Huopakattoremontti Ilomantsi

Huopakattoremontti Ilomantsi, laadulla toteutetut katon uusimistyöt joka lähtöön erilaisille kotitalouksien rakennuksille. Meillä voit siis teettää huopakaton uusimisen omakotitaloosi, mökkiisi kuten kesämökkiin tai vaikkapa isompaan huvilaankin. Remontoimme lisäksi saunarakennusten ja muiden piharakennusten kattoja, autokatokset ja -tallit sekä mm. pihavarastot voi jättää kattojen osalta meille remontoitaviksi. Huopakattoremontti Ilomantsissa on mahdollista teettää meillä niin tasakatoille kuin jyrkemmillekin kattomalleille harjakatoista aumakattoihin.

Pohjois-Karjala ja siellä Ilomantsi ja sen naapurikunnat eli Joensuu ja Lieksa mutta myös muut lähiseudun paikat, kuten Kontiolahti, Polvijärvi ja Juuka. Kattoremonttipalvelullamme voit teettää tällä seudulla ammattitaidolla toteutettavat huopakattoremontit myös saarikohteissa. Mehän remontoimme kattoja riippumatta siitä, missä rakennus tarkalleen ottaen sijaitsee. Kaupungit, taajamat, maaseutu tai vaikkapa saarikohteet käyvät meille vallan mainiosti.

Pyydä tarjouksemme, kun huopakattoremontti Ilomantsissa on ajankohtainen. Tarjous mutta myös rahoitusmahdollisuus sekä kotitalousvähennys antavat yhdessä hyvän kuvan katon uusimisen taloudesta. Pystyt suunnittelemaan elämääsi, oli kattoremontti tarkkaan suunniteltu ja ajoitettu tai kenties pakon edessä katon pettäessä teetetty.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ilomantsissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ilomantsissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ilomantsin alueella!

Palahuopakattoremontti Ilomantsi – seudun laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat huopakattoremontit meiltä

Palahuopakattoremontti Ilomantsi, kun katto alkaa olla remontin tarpeessa, tilaa saneeraus meiltä. Toimimme tehokkaasti ammattitaitoisen ja kokeneen kattoremonttitiimin muodossa, johon kuuluu tekninen asiantuntija, kattoasentajat sekä erityisosaajat kirvesmiehestä kattopeltiseppään. Ensimmäinen kartoittaa katon tilannetta, laatii tarjouksen sekä remonttisuunnitelman. Pääosa palahuopakattoremontin työvaiheista tulee kattoasentajiemme hoidettavaksi, he purkavat vanhaa kattoa ja asentavat uutta. Kirvesmies ja kattopeltiseppä osallistuvat tarvittaessa mm. katon asennustöihin omien erityisalueidensa pohjalta eli katon puurakenteiden sekä katon ja mahdollisen savupiipun viimeistelyn vaiheissa.

Meidän vastuullemme kuuluvat myös kaikki kattoremonttien työvälineet sekä työvaiheet oikeaoppisesti suoritettuina. Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Ilomantsissa tarvitsee toteutuakseen perustyökalut, toisinaan myös rakennustelineet tai henkilönostimen sekä huopakattojen erikoisvälineet, kuten huopanaulaimen. Ellei paikassa ole taattua sähkönsaantia, tuomme mukanamme aggregaatin ja akkukoneet.

Huopakattoremontti Ilomantsin seudulla onnistuu siis meillä teettäen helposti ja voitkin huoletta jättää kattoremonttisi käytännönasiat osaaviin käsiimme. Sinä aloitat tarjouspyynnöllä ja me jatkamme siitä, kunnes kattosi on valmis, pihasi siisti ja remonttijätteet kierrätetty asianmukaisesti. Sinulle meillä teetetty huopakattoremontti on turvallinen ja vaivaton, saat toimivan katon takuutyönä kattoremonttipalvelultamme.

Huopakaton uusiminen Ilomantsi – uusimme huopakattosi ammattitaidolla, kun vanha katto on tullut tiensä päähän

Huopakaton uusiminen Ilomantsi, uusi katto pelastaa tilanteen, kun vanha on liian kulunut tai jopa hajonnut eikä sitä kannata enää korjailla. Huopakaton uusiminen onkin hyvin konkreettinen keino saada hoidettua kaikki katon asiat kuntoon yhdellä kertaa, puramme heikkokuntoiset ja kuluneet materiaalit sekä asennamme uutta tilalle. Meillä jokainen huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Ilomantsissa lähtee liikkeelle kyseisen katon kunnon ja omien toiveidesi mukaisesta tarjouksesta sekä töiden suunnittelusta.

Huopakaton uusiminen alkaa siis katolla vanhojen kattomateriaalien purkamisella. Sitä ennen olemme tehneet tarvittavat valmistelut työmaalla, eli suojaukset, mahdolliset rakennustelineet, välineistön ja materiaalien tuominen sekä järjesteleminen pihaan kuuluvat asiaan.

Vanhan katon purkutyöt sisältävät vesikatteen ja kattotuotteet, työ kuitenkin jatkuu mahdollisesti myös alusrakenteiden pariin, mikäli katossa on vaurioita. Alusrakennetöihin sisältyvät alusponttilaudoitusten tai -levytysten sekä muiden katon puurakenteiden uusimista, toisinaan myös eristeiden uusimista varsinkin kattovuotojen kohdilta. Purkutöiden ja alusrakenteiden sekä eristeiden tarpeen mukaan tehtyjen uusimisten jälkeen huopakattoremontti Ilomantsissa jatkuu totta kai asennustöillä mm. uuden vesikatteen ja kattotuotteiden parissa.

