Huopakattoremontti Ivalo

Huopakattoremontti Ivalo, me laitamme pisteen katon ongelmille. Oli kyse sitten vuodosta, kulumasta tai myrskyn aiheuttamasta tuhosta, kuten huopakattoa vasten kaatuneen puun aiheuttamista vaurioista, Ivalossa saat aina avun meidän kokeneilta ja osaavilta kattoalan asiantuntijoiltamme. Huopakattoihin erikoistuneet raudanlujat ammattilaisemme kartoittavat juuri sinun huopakattosi yksilöllisen tilanteen ja paneutuvat ongelman todellisiin syihin, jotta jatkossa vältyttäisiin vastaavilta ikäviltä yllätyksiltä.

Huopakattoremontti kannattaa aina toteuttaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta vauriot eivät ehtisi levitä entistäkin laajemmalle. Ideaalissa tilanteessa huopakatto uusittaisiin jo ennen ensimmäistäkään vauriota. Mikäli jo käyttöikänsä ylittäneellä katolla mikä tahansa viittaisi siihen, että se voisi alkaa pian vuotamaan, suosittelemme ennakoivaa remonttia. Jos kosteutta ei ole päässyt vielä aluslaudoitukseen tai eristeisiin, riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan eli aluskermin tai toiselta nimeltään aluskatteen vaihto uuteen.

Me toteutamme Ivalossa kaikki ne toimenpiteet, joita huopakattoremonttiin kuuluu. Toimimme myös Ivalon lähipaikkakunnilla – oikeastaan koko muukin Lappi saa kaipaamansa kattoavun meiltä. Olipa kotipaikkakuntasi sitten Saariselkä, Inari, Kakslauttanen, Tolonen, tai Tomperi, et jää yksin huonokuntoisen huopakaton kanssa. Kutsu meidät vaikka saareen, tunturin huipulle tai keskelle metsää, voit luottaa siihen, että saavumme apuun!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ivalossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ivalossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ivalon alueella!

Palahuopakattoremontti Ivalo – sitoutuneilta ammattilaisilta apu vaikeisiinkin tilanteisiin

Palahuopakattoremontti Ivalo, kun palahuopakaton tilanne alkaa huolettaa, kutsu kattoremonttipalvelumme apuun. Mikäli siis ilmassa alkaa olla palahuopakaton vuotoihin tai muihin vaurioihin viittaavia hälytysmerkkejä, toimi ripeästi. Palahuopakattoremontin tarve alkaa olla ilmeinen, kun yläpohjan eristeistä löytyy kosteutta, sisäkatto jo laikukas tai kotona leijuu tunkkainen homeen haju. Mitä pidemmäksi aikaa palahuopakatto jätetään oman onnensa nojaan, sitä enemmän ongelmia on ratkottavana tulevaisuudessa ja asumismukavuus kärsii. Koko kohteen arvokin tapaa laskea katon ränsistyessä.

Tällaiset vauriot voivat olla seurausta esimerkiksi asennusvirheestä. Palahuovat on ehkä kiinnitetty liian lyhyillä, sittemmin irronneilla huopanauloilla tai hakasilla, joiden jälkeensä jättämistä rei’istä valuu nyt vettä paikkoihin, jonne sillä ei pitäisi olla pääsyä. Tai ehkä piipun pellitys tai vanhan kattoikkunan vaihto on jäänyt tekemättä. Jos yksikin läpivienti on tiivistetty puutteellisesti tai heikkokuntoinen, altistuu koko katto kosteudelle. Ja mikäli aluskermi on jäänyt asentamatta, ei ylhäältä rakenteita kohti valuvaa kosteutta pysäytä mikään. Seurauksena voi olla varsinainen kattokatastrofi, joka voi ajaa ahdinkoon koko rakennuksen. Mutta vaikutti tilanne kuinka epätoivoiselta tai kriittiseltä tahansa, meidän sitoutuneet ammattilaisemme eivät jätä sinua pulaan. Muista siis meidät, kun katollasi Ivalossa ilmenee, jotain huolta herättävää!

Huopakaton uusiminen Ivalo ja uusien kattotuotteiden sekä läpivientien asennus

Huopakaton uusiminen Ivalo, sekä kaikki muu, mitä siihen liittyy meidän kokeneilta ja huopakattoremontteihin erikoistuneilta tekijöiltämme. Kattoremonttipalvelumme siis asentaa uuden huopakaton vanhan tilalle haluamassasi värissä ja vieläpä varustelee sen toivomillasi kattotuotteilla sekä läpivienneillä. Kauttamme voit tilata esimerkiksi lumiesteet, kattosillat, palotikkaat, pieneläinesteet ja aurinkopaneelit suoraan leppeille asennettuna. Tarvittaessa myös vaihdamme vanhoja kattotuotteita uusiin. Jos siis ränneihin on ruostunut reikiä, pyydä meitä uusimaan kerralla vaikka koko sadevesijärjestelmä.

