Meidän kattoremonttimme on helpompi, nopeampi ja edullisempi kuin uskoisitkaan

Kattoremontin ei tarvitse maksaa mansikoita, ajaa taloutta heikoille jäille tai viedä täysin hermojasi.

Onko takaraivossasi kaihertanut alati vahvistuva ääni, joka nalkuttaa siitä, että katolle tarvitsisi tiedä jotain? Tiedät että kattoremontin pitkittäminen ei varsinaisesti ole kovin viisasta, mutta silti kaikki se vaivannäkö ja rahameno tuntuvat liian työläiltä, etkä saa tartuttua asian hoitamiseen. Eihän siellä vielä mikään vuoda tai repsota! Ensitalvi mennään vielä vanhalla katolla, ehkä koko vuosikin, ellei mitään ei satu. Kunnes sitten sattuukin. Tuttu tarina Kattokorjauspalvelulle. Tämän tarinan suurin ongelma piilee siinä, että myöhemmin eteen tuleva vaivannäkö, stressi ja rahanmeno ovat moninkertaiset siihen verrattuna, että tilaisit meidät nyt tarkistamaan kattosi ja tekemään tarpeelliset ehostukset.

Kattokorjauspalvelu on korjannut uuteen kukoistukseen lukuisia kattoja, jotka olisi voinut hoitaa paljon pienemmällä työmäärällä ja kustannuksilla kuntoon jo aiemmin. Aikaisemman puuttumisen taktiikalla olisi voinut näissäkin kohteissa välttää mittavat saneeraukset ja koko kattojen uusimiset. Ennakointi kannattaa ja muiden virheistä voi ottaa opiksi. Hyvin pidetty katto kestää paremmin kaikkia sääilmiöitä ja ennaltaehkäisee isoja saneerauksia. Pikkukorjaukset silloin tällöin tulevat halvemmaksi, kuin katon pistäminen kokonaan uusiksi, jos mietitään katon ylläpitokuluja pitkällä aikajanalla. Totta kai joskus koko katon uusiminen on pakollinen toimenpide. Silloinkin pelkän katon uusiminen on yhä edullisempi ratkaisu, kuin kokonaan uuden talon rakentaminen. Pahimmillaan sekin on edessä katto-ongelmien laiminlyönnin seurauksena. Katon säännöllinen tarkistaminen ja pienempien vikojen korjaaminen aina kun niitä havaitaan ovat kuitenkin sinulle taloudellisimpia ratkaisuja pitkällä aikavälillä. Näin saat pidennettyä katon käyttöikää, parannettua asumismukavuutta ja säilytettyä rakennuksen arvon.

Meidän palveluumme kuuluu se, että aina kun katolla käydään mistä tahansa syystä, katto tarkistetaan huolellisesti parhaiden ammattilaisten toimesta. Eli saat aina ilman erillistä maksua katon katsastuksen. Näin toimitaan riippumatta siitä, olemmeko me kartoittamassa katon kuntoa saneerausta varten tai tekemässä pikkuhuoltoja, joita olet meidät tilannut tekemään. Muun muassa katteen paikkauksen tai sadevesikourujen puhdistuksen yhteydessä saat automaattisesti katsauksen koko katostasi. Sinulle raportoidaan tarkistuksen tuloksista ja saat tarjouksen mahdollisten vikojen korjaamisesta. Meillä ei ole tapana kuitenkaan pakkomyydä korjauksia tai ryhtyä töihin, joista ei ole vielä sovittu. Sinä päätät mitä korjataan ja milloin.

Tarpeen mukaan suosittelemme nopeita toimenpiteitä esimerkiksi silloin, kun löydämme vuotoja tai muita nopeasti katolla isompaakin vahinkoa aiheuttavia ongelmia. Tällöinkin kanssasi neuvotellaan ennen töihin ryhtymistä. Useimmiten voimme kuitenkin auttaa sinua nopeasti, kun olemme jo paikan päällä. Voit saada samalla myös ehdotuksia vähemmän kiireellisistä korjauksista, joiden teettämistä voit suunnitella rauhassa. Esimerkiksi vesikatteen pinnan kunto katsastetaan aina meidän tarkistuksessamme. Useinkaan kulunut pinta ei ole vielä välitön riski, mutta se olisi hyvä kuitenkin hoitaa parempaan kuntoon lähivuosina esimerkiksi maalaamalla. Näin vältyt hitaasti, mutta vääjäämättä muun muassa veden tai pakkasten vuoksi kehittyviltä laajemmilta ongelmilta katollasi.

