Huopakattoremontti Ilmajoki

Huopakattoremontti Ilmajoki, teetä kattosi remontti meillä. Pätevä kattoremonttipalvelumme huolehtii kattosi laadukkaasta saneerauksesta ja kaikesta, mitä se vaatii. Tekijät, työvälineet, työvaiheet ja kaikki muukin oleellinen hoituu, kun jätät remontin meidän käsiimme. Kokonaisvaltainen palvelumme on kustannustehokas ja sinulle hyvin huoleton, et joudu juuri muusta huolehtimaan kuin tarjouspyynnön tekemisestä, emmehän muuten tiedä kattosi kaipaavan saneerausta. Tarjouksen lisäksi saat selvitettyä kattoremonttisi taloutta kotitalousvähennysten ja rahoitusmahdollisuuden avulla.

Huopakattoremontti Ilmajoella ja sen lähiseuduilla on mahdollista teettää kattoremonttipalvelullamme niin omakotitaloon kuin mm. mökkiin, kuten kesämökkiin tai mummonmökkiin. Lisäksi toteutamme Ilmajoen seudulla huopakattoremontteja erilaisiin piharakennuksiin, kuten autokatoksiin ja -talleihin, varastoihin, saunarakennuksiin vaikkapa mökin tai kotisi pihassa tai rannassa. Remontoimme pala- ja rullahuopakattoja, sekä kattomalleja tasakatosta harja- ja pulpettikattoon.

Palvelemme huopakattoremonttien parissa alueella, jota rajaa Etelä-Pohjanmaa, siellä varsinkin Ilmajoki ja sen naapurikunnat, eli Isokyrö, Kurikka, Laihia ja Seinäjoki muodostavat palvelupiirimme. Myös muissa seudun paikoissa voi teettää meillä huopakattoremontteja. huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ilmajoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ilmajoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ilmajoen alueella!

Palahuopakattoremontti Ilmajoki – seudun parhaat kattoremontit saat meiltä

Palahuopakattoremontti Ilmajoki, laattakatto kaipaa remonttia siinä missä muutkin huopakatot ja meiltä löytyy osaajia näiden kattojen saneerauksiin. Palahuopakaton erityispiirteisiin kuuluu varsinkin katon ulkonäkö, pelkistettyyn rullahuopakattoon verrattuna katteen pinta on eloisa ja laajan tuotevalikoiman ansioista värejä ja sävyjä löytyy moneen makuun. Moderneja palahuopakatteita on tarjolla runsaasti eri muotoisina ja kokoisina paloina, näilläkin seikoilla voit vaikuttaa katon ulkonäköön.

Teetä meillä huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Ilmajoella. Pätevät kattoasentajamme huolehtivat siitä, että saat laadukkaasti asennetun uuden katon rakennukseesi. Koska palahuopakattoremontti sisältää aina vesikatteen uusimisen, ovat muut kattoremontin työvaiheet enemmänkin riippuvaisia kahdesta seikasta, omista toiveistasi ja katon kunnosta. Mikäli haluat kattoremontissa teettää muutostöitä kattoon niin meiltähän ne onnistuvat laadukkaasti ja oikeaoppisesti, voit poistattaa vaikka vanhan kattoikkunan tai vastaavasti asennuttaa uuden. Katon mallinmuutokset ja vastaavat suuremmatkin muutostyöt onnistuvat ja ne kannattaa ehdottomasti teettääkin ammattitaitoisella kattoremonttipalvelullamme, jotta lopputulos on takuulla toimiva ja kestää aikaa.

Huopakaton uusiminen Ilmajoki – uusimme kattosi ammattitaidolla ja järkevällä aikataululla

Huopakaton uusiminen Ilmajoki, kokeneen kattoremonttipalvelun apu sujuvoittaa kattoremonttia monin eri tavoin. Huopakaton uusiminen vaatii erilaisia valmisteluita, mutta kun pääsemme katon pariin, aloitamme vanhan katon purkutöillä. Huopakate puretaan katolta lähes poikkeuksetta. Sitkas, tiiviisti alustassa kiinni oleva huopakate voi tuntua työläältä purkaa, ellei asiasta ole kertynyt hyvää rutiinia, kuten meidän kattoasentajillamme. Vanhan katteen purkaminen on tarpeen, jotta pääsemme käsiksi alusrakenteisiin ja eristeisiinkin, eli katteen jälkeen vuorossa ovat tarvittavat alusrakennetyöt. Erityisesti silloin, kun katto on vuotanut, alusrakennetyöt mm. aluslaudoitusten, kattorakenteiden sekä eristeiden tutkiminen ja vaurioiden mukainen uusiminen on hyvin tärkeää. Emme jätä kosteusvaurioisia materiaaleja kattoon, kun remontoimme sitä. Totta kai myös muut mahdolliset viat ja vauriot huomioidaan kattoremontissamme.

Toteuttamamme huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Ilmajoella pureutuu siis kaikkiin katon heikkouksiin, kun purkutyö on suoritettu, jatkamme uuden katon asennuksella. Käytännössä siis asennamme katolta poistetut osat ja materiaalit muodostaen näin uuden katon rakennukseen. Huopakattoremontti Ilmajoella suunnitellaan ja toteutetaan kattokohtaisena kokonaisuutena, se mikä on vialla, korjataan.

