Huopakattoremontti Kainuu

Huopakattoremontti Kainuu, kun katto täytyy saada kuntoon, remontin teettäminen työnsä osaavalla kattoremonttipalvelulla on varma ratkaisu. Me tiedämme niin teoriassa kuin käytännössäkin, kuinka katto remontoidaan. Sovellamme hankkimaamme tietotaitoa huopakattosi saneerauksessa, oli kyse asuinrakennuksesta tai piharakennuksesta. Huopakatteiden laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja oikeastaan kaikille katoille. Kattokulma rajaa hieman mitä vaihtoehtoja on valittavana, mutta me voimme toteuttaa huopakaton niin tasakattoon kuin jyrkempiinkin kattoihin. Huopakate sopii katoksiin ja pieniin keveisiin rakennuksiin siinä missä omakotitaloihin tai muihinkin lämmitettyihin, eristettyihin ja yläpohjallisiin rakennuksiin.

Kattoremonttipalvelullamme voit teettää huopakattoremontti Kainuussa omakotitaloihin, mökkeihin kuten kesämökkeihin sekä saunarakennuksiin. Lisäksi remontoimme huopakattoja autokatoksista ja -talleista sekä varastosta muiden piharakennusten ohessa. Tasakattojen lisäksi remontoimme harjakatot, aumakatot ja kaikki muutkin kattomallit, joita Kainuusta vain löytyy.

Kaikki kunnat Kainuussa kuuluvat palvelualueeseemme, eli Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi, Vaala ja Vuolijoki ovat kaikki kattoremonttipalveluidemme piirissä. Toteutamme laadukkaat huopakattoremontit myös saarikohteissa koko tällä alueella.

Pyydä tarjouksemme huopakattoremontista Kainuussa, huomioi myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kainuussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kainuussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kainuun alueella!

Palahuopakattoremontti Kainuu – voit valita sekä tyylin että laadun teettämällä meillä nykyaikaisen palahuopakaton

Palahuopakattoremontti Kainuu, kaikkien yli 1:5 kattokulmien upein katevalinta on palahuopakate. Meiltä saat ammattitaitoisen toteutuksen palahuopa- eli laattakatolle asuinrakennuksiin ja muihinkin käytössäsi oleviin rakennuksiin. Palahuopakatteen erityisyys piilee sen pintahuovan asennustavassa ja katepalojen muodostamassa pintatekstuurissa. Palahuopakatto on persoonallisemman näköinen kuin rullahuovasta tai esimerkiksi useimmista peltikatteistakaan toteutetut katot. Muiden huopakattojen tavoin kate on kuitenkin äänetön, helppohoitoinen ja kimmoisa. Napakkuutta huopakatteisiin saadaan hyvällä alusrakenteelta, joka katekerrosten alta katosta löytyy. Alusrakenteen kunto kuuluu aina huopakattoremontin tarjousvaiheessa tehtävän katon kuntokartoituksen tarkistuslistaan. Mikäli siinä on esimerkiksi kosteus- ja lahovaurioita, niin uusimme alusrakenteen osana palahuopakattoremonttia Kainuussa.

Monissa asioissa kaikki huopakattoremontit ovat vastaavia, kuin palahuopakattoremontti Kainuussa. Vesikatteen pintakerroksen asennusta lukuun ottamatta huopakattoremontit etenevät samaa, lähinnä katon kunnon mutta hieman myös omien toiveidesi muovaamaa polkua pitkin riippumatta siitä, onko vesikatteenpintakerros pala- vai rullahuopaa. Huopakattoremontit alkavat suunnittelusta ja etenevät purku- ja asennustöihin, katon viimeistelyyn sekä työmaan siivoukseen, emme unohda myöskään remonttijätteen kierrättämistä töiden valmistuttua. Sinullehan kattoremontin teettäminen meillä on hyvin helppoa ja turvallista.

Huopakaton uusiminen Kainuu – katon kunnon ja toiveidesi määräämää kattoremontointia

Huopakaton uusiminen Kainuu, vaikka katon kunto on ensisijainen määrittäjä kattoremontin mittakaavalle niin tietysti huomioimme huopakaton uusimisessa myös omat toiveesi. Jos haluat poistattaa vaikkapa vanhan kattoikkunan, puramme sen ja asennamme tilalle uutta kattoa, niin ettei kohdasta remontin jälkeen voi huomata vanhan läpiviennin paikkaa. Pääosin huopakaton uusiminen perustuu kuitenkin kyseisen katon kuntoon ja sen korjaustarpeisiin, huopakattoremontti Kainuussa alkaa vanhaa kattoa koskevilla purkutöillä. Tietysti sitä edeltävä monenlaiset, kulloinkin tarpeen olevat valmistelut kuten työmaansuojaus ja toisinaan myös rakennustelineiden pystytys.

Koska huopakaton uusiminen sisältää aina vesikatteen uusimisen, menee vanha vesikate purkuun heti kattotuotteiden irrottelun jälkeen. Puramme vesikatteen kaikki kerrokset sekä kiinnittimet ja katon kunnosta riippuen jatkamme sitten alusrakenteisiin. Esimerkiksi vesikatteen alta löytyvä aluslaudoitus tai -levytys voi vaatia uusimista osin tai kokonaan, jos katto on vuotanut tai siinä on muita vaurioita. Vastaavasti huomioimme muut kattorakenteet sekä katon eristeet, joissa voi kosteusvaurioiden ohessa olla myös pieneläintuhoja korjattavana. Purku- ja alusrakennetöiden jälkeen huopakattoremontti Kainuussa etenee asennusvaiheeseen.