Palahuopakaton uusiminen Ilomantsi, laattakattojen uusimiset ovat meillä osaavissa käsissä!

Palahuopakaton uusiminen Ilomantsi, uusimme mielellämme sinunkin laattakattosi. Työt teemme huolellisesti ja kattosi sekä rakennuksesi parasta ajatellen. Palahuopakattohan on yksi huopakattojen tyypeistä, siinä pintahuopakerros asennetaan palahuopa- eli laattakatteesta. Näiden katteiden osalta katon jyrkkyysvaatimus on vähintään 1:5 eli 11 asteen kattokulma, joka takaa katon teknisen toimivuuden. Loivemmat kattomallit saavat meiltä teknisesti yhtä toimivan rullahuopakatteen. Huopakatteista on mahdollista oikeilla menetelmillä ja katetuote oikein valiten toteuttaa toimiva katto oikeastaan kaikille kattomalleille.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Ilomantsissa tarkoittaa aina uutta vesikatetta. Palahuopakate asennetaan katepalat limittäen räystäältä harjalle kohoavassa suunnassa, tämä asennustapa tarkoittaa sitä, että kokonainen lape on uusittava kerralla. Huopakattoremontissa toki uusimme vesikatteen kokonaan kaikilta katon lappeilta. Puramme ensin vanhan katteen pois ja asennamme uuden pohja- eli alushuovan, sen päälle asennamme palahuopakatteesta katon pintakerroksen. Asennustavan vuoksi palahuopakatetta ei voi pinnoittaa uudella palahuopakerroksella vaan kate on uusittava kokonaan, tyypillisesti se on perusteltua myös katon kunnon vuoksi. Palahuopakaton uusiminen Ilomantsissa jatkuu katon viimeistelyllä pellityksin ja kattotuottein aivan kuten muutkin huopakattoremontit.

Huopakaton asennus Ilomantsi – kattoremontissa asennamme uuden katon vähintäänkin uuden vesikatteen muodossa

Huopakaton asennus Ilomantsi, kun kattoa remontoidaan, asennustyöt kuuluvat asiaan. Niiden onnistumisella on suuri merkitys koko katon tulevaisuutta ajatellen. Meiltä saat ammattitaitoisen suunnittelun sekä asennukset kaikille huopakatoille riippumatta siitä mikä rakennus, kattomalli tai huopakatetuote on kyseessä. Vaikka vanhan katon purkamisessa työkokemuksesta on iloa, sillä työ sujuu rivakammin, niin varsinkin asennustyössä kokemus ja osaaminen auttavat välttämään kaikenlaisia sudenkuoppia.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Ilomantsissa sujuu alusta loppuun meillä teettäen. Kattoremontin työvaiheet kulkevat sujuvana ketjuna katon kuntokartoituksesta katon viimeistelyyn.

Huopakattoremontti Ilomantsissa sisältää ainakin uuden vesikatteen asennuksen, sillä kate uusitaan aina kun kattoa remontoidaan. Tarpeen mukaan asennamme myös uudet aluslaudoitukset ym. katon osat silloin kun katon kunto sitä vaatii. Vanhan pois puretun katteen tilalle asennetaan uusi kate pohja- ja pintahuopineen. Huopakaton asennus sisältää katteen osalta myös ylösnosto- ja läpivientityöt kattohuopien asennuksen lisäksi. Kun varsinainen katto on asennettu, on reunapellitysten sekä piipunpellityksen ja -hatun vuoro. Myös kattotuotteen, kuten mahdolliset vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat asennetaan remontin loppuvaiheessa.

Laadukas huopakattosaneeraus kaikkiin kotitalouksien tarpeisiin Ilomantsin seudulla

Kun huopakaton saneeraus on ajankohtainen toimenpide rakennuksen elinkaarella, niin pyydä alkuun tarjouksemme. Huopakattoremontti Ilomantsissa ja sen lähiseuduilla onnistuu kattoremonttipalvelullamme teettäen vaivattomasti ja turvallisesti. Me kiipeämme katolle puolestasi ja huolehdimme siitä, että katto tulee kustannustehokkaasti kuntoon.

Meillä voit teettää huopakattoremontin Ilomantsin seudulla mm. asuin- ja piharakennuksiin. Remontoimme kattoja kesämökeistä ja muistakin mökeistä sekä omakotitaloista. Saneeraamme rulla- ja palahuopakattoja myös varastoista, autotalleista ja -katoksista sekä saunarakennuksista eli piha- ja rantasaunoista. Palvelemme seudulla kattavasti siis kaikenlaisten kotitalouksien rakennusten huopakattoremonteissa, eri katetyyppien ja rakennusten lisäksi myös kaikki kattomallit kuuluvat palveluidemme piiriin. Voit teettää meillä kattosaneeraukset niin harjakatoille, kuin pulpetti- ja tasakatoille muiden kattojen ohessa.

Kun on aika teettää huopakattoremontti Ilomantsin seudulla, saat meiltä kaikki tarvitsemasi palvelut ammattitaidolla. Ymmärrämme kuinka huopakatot toimivat ja millaisia ongelmia niissä ilmenee mm. kulumisen myötä. Me hyödynnämme koko tietotaitoamme sinunkin kattosi saneerauksessa, yhdessä nykyaikaisten materiaalien kanssa osaamisemme pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Sinä saat puolestasi toimivan, tyylikkään ja kestävän katon pitkälle tulevaisuuteen.