Huopakattoremontti Enontekiö

Huopakattoremontti Enontekiö, tasokkaita kattosaneerauksia pohjoisemmissa kohteissa kattoremonttipalvelultamme. Huopakattohan on mitä mainioin valinta pohjoisessa. Se on yleisellä tasolla helpoin katto lumen suhteen, sillä itsessään kevyt katto harvemmin kaipaa lumenpudotuksia. Lisäksi karhea kattopinta estää lumia rysähtämästä katolta alas tehden tuhoa niin katolla kuin räystään allakin. Teetä meillä huopakattoremontti Enontekiöllä kotitaloutesi tai vaikkapa mökkisi pihapiirin rakennuksiin, remontoimme huopakattoja asuinrakennuksista ja piharakennuksista. Omakototalo, huvila, kesämökki ja muutkin mökit kuuluvat palveluidemme piiriin. Lisäksi mm. piha- ja rantasaunojen kattoremontit voi teettää meillä, kuten autotallien ja -katosten tai vaikkapa varastorakennustenkin kattosaneeraukset.

Lappi ja Enontekiö sekä naapurikunnat Inari, Kittilä ja Muonio muodostavat seudulla palvelualueemme. Remontoimme huopakattoja toki muissakin Lapin paikoissa, remontit saari- ja tunturikohteissa kuuluvat myös palveluvalikoimaamme.

Kun on tullut aika toteuttaa huopakattoremontti Enontekiöllä, pyydä meiltä aluksi tarjous. Sen lisäksi on hyvä pitää mielessä myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys. Meiltä saat töihin ammattitaitoiset kattoasentajat, jotka suorittavat kattoremontin turvallisesti ja oikeita työtapoja noudattaen. Vältyt turhilta vahingoilta ja saat laadukkaasti uusitun, nykyaikaisen huopakaton rakennukseesi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Enontekiöllä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Enontekiöllä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Enontekiön alueella!

Palahuopakattoremontti Enontekiö – ajoissa teetetty remontti kannattaa ja vahinkoja voi aina minimoida!

Palahuopakattoremontti Enontekiö, jos palahuopakattosi toiminta alkaa olla vaakalaudalla ja ikää on katolle kertynyt niin teetä sen saneeraus meillä. Ei kannata jäädä odottamaan katon lopullista pettämistä, sillä kattoremontti on aina edullisempi hieman ennakoiden tehtynä. Myös vaurioituneen katon osalta vahinkoja voi aina minimoida ryhtymällä teettämään remonttia niin pian kuin katon ongelmat havaitaan. Meiltä kyllä onnistuu kattoremontti huonompikuntoisellekin katolle. Laitamme kuntoon mm. lahovaurioiset katot ja teemme vaativammatkin huopakattoremontit Enontekiöllä esimerkiksi silloin, kun kattoon tehdään muutostöitä. Tavallinen palahuopakattoremontti on kuitenkin edullisin ajoissa tehtynä.

Toisinaan huopakattoremontti tulee tehtäväksi vanhaan kattoon rakennusvaiheessa tai aiemmassa remontissa syntyneiden ongelmien vuoksi. Katossa voi olla asennusvirheitä, pohjahuopa voi puuttua tai kattohuopa irtoilla vääränlaisten kiinnikkeiden vuoksi alusrakenteesta. Nämä asiat voivat aiheuttaa ennenaikaisen huopakattoremontin. Esimerkiksi palahuopakate voi kuluessaan menettää joustavuuttaan ja sen saumat voivat aukeilla. Ellei katossa ole pohjahuopaa, voi esimerkiksi lumien sulamisvesi päästä kattorakenteisiin. Meillä voit teettää Enontekiöllä palahuopakattoremontin, jossa kattoosi asennetaan kunnollinen pohjahuopa tukemaan pintahuopakerroksen toimintaa myös sen ikääntyessä.

Huopakaton uusiminen Enontekiö – kaikki kattoremontit alusta loppuun ammattitaidolla toteutettuna

Huopakaton uusiminen Enontekiö,  etenemme suunnittelu-, valmistelu- ja purkutöiden kautta kohti uuden katon asennusta ja valmista upeaa kattoa. Kattoremontti onkin eräänlainen työvaiheiden ketju, joka lähtee kattoremonttitarpeen havaitsemisesta ja tarjouspyynnöstä liikkeelle. Me hoidamme huopakattoremontin työvaiheet ammattitaitoisten tekijöiden, eli teknisen asiantuntijan, kattoasentajien, kirvesmiehen ja kattopeltisepän avulla. Huopakaton uusiminen Enontekiöllä ei aina vaadi mm. erityisosaajiemme työpanosta, mutta toisinaan kirvesmies on juuri oikea henkilö tiettyihin työvaiheisiin kattorakenteiden uusimisen parissa.

Huopakaton uusiminen vaatii aina purkutyötä, vanhasta katosta puramme yleensä kattotuotteet, jotka voivat olla remontin tiellä sekä vesikatteen, koska se uusitaan remontissa joka tapauksessa. Mahdollisia alusrakennetöitä kattoremontissa ovat varsinkin kosteusvaurioisten tai muuten huonokuntoisten aluslaudoitusten ym. uusiminen, tarvittaessa myös muiden kattorakenteiden korjaaminen sekä joskus eristeidenkin uusiminen katosta. Mikäli itse toivot, voimme toteuttaa huopakattoremontin yhteydessä myös koko katon eristeremontin Enontekiöllä. Tällöin suunnitelma on parantaa yleensä rakennuksen energiatehokkuutta, jolloin myös katon eristys on osa kokonaisuutta. Muutoin eristeisiin pureudutaan yleensä lähinnä niiden kunnon vuoksi vaikkapa vuotokohdissa ja niiden ympärillä.

