Huopakattoremontti Kauhajoki

Huopakattoremontti Kauhajoki, lakeuksien parhaat kattoremonttipalvelut meiltä! Kattoremonttipalvelultamme onnistuvat huopakattoremontit seudulla riippumatta siitä, onko rakennus asuinkäytössä vai jonkinlainen piharakennus tai muu kotitalouden rakennus. Voit teettä meillä huopakattoremontit asuinkäytössä oleviin rakennuksiisi, oli kyse sitten kesämökistä tai muusta mökistä, huvilasta tai omakotitalosta. Remontoimme erilaisia huopakattoja myös erilaisista pihojen rakennuksista, eli mm. saunarakennuksista, autotalleista, autokatoksista tai vaikkapa varastoista. Meille käy remonttikohteeksi tasakatto ja harjakatto tai mikä vain muukin kattomalli mansardikatosta aumakattoon sekä rulla- ja palahuopakatot

Isojoki, Kankaanpää, Karijoki, Karvia, Kurikka ja Teuva ovat Kauhajoen naapurikuntia, ja meillä voi teettää huopakattoremontit kaikissa näissä paikoissa. Toimintamme keskiössä tällä seudulla on Kauhajoki mutta laajemmin koko Etelä-Pohjanmaa käy meille työalueeksi. Palvelemme kaikenlaisissa paikoissa sijaitsevien rakennusten huopakattoremonteissa, myös saarikohteet kuuluvat palveluidemme piiriin Kauhajoen seudulla.

Kun huopakattoremontti Kauhajoella on tullut ajankohtaiseksi, niin pyydä tarjouksemme. Laadimme sen kattokohtaisesti perustuen omiin toiveisiisi sekä tietysti katon kuntokartoitukseen ja näin kattoremonttitarjouksemme on realistinen. Tarjous, rahoitusmahdollisuus ja verotuksessa haettava kotitalousvähennys ovat avaimet kattoremontin talouspuolen haltuunottoon.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kauhajoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kauhajoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kauhajoen alueella!

Palahuopakattoremontti Kauhajoki – osaavat tekijät, laadukkaat materiaalit ja hyvin tehty kattoremontti

Palahuopakattoremontti Kauhajoki, meille teetetty uusi kattosi on toimiva ja sillä on hyvät edellytykset kestää käytössä pitkään. Ensinnäkin huolehdimme siitä, että katolle tulee sille sopivat materiaalit, jotka pelaavat hyvin myös yhteen. Esimerkiksi palahuopakatetta asennamme vain yli 1:5 kattokulmille. Lappeen tulee siis olla vähintään 11 asteen kulmassa, jotta palahuopakate toimii kunnolla ja tuotevalmistajan tuotetakuutkin pysyvät voimassa näitä suosituksia noudattamalla.

Toisekseen meillä huopakattoremontteja, kuten palahuopakattoremontteja Kauhajoella tekee osaava kattoremonttitiimi. Kattoremontti onnistuu, kun se suunnitellaan ja toteutetaan hyvin asiansa osaavien ihmisten toimesta. Remonttiin ei kulu ylimääräistä aikaa sillä meidän kattoasentajiemme ei tarvitse harjoitella sinun kattosi kanssa. Kokemusta on jo lukuisista aiemmista katoista niin tarpeellisten purku- kuin asennustöidenkin osalta, joita vääjäämättä jokaiseen huopakattoremonttiin Kauhajoella kuuluu. Meillähän tekninen asiantuntija perehtyy katon tilanteeseen sekä laatii kattoremonttitarjouksen ja -suunnitelman. Palahuopakattoremontti voi kattoasentajiemme sekä teknisen asiantuntijamme ohessa kaivata toisinaan työpanosta myös erityisosaajiltamme, kuten kattopeltisepältä tai kirvesmieheltä. Heidän työpanoksensa kuuluu meillä tarjoukseen aina, jos heitä kattotyömaalla tarvitaan, kuten kaikki muukin oleellinen.

Huopakaton uusiminen Kauhajoki – katto kuntoon ja heikkokuntoiset materiaalit vaihtoon remontissa

Huopakaton uusiminen Kauhajoki, uusimme kattosi purkamalla heikkokuntoiset materiaalit, korjaamalla kattoasi ja asentamalla uutta laadukasta materiaalia purettujen osien tilalle. Huopakaton uusiminen kuvaakin mainiosti kattoremonttia, sillä mm. vesikatteen osaltahan uusiminen juuri hyvinkin kuvaavaa koska vanha kate on käytännössä aina purettava pois katolta kattoremontissa. Vain äärimmäisen harvoissa tapauksissa vanhan tasoutetun ja siistityn katteen päälle on mahdollista asentaa uusi pintahuopa kerros. Tällöin katon alusrakenteisiin, eristeisiin ja muihin osiin ei kuitenkaan juuri päästä pureutumaan, joten tämä ratkaisu on mahdollinen käytännössä vain silloin kun muuten hyväkuntoisen katon vesikate on jollain tavalla kulunut etuajassa eikä varsinainen huopakattoremontti Kauhajoella ole vielä tarpeen.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kauhajoella alkaa työmaansuojauksilla ja vanhan katon purkutöillä. Katteen lisäksi irrotamme yleensä kattotuotteet ja jos katon kunto vaatii alusrakennetöitä, jatkamme niiden parissa vesikatteen jälkeen. Alusrakenteita uusimme katon kunnon perusteella, esimerkiksi katteen alta löytyvät aluslaudoitukset voivat mennä osin tai kokonaan vaihtoon. Perehdymme myös muihin katon rakenteisiin ja tutkimme eristeiden tilanteen, niitäkin uusimme huopakattoa uusiessamme aina, jos on tarvetta.

