ja siististi jne. Huopakaton uusiminen etenee kulloinkin tarvittavista purkutöistä uusien, laadukkaiden materiaalien asennukseen ja lopputuloksena onkin hyvä uusittu katto, joka kestää aikaa ja luonnonvoimia. Huopakattoremontti Keiteleellä kannattaa teettää kattoammattilaisilla, kun haluat saada kerralla parhaan katon tuhlaamatta materiaalia tai aikaa.

Palahuopakaton uusiminen Keitele, laattakatto on helppo uusia kattoremonttipalvelullamme teettäen

Palahuopakaton uusiminen Keitele, laattakattojen eli palahuopakattojen uusimiset, remontoinnit ja saneeraukset hoituvat kattoremonttipalvelumme avulla Keiteleellä ja sen lähiseuduilla. Palahuopakatteen uusiminen, eli vanhan katteen purku ja uuden asennus ovat ainakin keskeisiä töitä palahuopakaton uusimisessa. Vanha kate puretaan muutenkin lähes poikkeuksetta. Palahuopakatolla se on tarpeen myös siksi, ettei uutta palahuopaa ole mahdollista asentaa vanhan katteen päälle. Kate on uusittava kokonaiselta lappeelta, kattoremontissa lähtökohtaisesti koko kate uusitaan.

Katolla teemme tarvittavat alusrakennetyöt ja asennamme sitten täysin moitteettomassa kunnossa olevan aluslaudoituksen tai -levytyksen päälle pohjahuovan rullatavarasta, kuten kaikissa muissakin huopakattoremonteissa Keiteleellä. Tämän päälle ladomme huopapalat, joista pala kerrallaan muodostuu pintakerros. Käytännössähän jokainen katepala eli laatta ladotaan katolle käsin, limitetään edellisten palojen kiinnityskohtien yli ja kiinnitetään katoon laadukkailla katenauloilla. Tämä asennustapa muodostaa hieman palan koosta ja muodostakin riippuen suomumaisen kuvioinnin katolle. Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti on aina tilaisuus miettiä myös sitä, minkä näköisen katon rakennukseensa haluaa. Palahuopakaton uusiminen on tilaisuus vaikuttaa katon ja koko rakennuksen ulkonäköön valitsemalla lukuisista katetuotteista mieluisin.

Huopakaton asennus Keitele – tärkeä katon asennustyö jatkaa siitä, mihin purkutyö päättyy

Huopakaton asennus Keitele, kattoremontissa tehdään aina asennustyötä uuden katon muodostamiseksi puretun, vanhan katon tilalle. Riippuu jonkin verran katosta, mitä asennettavaa remontissa on mutta jokaisessa huopakattoremontissa Keiteleellä huopakaton asennus tarkoittaa ainakin uuden vesikatteen asennusta. Katteen uusiminen on tärkeä osa jokaista kattoremonttia ja vanha kate puretaan pois uuden tieltä mutta usein myös erilaisten alusrakennetöiden vuoksi. Ennen vesikatetta voimmekin asentaa uusia aluslaudoituksia tai -levytyksiä sekä muita kattorakenteita, jopa kato eristeitä varsinkin silloin, kun katossa on eritasoisia kosteusvauriota.

Huopakattoremontti Keiteleellä jatkuu alusrakenteiden asennusten jälkeen pohja- ja pintahuopien asennuksiin. Tasakatolla pohjahuopaa tulee kaksikin kerrosta, jyrkemmillä katoilla yleensä yksi alushuopakerros riittää. Pintahuopa voit millä tahansa kattomallilla olla rullahuopaa ja yli 1:5 kattokulmilla myös palahuopaa. Huopakaton asennus jatkuu kattohuopien asennuksen jälkeen ylösnostoihin ja läpivienteihin, joiden jälkeen kate onkin valmis kokonaisuus. Kattoremontin lopussa asennamme kuitenkin vielä katon reunapellitykset sekä piipunpellityksen ja -hatun, silloin kun rakennuksessa on yksi tai useampi savupiippu. Viimeisenä kattotuotteiden asennus, jolloin asennamme kattotikkaat, lumiesteet sekä tarvittaessa myös lumiesteet mm. kulkureittejä suojaamaan.

Huopakaton saneeraus Keiteleen seudulla niin omakotitaloon kuin mökillekin meiltä

Huopakaton saneeraus Keiteleen seudulla on hyvin käytännöllistä teettää kattoalan ammattilaisilla. Me tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa remontin työt, siinä tarvittavat työkalut ja -koneet mutta myös osaavan tekijät kaikille kattoremonttien työvaiheille. Kun tarvitset Keiteleellä huopakattoremonttia kotitaloutesi asuinrakennuksiin niin voit tilata meiltä ammattitaidolla toteutettavat kattosaneeraukset omakotitaloihin ja mökkeihin, kuten kesämökkeihin tai vaikkapa mummonmökkeihin. Remontoimme niin ikään piharakennusten, eli vaikkapa autotallien ja -katosten, varastojen sekä saunarakennusten huopakattoja Keiteleellä.

Mikä tahansa kattomalli onnistuu meiltä, teemme huopakattoremontit Keiteleellä niin tasa- kuin harjakatoillekin unohtamatta pulpettikattoja, mansardikattoja tai muitakaan kattomalleja. Remontoimme palahuopakatot ja rullahuopakatot vakaalla osaamisella ja kokemuksella. Kun tarvitset siis huopakattoremonttia Keiteleellä siis suurin piirtein mihin tahansa kotitaloutesi rakennukseen tai kattoon niin kattoremonttipalvelumme on valmiina palvelemaan! Kuulemme toiveesi sekä katon suhteen että kattoremontin käytännönasioidenkin suhteen, voit vaikuttaa niin katon ulkonäköön kuin sen varusteluun tai vaikkapa työmaan järjestämiseen pihassasi, jotta se aiheuttaa mahdollisimmat vähän haittaa arkeesi! Tähtäämme parhaiden mahdollisten kattojen ohessa aina myös parhaaseen mahdolliseen palveluun!