Huopakattoremontti Inari

Huopakattoremontti Inari, ajoissa ja huolellisesti toteutettuna meidän kattoremonttipalvelultamme. Huopakattoremontin kanssa ei kannata jäädä turhaan viivyttelemään, mikäli sen tarve osoittautuu ilmeiseksi – esimerkiksi silloin, kun korjauksilla tai paikkauksilla ei päästä enää puusta pitkälle; kun rakenteista löytyy homepilkkuja; sekä erityisesti silloin, kun kosteus ja homeen tunkkainen haju ovat ehtineet tunkeutua jo sisätiloihin. Mikäli jo käyttöikänsä ylittäneellä katolla taas mikä tahansa viittaisi siihen, että se voisi alkaa pian vuotamaan, suosittelemme ennakoivaa remonttia. Jos kosteus ei ole vielä ehtinyt tehdä tuhojaan, ei tarvitse yleensä vaihtaa kuin pintahuopa sekä alushuopa (eli aluskate tai aluskermi) – aluslaudoitus ja eristeet voidaan tällöin jättää koskemattomiksi.  

Kattoremonttipalvelumme toteuttaa Inarin laadukkaimmat huopakattoremontit. Toimimme Inarin lisäksi toki muillakin lähipaikkakunnilla. Uudet huopakatot meiltä saavat niin Utsjoki, Sodankylä, Kemijärvi, Salla kuin Kittilä. Toisin sanoen toiminta-alueeseemme kuuluu koko Lappi. Kutsu meidät siis apuun pidemmänkin matkan päähän, taajamaan ulkopuolelle, tunturin huipulle, syvälle metsään tai johonkin etäisempään saarikohteeseen – me kyllä löydämme perille!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Inarissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Inarissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Inarin alueella!

Palahuopakattoremontti Inari – oli katon perimmäinen ongelma mikä tahansa, meiltä löytyy kaivatut ratkaisut

Palahuopakattoremontti Inari, me selvitämme, miksi kattosi vuotaa tai oireilee ja puutumme ammattitaidolla vaikeampiinkin vaurioihin. On yleistä, että palahuopakattoa rakentaessa on sattunut jokin asennusvirhe, joka myöhemmin on kostautunut karulla tavalla. Jos huovat on kiinnitetty laudoitukseen esimerkiksi liian lyhyillä huopanauloilla, saattavat ne päästä irtoamaan. Mikäli läpivientiä ei ole tiivistetty kunnolla, huovan ylösnostot ovat jääneet tekemättä tai piippu pellittämättä, voi palahuopakatto alkaa vuotaa läpiviennin kohdalta. On myös palahuopakattoja, joihin ei aikanaan ole asennettu lainkaan alushuopaa, jonka tehtävä olisi toimia lisäsuojana pintahuovan vuotojen varalta. Toisaalta palahuopakatto saattaa vain kulua vuosien ja erilaisten koettelemusten seurauksena. Joskus Inarissa riehuva myrsky voi myös kaataa puun kattoa vasten tai kova tuuli repiä huovat irti katosta. Ja kun myrskyvauriokorjaukset eivät riitä pelastamaan tilannetta, on parempi toteuttaa huolellinen palahuopakattoremontti.

Anna katon asiantuntijoidemme hoitaa huopakattoremonttisi alusta loppuun. Meillä on kokeneita ammattilaisia, jotka osaavat suorittaa kaikki tarvittavat työvaiheet katon asennuksesta puutöihin ja peltisepäntöihin. Teemme vanhan katon purkutyöt, korjaamme ja uusimme alusrakenteet, vaihdamme kastuneet eristevillat ja teemme kaikenlaiset eristystyöt. Asennamme myös kattohuopia ja hoidamme ylösnosto- ja läpivientityöt sekä erilaiset peltisepäntyöt kuten reunapellitykset ja piipunpellitykset. Loppukateettina asennamme tietenkin kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet, kattotikkaat sekä muut kattotuotteet.

Oli syy palahuopakattovuotoon mikä tahansa, pitää kastuneiden eristeiden vaihtamisen ja homevaurioisten puuosien päivittämisen lisäksi myös selvittää itse syy, jotta ikäviltä yllätyksiltä säästytään jatkossa. Kutsu siis meidät Inariin kartoittamaan kattosi yksilöllistä tilannetta ja arvioimaan huopakattoremonttiin tai palahuopakattoremonttiin johtaneita tekijöitä!