Palahuopakaton uusiminen Enontekiö, osaavat tekijät ja parasta palvelua laattakattoremontteihin

Palahuopakaton uusiminen Enontekiö, meiltä saat seudun parhaat palvelut palahuopakattojen parissa. Palahuopakatto on persoonallisemman näköinen katto kuin rullahuopakatto. Katteensa se kuitenkin vaatii vähintään 1:5 eli 11 asteteen kattokulmaa eli kaikkein loivimmille kattomalleille se ei sovi vesikatteeksi. Tämän seikan otamme totta kai huomioon katon muiden teknisten ominaisuuksien ohessa, kun lähdemme toteuttamaan huopakattoremonttia Enontekiöllä.

Uusi palahuopakate on oleellinen osa palahuopakaton uusimista eli huopakattoremonttia Enontekiöllä. Poistamme vanhan katteen ja toteutamme tarvittavat alusrakennetyöt silloin kun katossa on jotain korjattavaa vaikkapa alusponttilaudoituksen osalta. Aluslaudoituksen tai katosta riippuen levyn päälle asennamme pohjahuovan ja pintahuovan, jonka ladomme palahuopakatteesta ja kiinnitämme alustaan. Kate asennetaan räystäältä alkaen ja lapetta ylöspäin edeten, jotta veden valumasuunta on katepalojen saumoissa huomioitu. Vesi ei jää saumoihin vaan valuu painovoiman vetämänä kohti räystäskourua. Palahuopakaton uusiminen etenee vesikatteen asennuksesta muiden huopakattoremonttien tavoin katon yksityiskohtien asennuksiin ja katon viimeistelyyn. Kaikki toteuttamamme huopakattoremontit Enontekiöllä päättyvät siihen, että siivoamme jälkemme, otamme mukaamme työvälineemme sekä remonttijätteet. Sinulle jää vain uusi upea huopakatto!

Huopakaton asennus Enontekiö – asennamme ammattitaidolla uuden kattosi kattoremontin loppusuoralla

Huopakaton asennus Enontekiö, vaikka huopakatteen asennus käsitetään usein katon asennukseksi niin esimerkiksi kattoremontissa asennukseen kuuluvat kaikki vanhalta katolta puretut osat ja materiaalit. Huopakaton asennus voikin sisältää erilaisten kattorakenteiden, vesikatteen ja läpivientien sekä mm. kattotuotteiden asennusta. Osin asennustyön määrä riippuukin siitä, mitä kaikkea kyseisessä katossa uusitaan remontissa ja tähän katon kunto vaikuttaa suuresti. Kattokohtainen asennussuunnitelma voi kuitenkin olla hieman kiinni myös omista toiveistasi katon suhteen. Huopakattoremontti Enontekiöllä on hyvä tilaisuus saada katolle vaikkapa laadukkaasti asennettu kattoikkuna.

Huopakattoremontti Enontekiöllä etenee valmistelu- ja purkutöistä huopakaton asennukseen sekä katon viimeistelyyn, työmaan siivoukseen ja remonttijätteiden kierrätykseen. Alusrakenteet ja eristeet asennamme tietysti täysin katon kunnon vaatimissa laajuuksissa kullekin katolle, jos nämä kuuluvat kattoremonttisuunnitelmiin. Huopakaton asennus keskittyy kattoremonteissa varsinkin kattohuopien, ylösnostojen ja läpivientien asennuksiin. Näillä muodostamme yhtenäisen ja kaikilta osin vesitiiviin kattopinnan. Viimeistelemme katon asennuksen reunapellityksin ja savupiipun piipunhatun ja -pellitysten asennuksilla. Myös kattotuotteet asennetaan toteuttamamme kattoremontin loppuvaiheessa, niihin kuuluvat yleisesti kattotikkaat, jyrkemmillä kattokulmilla lumiesteitä sekä räystäskourut.

Enontekiön seudulla huopakattosaneeraukset voi teettää asiansa osaavalla kattoremonttipalvelullamme

Kun uusi huopakatto on hankintalistalla, meillä voit teettää laadukkaan ja kattosi tilanteen sekä omat toiveesi huomioivan kattoremontin. Remontoimme aika lailla kaikkia mahdollisia kattomalleja, huopakattotyyppejä ja kotitalouksien rakennusten kattoja. Voit teettää Enontekiöllä mm. pala- ja rullahuopakattojen kattoremontit meillä. Remontoimme tasakatot, pulpettikatot, aumakatot ja harjakatot sekä muut kattomallit vakaalla kokemuksella.

Kesämökkien, muiden mökkien ja omakotitalojen huopakattoremontit Enontekiöllä voi jättää käsiimme, remontoimme niiden katot mallista ja huopakatteen tyypistä riippumatta takuutyönä. Sama pätee myös muita kotitalouksien rakennuksia, saunat, varastot, autotallit, autokatokset sekä muut mahdolliset pihapiirisi rakennusten huopakatot voi jättää meidän saneerattavaksemme Enontekiöllä. Kunnolla remontoitu huopakatto on sekä rakennuksesi että lompakkosi etu, meidän pätevät kattoasentajamme toteuttavat rakennukseesi kestävän ja toimivan katon, joka pysyy pitkään käyttökelpoisena kevyellä puhtaanapidolla. Sama hoito-ohje annetaan nykyisin ihan kaikille uusille katoille, jotta katto voisi palvella sinua hyvin ja pitkään. Virheetön asennus, hyvät ja katolle sopivat materiaalivalinnat ja huolellisesti toteutettu kattokokonaisuus hyvällä palvelulla on se, mitä tarjoamme, kun pyydät meiltä tarjousta kattosi remontoinnista.