Palahuopakaton uusiminen Kainuu, uusittu katto on helppohoitoinen ja edullinen ylläpidettävä

Palahuopakaton uusiminen Kainuu, saat mainion katon tuskanhikeä vuodattamalla. Me hoidamme kaiken, mitä uuden palahuopakaton toteuttaminen vanhaan rakennukseen kulloinkin edellyttää. Kun rakennuksessasi on ammattitaidolla laadukkaista nykypäivän materiaaleista toteutettu uusi katto, se on helppo pitkälle tulevaisuuteen. Kaikkia kattoja kannattaa huoltaa puhtaanapidon muodossa jo uutena, katolta ja räystäskouruista poistetaan irtoroskat. Esimerkiksi palahuopakatteella tällainen huolto hidastaa katon sammaloitumista ja pinnoitteen kulumista tehokkaasti. Lumen suhteen huopakatot ovat helpompia mahdollisia kattoja varsinkin uutena.

Toteuttamamme palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kainuussa sisältää uuden palahuopakatteen. Vanha kate on aina poistettava uuden palahuopakatteen tieltä pois, jonka jälkeen pääsemme katon alapuolisiin rakenteisiin käsiksi ja niiden mahdollisiin kunnostus- sekä uusimistöihin. Tarvittaessa kunnostetun alusrakenteen päälle asennamme rullatavarana tulevan pohjahuovan ja sen päälle palahuovasta pintahuovan. Palahuopakaton uusiminen eroaa lähinnä pintahuovan asennuksen myötä muista huopakattoremonteista Kainuussa, palahuopakate asennetaan räystäältä alkaen ja harjalle päättyen peittämään jokaista katon lapetta. Katepalat limitetään keskenään ja kiinnitetään katenauloilla alusrakenteeseen.

Huopakaton asennus Kainuu – taidokasta asennusta pala- ja rullahuopakatoille

Huopakaton asennus Kainuu, kattoremonttiin kuuluu aina asennustyötä ja tämän työn laatuun panostaminen on parasta, mitä katollesi voit tehdä! Meillä huopakaton asennustöitä hoitavat ammattitaitoiset ja kokenet kattoasentajat sekä tarpeen mukaan heidän apunaan toimii myös kirvesmies ja kattopeltiseppä.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Kainuussa sisältävät tyypillisesti useita vaiheita. Kattotyömaalla vanhan katon purkutyöt ulottuvat kaikkeen siihen, mikä katolta täytyy uusia. Puramme siis kaikki heikkokuntoiset, tyypillisesti esim. kosteus- ja lahovaurioiset kattorakenteet ja asennamme uudet materiaalit poistettujen tilalle. Kyseessä on kattokohtainen kokonaisuus töitä. Aika harvoin ihan koko kattoa tarvitsee huopakattoremontissa Kainuussa asentaa uusiksi vaan tyypillisimmin uusimme katosta vain vaurioituneet osat, sekä huomioimme omat toiveesi kaikessa, mikä teknisesti on mahdollista toteuttaa. Huopakaton asennus kuitenkin aina sisältää uusien kattohuopien asennuksen, ja tähän liittyvät ylösnosto- ja läpivientityöt katon yksityiskohdissa. Katon asennus huipentuu katon ja piipun pellitysten sekä kattotuotteiden asennuksen myötä. Pellityksiin lukeutuvat varsinaisen katon reunapellitykset sekä mahdollisen savupiipun osalta piipunpellitys sekä piipunhatut. Kattotuotteiden asennuksiin lukeutuvat puolestaan mm. vesikourujen, lumiesteiden ja kattotikkaiden asennukset.

Koko Kainuun alueen parhaat kattoremontit saat meiltä!

Olisiko aika teettää huopakaton saneeraus? Koko Kainuun seudun huopakattoremontit on mahdollista teettää pätevällä kattoremonttipalvelullamme. Remontoimme niin piha- kuin asuinrakennustenkin huopakattoja. Voit siis kääntyä puoleemme, kun huvilasi, omakotitalosi, kesämökkisi tai muu mökkisi kaipaa huopakaton uusimista. Pyydä tarjouksemme myös saunarakennusten, varastorakennusten autotallien tai vaikkapa autokatosten huopakattoremonteista.

Meillä voit teettä niin harjakattojen kuin, pulpetti- ja tasakattojen huopakattoremontit, osaamisemme kattaa kaikki pala- ja rullahuopakatteet, joita markkinoilta löytyy. Tasakatolle ja muille loivimmille kattomalleille toteutamme katteet hitsattavasta bitumikermistä, asentajiltamme luonnistuvat tulityönä tiivistettävät katteet ja osaamista tasakattojen saneerauksista on kertynyt runsaasti. Yli 1:5 kattokulmille voit teettää meillä niin rulla- kuin palahuopakatteen uusimiset, sillä palahuovan eli laattakatteen minimi käyttöjyrkkyys on juuri tuo 1:5 kulma, eli 11 astetta.

Kun toteutamme huopakattoremontteja Kainuun seudulla, pidämme tarkan huolen siitä, että kaikki menee, kuten kuuluukin. Toteuttamissamme huopakattosaneerauksissa kate sopii kattokulmalle ja sen asennus toteutetaan tarkasti oikein riippumatta katteen tyypistä tai kattomallista. Osaava kattoremonttitiimimme hoitaa huopakattoremontit Kainuussa takuutyönä kaikkiin kotitalouksien rakennuksiin.