Huopakattoremontti Äkäslompolo

Huopakattoremontti Äkäslompolo, koko Lapin seudun parhaat kattoalan ammattilaiset apunasi, kun apua eniten kaipaat. Meidän kokeneita konkareitamme ei epäilytä puuttua vakavalta vaikuttavaan tilanteeseen ja paneutua katon ongelmiin oikein kunnolla. Me selvitämme vuodon syyn, korjaamme vauriot ja remontoimme koko katon. Voit luottaa siihen, että jälki on tasokasta ja uusi huopakatto viimeisen päälle taidolla toteutettu. Ovathan huopakattoremontit juuri erityisosaamistamme.

Olipa kyse aikanaan sattuneesta asennusvirheestä, pidemmän ajan kuluessa kehittyneestä kulumasta tai äkillisesti ilmenneestä ongelmasta, kuten vaikkapa myrskyvauriosta, meiltä löytyy keinot puuttua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jopa mutkikkaisiin sellaisiin. Me saamme vauriot hallintaan nopeasti – sinun ei tarvitse kuin kutsua meidät paikalle. Toiminta-alueeseemme kuuluu koko Lappi, joten saavumme myös Äkäslompolon lähipaikkakunnille – jopa saarikohteisiin, keskelle metsää ja tuntureiden laelle saakka. Olkaapa siis valmiita Ylläsjärvi, Kittilä, Sirkka, Köngäs, Kolari ja Muonio. Täältä tullaan, ei tarvitse kuin soittaa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Äkäslompolossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Äkäslompolossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Äkäslompolon alueella!

Palahuopakattoremontti Äkäslompolo – remontti, jonka avulla pääset kerralla eroon monesta päänvaivasta

Palahuopakattoremontti Äkäslompolo, koskaan ei ole liian myöhäistä kutsua ammattilaisiamme apuun. Palahuopakaton ongelmat tapaavat monesti laskea koko rakennuksen arvoa. Kosteuden levitessä kärsii niin katon eristyskyky, turvallisuus kuin kestävyyskin. Lahovaurioista kärsivät rakenteet eivät jaksa kannatella painoa entiseen tapaansa ja märät eristeet päästävät lämmön lävitseen harakoille. Sisäilmankin laatu alkaa kärsiä jossain vaiheessa, eivätkä vuotojäljet tai resuinen kate juuri paranna katon yleisilmettä. Pahimmillaan kaikesta tästä kärsii myös asumismukavuus – jopa asumiskelpoisuus. Parempi siis ryhtyä toimeen mieluummin niin sanotusti hieman liian myöhään kuin ei milloinkaan.

Joskus palahuopakattoremontin toteutus jää aika lailla viimetinkaan ihan siksikin, että kosteus ei välttämättä juuri ilmoittele saapumisestaan. Ennen kuin kosteus alkaa vaikuttaa arkeen, on se ehtinyt tehdä kenties jo jonkinmoista tuhoa. Paljaalla silmällä tilannetta ei välttämättä havaitse. Jos siis katon kunto vähääkään epäilyttää, on parempi kutsua kokenut kaveri tarkastamaan tilannetta. Mitä varhaisemmassa vaiheessa ongelmat saadaan kuriin, sitä parempi. Jos kosteus ei ole ehtinyt vielä juuri pintaa syvemmälle, saattaa riittää pelkän alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) ja pintahuovan päivitys – eristeisiin tai aluslaudoitukseen ei tarvitse kajota lainkaan. Me toteutamme Äkäslompolossa niin huolelliset kattojen yleistarkastukset kuin tarvittaessa myös laadukkaat palahuopakattoremontitkin!