Palahuopakaton uusiminen Kauhajoki, laattakatto saa uuden vesikatteen ja kaikki tarvitsemansa korjaukset

Palahuopakaton uusiminen Kauhajoki, laattakaton remontoiminen on muiden kattoremonttien tavoin katon kuntoon perustuva kokonaisvaltainen toimenpide. Toimiva katto on toimivan rakennuksen ydinasioita riippumatta siitä mikä vesikatetyyppi on kyseessä. Katto suojaa rakennusta kosteudelta mutta se säätelee myös rakennuksen lämpötilaa, joten sen rooli on tärkeä useammassakin mielessä, oli kate mikä tahansa.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kauhajoella tuo katolle uuden palahuopakatteen. Palahuopakatossa on alus- eli pohjahuopa kuten muissakin toteuttamissamme huopakatoissa. Pintahuopakerroksen toteutamme kuitenkin palahuopakatteesta eli laattakatteesta. Asennamme sen pohjahuovan päälle aloittaen asennustyön katon räystäältä ja edeten sen harjalle, kunnes jokainen lape on katettu. Palahuopakatteessa asennussuunta on tarkka, jotta vesi ei jää katepalojen saumoihin, tämän vuoksi palahuopakatto on myös aina vähintään 1:5 eli 11 astetta jyrkkä. Vesi poistuu jyrkältä katolta siis tehokkaasti. Muilta osin palahuopakaton uusiminen on aika samanlainen toimenpide, kuin mikä tahansa muukin huopakattoremontti Kauhajoella. Katossa on katteen lisäksi muutakin asennettavaa, joissa kaikissa huomioimme tietysti palahuopakatteen erityisvaatimukset. Esimerkiksi kattotuotteiden kiinnitykset hoidamme aina kullekin katteelle parhaalla menetelmällä.

Huopakaton asennus Kauhajoki – vesikatteet ja kaikki muutkin katon osat paikoilleen ammattitaitoisten asentajiemme käsin

Huopakaton asennus Kauhajoki, jokaisessa kattoremontissa on asennustyötä tehtävänä. Toisissa katoissa sitä on enemmän, kuin toisissa sillä katon koko, kunto ja mm. toiveesi vaikuttavat ensinnäkin siihen, mitä katolta puretaan ennen uuden katon asennusta. Kun tarpeelliset vanhaan kattoon liittyvät purkutyöt on tehty, jatkuu huopakattoremontti Kauhajoella uuden katon asennuksella. Katon asennus huopakattoremontissa Kauhajoella harvemmin tarkoittaa ihan koko katon rakentamista alusta loppuun. Katon kunto voi vaatia mm. aluslaudoitusten ja muiden kattorakenteiden uusimista, yleensä kuitenkin vain osasta kattoa. Myös eristeiden asentaminen riippuu eniten vanhojen eristeiden kunnosta, tai omista toiveistasi parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. Tyypillisesti vesikatteen uusiminen kuitenkin lukeutuu huopakaton asennukseen kaikissa huopakattoremonteissa.

Huopakaton asennus Kauhajoella sisältää siis kattohuopien, ylösnostojen ja läpivientien asennukset. Huopakatteeseen kuuluu aina pohjahuovan asennus, jonka päälle asennamme vielä pintahuovan joko pala- tai rullahuopakatteesta.

Huopakaton asennus jatkuu katteen jälkeen peltisepäntöillä, joihin lukeutuvat katon reunapellitykset ja piipunpellitys sekä piipunhatut. Myös kattotuotteiden, eli huopakatolla mm. sadevesijärjestelmään liittyvien vesikourujen mutta myös lumiesteiden ja kattotikkaiden asennukset ovat osa kattoremontin asennusvaihetta.

Toteuta huopakattosaneeraus Kauhajoen seudulla kattoremonttipalvelullamme

Huopakaton saneeraus Kauhajoen seudulla on ennen kaikkea helppo teettää meillä. Palveluumme kuuluu kaikki oleellinen eli kattoremontin työvaiheet, osaavat tekijät kaikille kattoremontin töille sekä tietysti kaikki huopakattoremontissa Kauhajoella vaadittavat työkalut ja -koneet. Koska huolehdimme aika lailla kaikesta oleellisesta niin sinulle ei jää paljoa hoidettavaa. Me toteutamme huopakattoremonttisi Kauhajoella takuutyönä ja palvelemme monipuolisesti kaikenlaisten rakennusten, kattomallien ja huopakatteiden parissa.

Remontoimme niin rulla- kuin palahuopakatotkin, oli katon malli harjakatto, pulpettikatto, tasakatto tai mikä tahansa muu. Jokin huopakatteista käy ihan jokaiselle kattomallille, loivimmille on vähemmän valinnanvaraa mutta jyrkemmillä kattomalleilla voit valita käytännössä minkä tahansa huopakatteen. Tasakatoille voimme asentaa laadukkaan vesikateratkaisun tulityönä eli hitsaamalla tiivistettävästä rullahuovasta kahdella pohjahuopakerroksella. Teetä meillä huopakattoremontti Kauhajoen seudulla kokovuotisessa tai sesonkikäytössä olevaan asuinrakennukseen, remontoimme siis kesämökkien sekä muiden mökkien, huviloiden ja omakotitalojen huopakattoja. Voit teettää meillä ihan yhtä hyvin huopakattoremontit Kauhajoen seudulla erilaisiin piharakennuksiin, kuten saunarakennuksiin pihassa ja rannassa, sekä varastoihin, autotalleihin ja -katoksiin.