Aina ei tarvita koko katon saneerausta, pienempi remontti on myös edullisempi vaihtoehto

Kattoremontin oikea mitoittaminen on yksi hyvän remonttifirman tunnuspiirteistä. Se tarkoittaa sitä, että remontintekijä remontoi vain ja kaiken sen, mitä aidosti tarvitsee remontoida. Me emme ikinä jätä työtä puolitiehen kiirehtiessämme seuraavalla työmaalle. Jos kattoa paikatessa siis löytyy toinenkin reikä niin sen korjaamisesta sovitaan myös saman tien. Silloin kun paikattavana on kaksi reikää mutta kaikki muu on moitteettomassa kunnossa, Kattokorjauspalvelu ei yritä myydä sinulle koko katon saneerausta isomman urakan ja kertakorvauksen toivossa. Mitoittamiseen liittyy myös se, että kattoa tulee korjaamaan sopiva määrä ihmisiä. Näin urakka ei pitkity alimiehityksen vuoksi. Toisaalta, hinta ei myöskään nouse peukalonpyörittäjien majaillessa työmaalla ilman että jokaiselle riittää sopiva työmäärä. Ihanteellisesti työ myös etenee keskeytyksittä ja sovitussa aikataulussa sopivan miehityksen turvin. Riittävä käsimäärä työmaalla on tarpeen erityisesti silloin kun puretaan tai nostellaan katolle materiaaleja. Työ nopeutuu, kun asentaja tai purkaja voi tehdä työtään keskeytyksettä jonkun muun prosessoidessa tarvikkeita ja purkujätettä eteenpäin. Se on myös turvallinen tapa toimia, koska turvavaljaat voidaan pitää kiinni koko ajan. Meillä työturvallisuuden korkea taso laskee kuluja, koska työ jatkuu keskeytyksettä ja osaajat pysyvät hommissa.

Kokemuksemme mukaan läheskään aina ei tarvita mittavia korjauksia. Paras tapa varmistua korjausten laajuudesta on suorittaa ensin täysi katon tarkistus, kuten meillä tehdään aina. Tarkistuksen perusteella voimme tehdä sekä järkevän työsuunnitelman että kokonaistarjouksen kaikista korjauksista. Nämä kumpikin säästävät aikaa, materiaalia ja näin myös sinun rahojasi. Työsuunnitelman avulla työ etenee tehokkaasti korjattavasta asiasta toiseen ihanteellisessa järjestyksessä ja se nopeuttaa työtä huomattavasti. Siinäkin tapauksessa, että haet kauttamme rahoitusta kattoremonttiin, yhden luoton kulut ovat pienemmät kuin useamman. Kokonaistarjous on siis käytännöllinen, koska siinä voidaan niputtaa useampi tarpeellinen korjaus yhteen käyntikertaan rakennuksellasi. Samalla kannattaa pistää kaikki kuntoon laatutyönä, monestakin näkökulmasta tarkasteltuna se kannattaa. Vaikka yksi isompi remonttikokonaisuus maksaakin sillä hetkellä tietyn summan, pieniempiä ja lopulta yhteissummaltaan kalliimmaksi koituvia kuluja ei kuitenkaan tipahtele lähivuosina, kun kaikki on pistetty meidän toimestamme kerralla kuntoon.

Silloin kun aluskate on kunnossa ja yläpohja, räystäät ja muut yksityiskohdat toimivat me vaihdamme vain uuden vesikatteen, kuten pellit tai tiilet. Voimme aika usein sen jälkeen asentaa vanhan sadevesijärjestelmänkin takaisin paikoilleen, jos se on kunnossa. Korjaustarve ja materiaalihankinnat kartoitetaan siis aina kattokohtaisesti. Kaikki käyttökelpoinen ja ehjä voi jäädä käyttöön. Rikkinäinen ja liian kulunut poistetaan ja korvataan uusilla, laadukkailla materiaaleilla niin että lopputulos on sekä kestävä että järkevän hintainen. Näin säästetään myös luonnonvaroja. Vanhan korjaaminen, vain tarvittavien materiaalien vaihtaminen ja hävikkiä ehkäisevä ammattitaitoisuus kuluttavat vähemmän kaikkia resursseja sinun rahoistasi luonnonvaroihin. Meillä Kattokorjauspalvelussa urakan mitoittamiseen suhtaudutaan siis ajatuksella. Vaikka katon pikkutarkka tutkiminen, yksilöllinen suunnittelu ja näihin pohjautuva menekkilaskenta vaativatkin hieman enemmän vaivannäköä ennen urakan aloittamista, näemme toimintatapamme olevan kestävällä pohjalla.