Palahuopakaton uusiminen Ilmajoki, laattakatteen uusiminen ja katon vikojen korjaaminen uusivat kattosi

Palahuopakaton uusiminen Ilmajoki, teemme sen, mikä on tarpeen, jotta kattosi on jälleen toimintakykyinen ja siisti. Palahuopakatossa puramme aina vanhan katteen pois, sillä uutta palahuopakatetta ei voi asentaa vanhan päälle. Tämä on yleinen menettely kaikissa muissakin kattoremonteissa eli poikkeustapauksissa ennen aikojaan kulunut huopakatto voi joskus saada uuden pintakerroksen rullahuovasta, ehdottomasti yleisin tapa on kuitenkin purkaa vanha kate pois.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Ilmajoella uusii vesikatteen eli asennamme remontissa aina uuden palahuopakatteen katolle. Muutamia seikkoja on kuitenkin huomioitava. Palahuopakate eli laattakate on aavistuksen jyrkempien kattomallien katetta. Varsinkin silloin, kun toiveissa on vaihtaa vaikkapa rullahuopakate palahuopaan tai kattokulma on siinä rajoilla, tarkistamme sen remonttia suunnitellessamme. On tärkeää, että kattokulma on vähintään 1:5 eli 11 astetta, jotta lopputulos on toimiva ja tuotevalmistajan tuotetakuutkin pysyvät voimassa, kun suositukset kattokulmasta on huomioitu. Palahuopakaton uusiminen tai mikä tahansa muukin huopakattoremontti Ilmajoella sisältää pohjahuovan eli alushuovan. Se tukee pintahuovan toimintaa varsinkin silloin kun katolle alkaa kertyä ikää ja se pikkuhiljaa kuluu.

Huopakaton asennus Ilmajoki, kattoremontti etenee asennusvaiheeseen ja katon viimeistelyyn purkutöiden kautta

Huopakaton asennus Ilmajoki, jokaisessa kattoremontissa asennamme uuden nykyaikaisen huopakaton vanhan, puretun katon tilalle. Sinällään ihan loogista ja luontevaa jatkaa asentamisella siitä, mihin purkutyö päättyy. Eristeitä uusimme kattoremontissa tavallisimmin vauriokohdista, eli mikäli kattovuoto on kastellut eristeitä, katolla on mikrobivaurioita tai toisinaan pieneläinten tekemiä tuhoja, asennamme uudet eristeet huonokuntoisten tilalle. Eristämme myös tarpeen mukaan yläpohjan tuuletusputket ja voit tietysti teettää koko katon eristeremontin, jos haluat parantaa rakennuksen energiatehokkuutta eivätkä vanhat eristeet ole parhaasta päästä. Eristevillojen asennusta voi siis olla tehtävänä eri mittakaavoissa, kun toteutamme huopakattoremonttia Ilmajoen seudulla.

Kattohuopa kuuluu aina huopakaton asennukseen, pohja- ja pintahuopa tulee peittämään jokaista katon lapetta, asennamme ne huolellisesti tuotevalmistajien suosituksia noudattaen. Pohjahuovan lisäksi meillä kiinnitetään erityistä huomiota katteen kiinnityksiin, sillä katteen ei kuulu irtoilla alusrakenteesta kesken kaiken. Ylösnosto- ja läpivientityöt kuuluvat myös katteen asennusvaiheeseen.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Ilmajoella valmistuu katon reunapellitysten, piipunpellityksen ja -hatun sekä kattotuotteiden asennuksen myötä. Tyypillisiä kattotuotteita ovat mm. kattotikkaat ja lumiesteet mutta myös sadevesijärjestelmään liittyvät vesikourut räystäillä.

Toteuttamamme huopakattosaneeraus sopii kaikkiin kotitaloutesi rakennuksiin

Huopakaton saneeraus, kattoasiat saat kuntoon pyytämällä tarjoustamme, kertomalla toiveesi ja antamalla meidän toteuttaa kattosi uusiminen. Remontoimme harja- ja tasakatot sekä aumakatot sekä muut mahdolliset kattomallit, huopakatehan sopii jossain muodossa ja hyvin asennettuna mille tahansa katolle. Me toteutamme huopakattoremontit Ilmajoella omakotitaloista mökkeihin, kuten kesämökkeihin. Remontoimme huopakattoja myös kotitalouksien piharakennuksista, kuten varastoista, saunarakennuksista ja autosuojista eli -autotalleista ja -katoksista.

Kun huopakattoremontti Ilmajoen seudulla alkaa tulla tarpeeseen, pyydä meiltä tarjous. Sillä pääsetkin jo mukavasti alkuun kattoasioiden hoitamisessa parhain päin. Me remontoimme kattosi ammattitaitoisen kattoremonttitiimimme toimesta, saat laadukkaasti toteutetun uuden katon rakennukseesi, oli kyseessä sitten palahuopakatto tai laattakatto. Toteutamme vakaalla työkokemuksella huopakattoremontti Ilmajoella käytännössä kaikille mahdollisille kattomalleille. Tasakatoille ja hyvin loiville muillekin kattomalleille toteutamme katon kahden pohjahuovan ja tulityönä eli hitsaamalla tiivistettävän pintahuovan avulla. Jyrkemmille kattomalleille harjakatosta mansardikattoon ja aumakatosta vaikkapa pulpetti- ja satulakattoon voit valita pala- tai rullahuopakatteen, meiltä ne onnistuvat kaikki. Toimiva ja pitkäikäinen katto ei sisällä huonoja materiaalivalintoja tai asennusvirheitä.