Huopakaton uusiminen Äkäslompolo – uusi lookki ja entistäkin käytännöllisempi katto meiltä

Huopakaton uusiminen Äkäslompolo, meidän avullamme vanha katto vaihtuu uuteen, käytännöllisempään sekä paremman näköiseen kokonaisuuteen. Kattoremonttipalvelumme tarjoaa nimittäin monia mahdollisuuksia kustomoida uudesta katostasi etistäkin yksilöllisempi väriä ja varustelua myöten huopakaton uusimisen yhteydessä. Meidän laajasta valikoimastamme voit valita pintahuovan sävyn sekä kuvioinnin – tarjolla on niin kirkkaita kuin luonnonmukaisempiakin sävyjä ja monenlaisia kuvioita aina XL-kokoisista kuusikulmioihin. Tarjontamme kattaa myös lukuisat kattotuotteet ja läpiviennit, jotka kaikki helpottavat elämää jossain määrin. Esimerkiksi kattosiltoja ja kattotikkaita pitkin katolla kulkeminen on paljon turvallisempaa sekä miellyttävämpää myös liukkailla keleillä. Kunnollinen sadevesijärjestelmä takaa sen, etteivät sulamisvedet valu alas räystäiltä mistä sattuu. Lumiesteiden tehtävä on ehkäistä kinoksia vyörymästä niskaan ja pieneläinesteiden tarkoitus on pitkää jyrsijät poissa rakenteista. Kattoikkunat ja kattovalokuvut mahdollistavat sen, että voit nauttia sisätilojenkin suojassa jokaisesta kaamoksen aikaisesta valonsäteestä. Aurinkopaneelien avulla saa valjastettua Äkäslompolon yöttömän yön auringonpaisteen hyvään käyttöön. Tuuletusventtiilit ja tuulettava harja nimensä mukaan parantavat yläpohjan ilmanvaihtoa. Kaikki nämä voidaan asentaa lappeille näppärästi huopakaton uusimisen yhteydessä.

Riveistämme löytyy myös osaavia peltiseppiä, puuseppiä sekä kirvesmiehiä, joten voit kysyä reippaasti muistakin palveluista, joista uskoisit kattosi hyötyvän. Esimerkiksi piipun pellitys ja piipunhatun asennus sekä yläpohjan lisäeristys on meille tuttua puuhaa. Käänny siis Äkäslompolossa kaikkien kattoasi koskevien kysymysten kanssa meidän puoleemme!

Palahuopakaton uusiminen Äkäslompolo kattoremonttipalvelumme sitoutuneilta ammattilaisilta

Palahuopakaton uusiminen Äkäslompolo, kattoremonttipalvelumme sitoutuneilta ja osaavilta ammattilaisilta aidosti Lapin sääolosuhteisiin soveltuva katto. Pohjoisessa rakenteilta vaaditaan nimittäin paljon. Pienikin vuotokohta saattaa altistaa koko rakennuksen vakavalle kosteusvauriolle. Ja tällainen pieni vuotokohta syntyy helposti esimerkiksi asennuksen yhteydessä sattuneen huolimattomuusvirheen seurauksena. Huolimattomuusvirheet voi kuitenkin välttää, kun jättää palahuopakaton uusimisen Äkäslompolossa meidän osaaviin käsiimme. Me työstämme palahuopaa tottuneesti sekä tarkasti ja panostamme aina säänkestäviin materiaaleihin, kuten vaikkapa ruostumattomiin huopanauloihin. Tiivistämme ja saumaamme mahdolliset vuotoalttiit kohdat huolellisesti ja käytämme aina oikeanlaista katemateriaalia. Huopa saadaan sopimaan oikeanlaisella asennustekniikalla esimerkiksi tasakatoille sekä loivemmille satulakatoille, mutta palahuopa sen sijaan vaatiikin ainakin 11-asteen kattokulman, jotta sen vesitiiveys voidaan varmistaa. Palahuovasta, kuten huovastakin, saa kuitenkin toinen toistaan näyttävämpiä harjakattoja, pulpettikattoja sekä mansardikattoja.

Sen lisäksi, että hoidamme kunnialla palahuopakaton uusimisen maaliin, me myös huollamme, paikkaamme ja korjaamme kattoja tarpeen mukaan. Voit siis tilata meiltä Äkäslompolossa myös vuotopaikkaukset sekä myrskyvauriokorjaukset – ja mikset vaikkapa lumenpudotuksia tai sammaleentuhokäsittelyäkin!