Kesällä Ivalossa riittää auringonvaloa ympärivuorokautisesti, mutta talvella halutessaan hyödyntää jokaisen säteen, on uusi kattoikkuna tai kattovalokupu oiva investointi. Me asennamme sellaisen oikeanlaista asennussarjaa käyttäen, jotta siitä saadaan tiivis. Yläpohjan tuuletusta taas voimme parantaa tuuletusventtiileillä. Ja eristyskykyä lisäeristyksin. Mikäli TV-antennin paikka ei miellytä, voimme siirtää sen. Piipunpellityksenkin teemme tottuneesti sekä huolellisesti raudanlujina peltiseppinä. Voit jättää myös kirvesmiehen ja puusepän työt huoleksemme. Toisin sanoen, teemme katostasi Ivalossa kokonaisvaltaisesti toimivamman ja näyttävämmän kokonaisuuden.

Palahuopakaton uusiminen Ivalo on investointi tulevaan

Palahuopakaton uusiminen Ivalo, kokeneilta konkareiltamme, niin saat varmasti yllesi Lapin ilmasto-olosuhteisiin sopivan katon. Palahuopakaton uusiminen vaatii nimittäin rutkasti osaamista ja tarkkuutta onnistuakseen. Kokemattomalle kaverille sattuu helposti virheitä, jotka voivat johtaa myöhemmin todellisiin ongelmiin. Älä siis venytä penniä ja jätä hommaa jonkun harrastuksenaan nikkaroivan naapurin huoleksi, vaan kutsu mieluummin meidän tehotiimimme apuun Ivalossa. Meidän asiakkaanamme ei joudu huolehtimaan budjetin riittävyydestä. Voihan hakea kaikkia toteuttamiamme kattotöitä varten verkkosivujemme kautta rahoitusta. Ja tietysti vielä kotitalousvähennystä.

Muutoinkin meillä hinnoittelu on projektikohtaista ja toteutuu reilujen periaatteiden mukaan. Kun siis toivot meiltä tarjousta palahuopakattosi uusimisesta, saapuvat ammattilaisemme paikan päälle Ivaloon kartoittamaan tekijöitä, joiden perusteella hinta muodostetaan. Näihin lukeutuvat esimerkiksi katon kaltevuus, koko, kunto sekä läpivientien määrä. Suuremman katon perusteellinen huopakatto tai palahuopakattoremontti on usein kalliimpi kokonaisuus kuin pienemmän osittainen – vaikkapa vain yhden lappeen uusiminen. Mutta oli loppusumma minkä suuruinen tahansa, saattaa palahuopakaton uusiminen parhaimmillaan maksaa itsensä takaisin pitkässä juoksussa. Esimerkiksi, kun uusi katto nostaa koko kohteen arvoa. Tee siis viisas investointi tulevaan ja kutsu meidät uusimaan palahuopakatto Ivalossa ilman piilokuluja!

Pihasaunojen, autotallien ja muiden piharakennusten huopakattojen tai laattakattojen uusiminen Ivalossa

Meidän laajasta palvelutarjonnastamme löydät paitsi asuinrakennusten huopa- ja laattakattojen uusimiseen liittyvät palvelut, myös erilaisten piharakennusten kattojen kunnostustoimenpiteet. Voimme siis Ivalossa toteuttaa omakotitalosi huopakattoremontin ohella myös esimerkiksi pihasaunan, autotallin, kesäkeittiön, pyörävaraston tai muun pihapiiristä löytyvän rakennelman huopakattotyöt – jopa kaikki huollot, myrskyvauriokorjaukset ja vuotopaikkaukset.

Huopakatto on hyvä valinta myös piharakennusten kohdalla. Se kestää kovissakin olosuhteissa pitkään, sopii tyylinsä puolesta moneen kohteeseen, on hiljainen esimerkiksi sateella ja vieläpä helppo ylläpitää. Elastinen huopa on myös ainoa katemateriaali, josta voi rakentaa täysin tiiviin tasakaton. Mutta hyvin se taipuu esimerkiksi harjakaton, satulakaton, mansardikaton ja pulpettikatonkin muotoon.

Ivalossa laadukkaimmat huopakatto- ja laattakattoremontit kaikenlaisiin kohteisiin saat meidän kauttamme – aina avaimet käteen -palveluna. Sinun ei siis asiakkaanamme tarvitse huolehtia rakennusmateriaalien hankinnasta, pihan suojauksesta, purkujätteiden hävityksestä tai loppusiivouksesta. Jo siis haluat päästä helpolla, jätä kattosi meidän käsiimme Ivalossa!