Ammattilainen hoitaa kattoremontin nopeasti

Moni asia vaikuttaa kattoremontin kuluihin mutta myös siihen kuluvaan aikaan. Korjausten laajuus on luonnollisesti yksi suurimmista molempiin näihin vaikuttavista tekijöistä. Katon yleiskunto vaikuttaa siihen, kuinka paljon joudutaan purkamaan ja rakentamaan uutta, sekä siihen montako työvaihetta katon kunnostuksessa on. Silloin kun vesikatteen alta löytyy heikkokuntoinen aluskate, eristeet ja huonosti tuulettuva yläpohja työtä on huomattavasti enemmän. Myös pienemmät yksityiskohdat vaativat oman aikansa, sillä katon kokonaiskunnostukseen kuuluu myös hormien kunnostus, läpivientien tiivistykset, piipunpellit ja muut työt. Tarvittaessa kunnostamme myös sadevesijärjestelmät ja asennamme katon turvatuotteet. Silloin kun esimerkiksi yläpohja ja aluskate ovat kunnossa, voidaan pärjätä vaikkapa vesikatteen vaihdolla ja listalla pienempiä korjauksia. Tässäkin korostuu kunnollisen tarkistuksen ja suunnittelun tärkeys. Ne mahdollistavat hyvin yksilöllistenkin kattoratkaisujen tekemisen järkevässä työajassa.

Toisinaan huopakate on ehjä mutta kulunut, se voi muun muassa houkutella sammalta pintaansa ja vaatia turhankin tiheää puhdistusväliä. Tällöin on mahdollista tehdä nopea puhdistus purkamatta vanhaa kattoa ja tehdä uusi vesikate sen päälle. Kattokorjauspalvelu huolehtii aina asianmukaisista kuntotarkistuksista, puhdistuksista mutta myös katon riittävästä tuuletuksesta tällaisia ratkaisuja tehdessään. Ellei vanhaa kattoa tarvitse purkaa pois, säästää se aikaa huomattavasti. Vaikka olisi helpointa myydä jokaiselle se sama paketti, jonka hinta lasketaan pelkän neliömäärän mukaan niin meillä ei toimita niin. Eikä se lopulta olisi välttämättä nopein tai edullisin ratkaisu sinun kannaltasi.

Kattokorjauspalvelun työvoima on yksi parhaista voimavaroista, sillä kattoremontti sujuu nopeasti, kun ihmiset tietävät mitä tekevät. Heillä on myös hyvä rutiini työn tekemiseen eikä aika kulu ylimääräiseen pyörimiseen. Työntekijämme osaavat ratkaista yllättäenkin vastaan tulevia ongelmia kestävillä tavoilla, sillä rakennusalan koulutuksen ohessa työkokemus on luonut vakaan pohjan osaamiselle. Meillähän työvoimaa myös lisäkoulutetaan aina tarpeen mukaan. Esimerkiksi uudet rakennussäädökset ja materiaalivalmistajien koulutukset käydään läpi kaikkien niiden kanssa työskentelevien kanssa. Vaikka ammattitaitoinen työväki saakin kattoremontin tehtyä nopeasti, se ei tarkoita laadusta tinkimistä. Pitkä kokemus kattoremonteista takaa sekä hyvän työnlaadun että nopeat toteutukset.

Suurimmat ongelmat kattourakan pitkittymisessä ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan suunnittelun ja ammattitaidon puute. Kattokorjauspalvelu panostaa näihin molempiin jokaisessa urakassa. Lisäksi työtä saadaan nopeutettua vielä sillä, että menekkilaskelmat on tehty huolellisesti. Tällöin työhön ei tule turhia odotuksia tarvikkeiden loppuessa yllättäen kesken. Toisaalta sopiva tarvikemäärä myös vähentää hävikkiä ja pitää kuluja kurissa. Kattokorjauspalvelu tilaa perustarvikkeita muutenkin isoina erinä suoraan valmistajilta ja näin materiaalikustannukset pysyvät järkevinä myös sinulle. Usein raha ja aika kulkevatkin remonttitöissä käsi kädessä, kumpikin vaikuttaa toiseen. Kumpikin niistä vaikuttaa myös siihen, kuinka stressaava tai helppo kattoremontti sinun näkökulmastasi muodostuu.