Huopakaton asennus Äkäslompolo – meiltä varmasti laadukas palvelu

Huopakaton asennus Äkäslompolo, kun kaipaat oikeasti apua joltakulta, joka kantaa vastuun koko projektista, käänny meidän puoleemme. Me nimittäin emme jätä hommaa puolitiehen tai sinua keräämään roskia perästämme. Huopakaton asennuksen hintaan kuuluu meillä aina kokonaisvaltainen avaimet käteen -palvelu, mikä tarkoittaa, että käytännössä siis vastaamme jokaisesta yksityiskohdasta sekä haastavammastakin työvaiheesta. Sinä voit ihailla vierestä meidän tiimimme ammattitaitoista asennusta.

Ennen asennustöiden alkua raudanlujat ammattilaisemme kiipeävät katollesi Äkäslompolossa toteuttamaan perinpohjaista kuntoarviota, jonka yhteydessä luodaan myös toimintasuunnitelma. Sitten hankimme tarvittavat rakennusmateriaalit, kuljetamme paikalle työskentelyä helpottavat henkilönostimet, ja keräämme kasaan tiimimme. Piha suojataan suojapressulla, jonka päälle puretaan siivoamisen helpottamiseksi vanhat huopakerrokset, sillä ne voidaan jättää uuden katon alle vain hyvin harvassa tilanteessa kosteusvaurion riskin tähden. Sekä alahuopa että pintahuopa tulee uusia, sillä kiinnitysnaulat läpäisevät alahuovan tavalla, joka estää sen uusiokäytön. Huopakerrosten asennusvaiheessa on tärkeää panostaa läpivientien tiivistykseen ja toteuttaa katteen ylösnostot riittävän hyvin niiden ympäriltä. Kattotuotteiden kiinnityksessäkin on syytä olla tarkkana, sillä puutteellisesti kiinnitetty ränni tai kattosilta saattaa irrota esimerkiksi kovassa myrskyssä. Ja kun kaikki on valmista, siivoamme vielä paikat ja hävitämme syntyneet purkujätteet. Kun siis tilaat Äkäslompolossa huopakaton asennustyöt meiltä, saat aidosti välittävää palvelua!

Hinnoittelemme huopakattoremontit ja muut huopakattotyöt aina yksilöllisesti

Meiltä saat Äkäslompolossa kaikki huopakattoremontit sekä muut huopakattotyöt aina hintaan, joka kustomoidaan projektin vaativuuden ja siitä syntyvien kulujen pohjalta. Eli siis loppulaskun loppusumma riippuu paljolti siitä, mitä tehdään ja millaisella katolla. Vaikeakulkuisemman ja suuremman omakotitalon huopakattoremontti vaatii enemmän sekä aikaa että materiaaleja kuin esimerkiksi jonkin pienemmän piharakennuksen – kuten esimerkiksi autotallin, pihasaunan tai grillikatoksen – huopakaton vuotopaikkaus. Myös sillä on väliä, missä lähtökunnossa katto on. Emme siis voi tehdä tarjoustamme ennen kuin olemme nähneet itse kunnostusta kaipaavat lappeet ja tutkineet hieman tilannetta. Jos siis konkreettiset numerot kiinnostavat, kutsu tiimimme käymään Äkäslompoloon!

Äläkä epäile toteuttaa kauan kaivattua huopakattoremonttia vain siksi, että hinta huolettaa. Meidän verkkosivujemme kautta voit nimittäin hakea rahoitusta kaikkia tarjoamiamme kattotöitä varten. Toteuttamamme toimenpiteet ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia, mikä on sekin hyvä pitää mielessä budjetointivaiheessa.

Mikäli toivot parhaan vastineen kattosi hyvinvointiin sijoittamillesi rahoille, kannattaa kattotyöt tilata Äkäslompolossa meidän kattoremonttipalvelultamme. Parhaimmillaan huopakattoremontti jopa maksaa itsensä takaisin pitkässä juoksussa kertyvien säästöjen kautta!