Huopakaton uusiminen Inari kaikilla kattotuotteilla, läpivienneillä ja lisäpalveluilla höystettynä

Huopakaton uusiminen Inari, meidän moniosaajiltamme saat osana projektia paljon muutakin kuin pelkät uudet huopalappeet. Asennamme nimittäin laajan kirjon erilaisia kattotuotteita ja läpivientejä, jotka voit tilata helposti kattoremonttipalvelumme kautta. Valikoimamme kattaa kaiken aina lumiesteistä kattotikkaisiin ja kattosilloista aurinkopaneeleihin. Uusimme vaikkapa koko sadevesijärjestelmän kerralla tai lisäämme pieneläinesteitä jyrsijöiden poissa pitämiseksi. Ja mikset pyytäisi meitä vaikka päivittämään vanhan kattoikkunan modernimmalla mallilla tai esimerkiksi valokuvulla, niin saat nauttia jokaisesta Inarin auringonsäteestä siinä asunnon pimeimmässäkin huoneessa.

Huopakaton uusimisen yhteydessä kirvesmiehen ja puusepän töihin tottuneet huippuosaajamme voivat myös lisäeristää yläpohjan kodin energiatehokkuuden parantamiseksi. Kattopeltiseppämme taas pellittää piipun ja asentaa sille uuden piipunhatun, jotta hormi olisi jatkossa paremmin suojassa. TV-antennin paikanvaihdoskin onnistuu.

Kustomoi siis uudesta huopakatostasi juuri omannäköisesi kokonaisuus ja valitse itse huovankin väri vapaasti. Me rakennamme näyttävät ja Inarin olosuhteisiin sovitetut huopakatot ja uusimme ne tarvittaessa pitkällä kokemuksella!

Palahuopakaton uusiminen Inari kannattaa myös rahallisesti                            

Palahuopakaton uusiminen Inari, on monellakin tapaa kannattava toimenpide, kun sen teettää meidän osaavan kattoremonttipalvelumme avulla. Me nimittäin veloitamme siitä reilun, projektikohtaisesti kustomoidun hinnan. Jos siis toivot palahuopakattoremontin uusimista Inarissa ilman piilokuluja, käänny meidän puoleemme.


Aloitamme huopakattoremontit ja palahuopakattojen uusimistyöt aina katon yleistarkastuksella, jonka yhteydessä arvioimme sen kaltevuuden, koon, kunnon, läpivientien määrän sekä muut kunnostustöiden kuluihin vaikuttavat tekijät konkreettisesti kiipeämällä lappeille. Tarjouksen saat meiltä tämän käyntimme yhteydessä. Ja vaikka hintamme eivät juuri päätä huimaakaan, voit halutessasi hakea kaikille Inarissa toteuttamillemme huopakattoremonteille, palahuopakattojen uusimisprojekteille sekä muille kattotöille rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennystä.

Jo rispaantuneen tai vaikkapa painuneen palahuopakaton uusiminen takaa koko kohteelle näyttävämmän yleisilmeen, joka tapaa usein myös nostaa koko kohteen hintaa asuntomarkkinoilla. Samalla kohenee myös asumismukavuus. Ja monet ikävät, pitkään piinanneet ja loven lompakkoon syöneet vaivat voi jättää historiaan. Investoi siis omaan ja kattosi hyvinvointiin ja kutsu tehotiimimme uusimaan palahuopakattosi samoin tein!

Uusimme myös autokatosten, pihasaunojen ja kesäkeittiöiden huopakatot osaavalla otteella Inarissa

Kunnostamme omakotitalojen, kesämökkien ja muiden asuinrakennusten huopakattojen lisäksi myös muiden piharakennusten kuluneet tai vuotavat lappeet Inarissa. Ehkä sinunkin pihapiiristäsi löytyy autokaton, pihasauna, kesäkeittiö, nukkuma-aitta, koiratarha tai varasto, jonka huopakatto olisi päivitystä vailla? Älä suinkaan jätä pienempää ja vähemmällä käytöllä viime aikoina ollutta piharakennusta oman onnensa nojaan, sillä tilanne voi eskaloitua nopeasti.

Huopa sopii kaikenlaisille katoille lukuisten hyvien ominaisuuksiensa ansiosta. Se on hiljainen, helppohoitoinen, kestävä, pitkäikäinen, edullinen ja joustavuutensa ansiosta taipuu myös erilaisiin muotoihin. Olipa kyseessä siis mansardikatto, pulpettikatto, harjakatto tai ihan tasakatto, huovasta saa oikealla asennustekniikalla vesitiiviin ja näin ollen olennaisen suojan rakenteille.

Tilaa Inarissa kattoremonttipalvelultamme huopakattoremontit ja muut huopakattotyöt aina huolloista myrskyvauriokorjauksiin sekä vuotopaikkauksiin jokaiselle katolle niiden erityisominaisuuksista riippumatta. Toteutamme kaikki kattotyöt aina avaimet käteen -palveluna, joten vastaamme siis jokaisesta projektiin liittyvästä työvaiheesta ja yksityiskohdasta – pihan suojauksesta pressulla, vanhan katon purusta, tarvittavista pohjatöistä, purkujätteiden poiskuljetuksesta sekä kohteen loppusiivouksesta. Muista siis meidät, kun mikä tahansa pihapiriisi katoista Inarissa kaipaa kunnostusta.