Kattoremontti täyden palvelun periaatteella on helppoakin helpompi

Täyden palvelun periaatteella toimiva Kattokorjauspalvelu lupaa paljon ja pitää lupauksensa. Meillä tätä periaatetta käytetään kaikkiin töihin riippumatta töiden mittakaavasta. Sinulle asioista on tehty helppoja joka tasolla. Voit ottaa meihin yhteyttä haluamallasi tavalla joko lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla. Yksi ainoa puhelinnumero ohjaa sinut aina eteenpäin asiasi hoitamisessa riippumatta siitä, missä esimerkiksi asut. Näin sinun ei tarvitse selvitellä mihin numeroon soitat ja soitella edestakaisin. Kun otat yhteyttä, keskustelemme toiveistasi ja tarpeistasi remontin ja aikataulun suhteen. Sitten me ryhdymme hommiin ja sinä voi rentoutua. Saat kaiken muun paitsi oman aloittamispäätöksesi ja ensimmäisen yhteydenoton meiltä. Täyden palvelun periaatteen mukaisesti saatkin meiltä sitten ihan kaiken suunnittelusta remonttiin ja loppusiivoukseen. Ajoissa tehty ja tarpeillesi mitoitettu kattoremontti on kauttamme helppo ja huoleton vaihtoehto. Vertaa vaikka siihen, että joudut jonkin myrskyn tai viikon kaatosateen jälkeen paniikissa soittelemaan apuun kenet tahansa, hinnalla millä hyvänsä, kun vesi tulvii jo olohuoneessa ja katto vuotaa kuin seula.

Teemme katon tarkistuksen ja suunnittelemme remontin pohjautuen katon kuntoon. Tarvittaessa autamme ja opastamme rakennusluvan hakemisessa ja muissa mahdollisissa viranomaisasioissa. Sitten laskemme kustannukset ja materiaalimenekit tarkkaan. Meillä palveluun kuuluu myös se, että hankimme remonttitarvikkeet ja ne tulevat luoksesi kuten on sovittu. Sinun ei tarvitse miettiä mitä tilata, mistä, kuinka paljon. Ei edes sitä, milloin pitäisi tilata, että tarvikkeet eivät loju kuukautta pitkin pihaa. Tai toisinpäin, ettei remontti viivästy, kun tarvikkeet vielä odotuttavat itseään. Melko varmasti me saamme tarvikkeet myös edullisempaan hintaan kuin sinä, koska tilaamme jatkuvasti isoja eriä suoraan valmistajilta. Me tuomme paikalle kaikki tarvittavat työvälineet. Et joudu itse ostamaan tai vuokraamaan mitään nostureista turvavälineisiin ja erikoistyövälineisiin, joita et luultavasti tule tarvitsemaan kovin pian uudestaan ainakaan meidän käyntimme jälkeen. Meillä panostetaan aina siihen, että homma hoidetaan kerralla kuntoon niin että pärjäät ilman ylimääräisiä korjauksia tai uusia mittavia remontteja pitkään. Lisäksi voit hakea kauttamme rahoitusta työn teettämiseen ja materiaalikustannuksiin. Äläkä unohda, että pystyt hyödyntämään myös kotitalousvähennykset seuraavalla verotuskaudella omassa henkilöverotuksessasi, kun teetät työn meillä.

Säästyt aika monelta päänvaivalta, kun tilaat meidät katollesi. Minimoimme riskit, ylimääräiset kustannukset ja sinun stressisi määrän toimimalla lujan kokemuksen viitoittamalla tiellä.

Kattokorjauspalvelun toiminnan peruspilareihin kuuluu aito asiakaslähtöisyys. Perinpohjainen tarkistaminen ja yksilöllinen suunnittelu antavat pohjaa remontin realistiselle mitoitukselle. Se on puolestaan perusta sille, että voimme suorittaa työt nopeasti ja edullisesti. Korjaamamme tietävät mitä ovat tekemässä nyt ja mitä tehdään seuraavaksi. Tarvikkeet ovat valmiina eikä niitä tarvitse odotella. Riittävä työvoima edesauttaa työn sujuvuutta ja näin kaikki tapahtuu nopeassa aikataulussa. Meillä saat koko palvelupaketin yhdestä osoitteesta, et joudu tilaamaan osaa töistä muualta. Esimerkiksi kattotyöt, peltisepäntyöt, puusepäntyöt, puhdistuspalvelu, maalaustyöt saat aina meiltä. Myös kattoon liittyvät LVI-tyyppiset työt, kuten katolle tulevat viemärintuuletusputket kuuluvat palveluvalikoimaamme. Koska saat kaiken yhdestä paikasta et myöskään joudu maksamaan ylimääräisiä laskuja laskutuslisineen sinne sun tänne ja sovittelemaan aikatauluja eri yritysten ja yrittäjien välillä. Mikäli jokin erikoispalvelu puuttuu meidän valikoimistamme, voimme hankkia sen kattavan yhteistyöverkostomme avulla ilman että siitä koituu sinulle mitään ylimääräistä vaivaa.